کد خبر 667939
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹

رئیس فدراسیون جودو آخرین تلاش‌های این فدراسیون برای انتخاب سرمربیان تیم‌های ملی را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، محمد درخشان در خصوص حضور «آذر شیخ‌علی‌اف» در تیم ملی جودو اظهار داشت: این مربی هفته گذشته برای مذاکره وارد ایران شد و چند روزی در تمرینات تیم ملی جودو حضور داشت تا ما ضمن مذاکره با او، ارزیابی جامعی هم از عملکردش داشته باشیم.

وی ادامه داد: این مربی آذربایجانی پیشنهاد دستمزد ماهیانه 4 هزار دلاری به ما ارائه کرد که ما در ارزیابی‌ای که داشتیم، به این نتیجه رسیدیم با این مبلغ همکاری با او به صرفه نیست. 4 هزار دلار حدود 14، 15 میلیون تومان می‌شود و ما با این مبلغ می‌توانیم روی مربیان داخلی سرمایه‌گذاری کنیم. علی‌اف با مبلغ ماهیانه 4 هزار دلار چیز خاصی به ما اضافه نخواهد کرد.

رئیس فدراسیون جودو در خصوص وضعیت حضور مربیان خارجی در ایران عنوان کرد: من در ابتدای حضورم در فدراسیون جودو سعی کردم با استفاده از ارتباطاتم با ویزر، رئیس فدراسیون جهانی جودو، حمایت‌هایی بخواهم که بتواند برای ما مثمرثمر باشد.

وی ادامه داد: یکی از این حمایت‌ها حضور مربیان خارجی و تامین نصف مبلغ قرارداد آنها توسط فدراسیون جهانی بود. در این راستا آنها به ما ایلیادیس را معرفی کردند که با وجود تمایل بسیار زیاد او برای همکاری با ما، دو مشکل بر سر این همکاری وجود داشت. مشکل اول نظامی بودن ایلیادیس است که مقداری حضور او در ایران را مشکل می‌کند و دیگر مشکل ما با او نحوه ثبت قرارداد است.

درخشان تصریح کرد: ما به او قرارداد چهارساله را پیشنهاد دادیم با این شرط که 6 ماه اول کار او آزمایشی باشد و ما ارزیابی نسبت به عملکرد فنی او داشته باشیم. ایلیادیس قهرمان بزرگی است اما معلوم نیست در زمینه فنی نیز مربی بزرگی باشد. ما در سایر مفاد قرارداد به توافق رسیدیم و تنها اختلاف نظر ما با او 6 ماه کار آزمایشی ابتدای قرارداد است.

وی ادامه داد: در خصوص مبلغ قرارداد نیز، او پیشنهاد ماهیانه 7 هزار دلاری را به ما ارائه داده است که نصف این مبلغ را فدراسیون جهانی پرداخت می‌کند. برای جودو ما که در سالیان قبل به جیرو ایتالیایی ماهیانه 5 هزار یورو پرداخت می‌کرد پیشنهاد ایلیادیس عدد قابل قبولی است . ضمن اینکه کارنامه ایلیادیس نیز حداقل در بخش قهرمانی بسیار برجسته‌تر از مربی ایتالیایی است. اگر ایلیادیس با پیشنهاد قرارداد آزمایشی برای 6 ماه ابتدایی کنار بیاید ما با او قرارداد می‌بندیم.

رئیس فدراسیون جودو در خصوص استفاده از مربیان خارجی برای تیم‌ ملی بانوان گفت: ما برای حضور مربی خارجی نیز با نلیا سرمربی بانوان ازبکستانی صحبت کردیم که او نپذیرفت برای همکاری به ایران بیاید. بعد از آن ما با آندره سرمربی تیم ملی آقایان ازبکستان صحبت کردیم تا ضمن حضور او در تیم ملی مردان، از حضور همسر او نیز که یکی از قهرمانان و مربیان خوب این کشور است نیز در تیم ملی بانوان استفاده کنیم که هنوز آنها جواب مثبت یا منفی به پبشنهاد ما نداده‌اند.

رئیس فدراسیون جودو با تاکید بر کمبود نیروی انسانی در سطح ملی عنوان کرد: مشکل بزرگ ما در این دوره این است که اصلا تیم ملی نداریم و باید علاوه بر استعداد پروری ، تیم ملی را نیز تشکیل بدهیم. ما اگر استعدادها را تربیت نکنیم در این مرحله موفق نمی‌شویم، چرا که دست‌مان واقعا خالی است . ما اگر در دوره گذشته در سنگین وزن محمود میران را داشتیم، در حال حاضر در اوزان 100+، 73، 66 و 60 کیلوگرم ورزشکار نداریم.

درخشان در ادامه در پاسخ به این سوال که با همه مذاکراتی که برای حضور مربیان خارجی صورت گرفته است، چه زمانی شاهد حضور مربی خارجی در تیم ملی هستیم، گفت : ما به طور جدی قصد استفاده از مربیان خارجی را داریم اما در این زمینه نیز نمی‌توانیم ریسک کنیم و باید تمامی ابعاد را بسنجیم. قصد استفاده ما از مربیان خارجی مانند گذشته استفاده سیاسی نیست.

وی ادامه داد: البته ما به صورت تمام وقت برای استخدام مربی خارجی تلاش خواهیم کرد و حتی امروز قرار است آنتونی فوکتر، نماینده فدراسیون جهانی به ایران بیاید تا وضعیت استفاده ما از مربیان خارجی را مشخص کند. ما ابتدا منتطر می‌مانیم تا ایلیادیس جواب نهایی پیشنهاد ما را بدهد و پس از آن در صورت عدم توافق با او، با دیگر گزینه‌ها مذاکره می‌کنیم تا مربی‌ای برای جودو ایران انتخاب شود که منافع ما را تامین کند و خدایی نکرده از هول حلیم در دیگ نیفتیم.

رئیس فدراسیون جودو با اشاره به افت جودوی ایران در سالیان اخیر عنوان کرد: واقعیت تلخ این است که جودوی ما درجا زده و چند سال متوقف شده است. ما در این سال‌ها حتی در مسائل ابتدایی مانند لباس جودو که از سال 96 در قوانین به رنگ آن‌ها اشاره شده است با مشکل روبه‌رو بودیم و این علاوه بر مسائلی مانند رنگ تاتامی و اندازه لباس است که در قوانین مشخصا ذکر شده است.

درخشان گفت: ما در این مسائل پیش افتاده نیز مشکل داشتیم و سعی کردیم در دوره جدید مدیریت‌مان جودو را از پایه به‌روز کنیم تا وقتی به رویدادهای بین‌المللی اعزام می‌شود با مسائل ناشناخته روبه‌رو نشویم. در کنار این موضوعات باید دیسیپلین در جودو را مانند دیگر رشته‌ها رزمی نهادینه کنیم تا کسی جلوی قوانین قد علم نکند.

وی ادامه داد: بازیکن ما باید یاد بگیرد وظایفی دارد و باید به این وظیفه عمل کند و در خصوص مسائلی که به او ارتباط ندارد صحبت نکند. این که عوامل فدراسیون با وظایف خود آشنا باشند و بدانند در صورت عمل نکردن به این وظایف مانند همه جای دنیا تغییر خواهند کرد، خواسته ما است.

رئیس فدراسیون جودو در خصوص وضعیت مربیگری تیم ملی تا پیش از حضور مربی خارجی عنوان کرد: زارعیان هنوز سرمربی تیم ملی است و هنوز مربی خارجی ما به صورت قطع مشخص نشده است تا بدانیم باید در چه سطحی از توانایی او استفاده کنیم.

درخشان در پایان خاطر نشان کرد: ما از روز اول تاکید کردیم نیاز به مربی خارجی داریم، اما باید واقعیتی را نیز پذیرفت که سرمربیان مطرح دنیا با حقوق‌های بسیار بالا در سطح دنیا مشغول فعالیت هستند و ما نیز در حد توان‌مان می‌توانیم مربی خارجی جذب کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس