یکی از اتاق‌های فکر آمریکا با ارائه گزارشی با اعلام اینکه فعالیت‌های تروریستی به مانند عضوگیری و پشتیبانی مالی به داخل خاک آمریکا و اینترنت کشیده شده خواهان تشدید فعالیت‌های اطلاعاتی در داخل آمریکا و نیز اینترنت شد.

‌به گزارش خبرنگار واحد جنگ نرم مشرق، اندیشکده "مؤسسه سیاستگذاری امنیت میهنی" در جدیدترین گزارش خود با عنوان "چشم‌انداز اجرای قوانین اطلاعات ضدتروریستی" خواستار تمرکز بیشتر دستگاه‌های مبارزه با تروریسم در آمریکا شده است.

بر اساس این گزارش با توجه به ماهیت در حال تغییر تهدیداتی که در مقابل آمریکا قرار دارند باید سیاستگذاری‌های حوزه هدایت فعالیت‌های اطلاعاتی با ساختارها و اصول پلیسی غیرمتمرکز آمریکا تلفیق گردند. 

در گزارش مؤسسه سیاستگذاری امنیت میهنی روایتی جدید عرضه گردیده که می‌تواند تداوم عملیات‌های نفوذی و سرکوب اعتراضات صلح‌آمیز، نافرمانی‌های مدنی و حتی انتقاد از سیاست خارجی آمریکا و عملیات‌های امنیت میهنی را چه در خیابان و چه در فضای سایبری توجیه نماید.

در بخش پیشگفتار گزارش اعلام گشته است که دستگاه کنونی جمع‌آوری اطلاعات و عملیات‌های پلیس محلی آکنده از بی‌نظمی و هرج و مرجی گسترده است، "اجماع نظری وجود دارد مبنی بر اینکه ... توانمندی‌های اطلاعاتی در حد مکفی نیستند، جمع‌آوری اطلاعات به صورت اتفاقی و تصادفی انجام می‌‌گیرد، از منابع استفاده نمی‌شود و آمریکا توانایی محدودی برای توسعه دانش پیش‌بینی حملات آتی، کاهش خطرات یا واکنش تهدیدات در حال ظهور دارد."

مطالب فوق این حقیقت را نادیده می‌انگارد که هم‌اکنون دستگاه‌های اطلاعاتی عریض و طویلی وجود دارند که برخی از آنها عبارتند از:

·         72 مرکز ارزیابی تهدیدات

·         شبکه جاسوسی از شهروندان که گزارش‌های خود را مستقیما به مراکز فوق ارائه می‌کنند.

·         تجسس، ایجاد مزاحمت و نفود به گروه‌های فعال حتی آنهایی که به ترویج صلح پرداخته و اهداف ضدجنگ دارند.

·         زیر نظر داشتن شبکه‌های اجتماعی و اینترنت شامل هکرها و وبلاگ  نویس‌های اجیر شده‌ برای نفوذ به سایت‌ها و یا انتشار تبلیغات.

·         پایگاه داده‌های هویت افراد شامل مشخصات زیستی، بازداشت قبل از وقوع جرم، لیست افراد پرواز ممنوع و ....

 

این گزارش با ارزیابی نادرست چگونگی مصرف پول مالیات دهندگان آمریکایی به منظور ایجاد زندانی بزرگی برای جسم و ذهن، به ارائه یافته‌های خود در مورد ظهور تروریست‌های داخلی و خارجی می‌پردازد. لیست این تروریست‌ها در زیر مورد اشاره قرار گرفته است:

1.      تروریست‌های داخلی

2.      القاعده/ تروریست‌های بین‌المللی

3.      جنایتکاران فرا ملی / جنایات سازمان‌یافته

4.      گروه‌های حامی تروریسم

5.      سازمان‌های قاپاق مواد مخدر

6.      جنایتکاران سنتی

پس از بررسی ترتیب تهدیدات فوق یک ارزیابی کلی در مورد توانمندی‌ها و اهداف دستگاه‌های ضدتروریستی آمریکا پرداخته می‌شود و اعلام می‌گردد دو مسأله‌ای که باید مورد توجه قرار شوند عبارتند از "انتشار و ترویج این روایت جدید" و دوم "کسب پول/پولشویی". در اینجاست که می‌توانیم مسیر آتی عملیات‌های ضدتروریستی وزارت امنیت میهنی را پیش‌بینی نماییم: بانکداری و اینترنت.

در ادامه گزارش مؤسسه "چشم‌انداز اجرای قوانین اطلاعات ضدتروریستی" بر لزوم متمرکزسازی عملیات‌های اشاره شده، دقیقا بدین دلیل که "دشمن" غیرمتمرکز است. علاوه بر این، بر اساس گزارش حاضر ظاهرا پایگاه عملیات‌ها از شن‌های خاورمیانه به آمریکا تغییر یافته و "از این کشور به عنوان محیطی برای کسب پشتیبانی و عضوگیری استفاده می‌شود."

این گزارش 22 صفحه‌ای، با توجه به تحقیقات پیمایشی و نتایجی که از آنها کسب نموده و پیشنهاداتی که ارائه کرده است، ظاهرا توجیه‌نامه‌ای است برای اجرای فاز بعدی شبکه کنترل که بر زندگی هر آمریکایی در فضای واقعی و مجازی تأثیر خواهد گذارد. هم‌اکنون در آستانه دهمین سالگرد حملات 11 سپتامبر به نظر می‌رسد که سوءظن‌های جنون آمیز و رفتارهای ناشی از این پارانویا مسیر حرکت خود را به سوی داخل آمریکا کج کرده‌اند.

واحد جنگ نرم مشرق نسخه‌ای از این گزارش را در اختیار خوانندگان علاقه‌مند می‌گذارد.برای دریافت گزارش اینجا کلیک کنید.

110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس