به گزارش مشرق، نماينده دائم فرانسه در شوراي امنيت سازمان ملل اعلام كرد من برخي خبرهاي منتشر شده مبني بر اينكه نيكولاس ساركوزي رييس جمهور فرانسه ايران را تهديد به حمله نظامي كرده است، بشدت تكذيب مي كنم.
خبرنگار ايرنا مستقر در سازمان ملل بعد از نشست امروز شوراي امنيت كه به موضوع ليبي اختصاص داشت، از 'جرارد آراد' پرسيد بر اساس كدام بند از منشور سازمان ملل نيكلاس ساركوزي در اظهاراتي غير مسوولانه ايران را تهديد به حمله نظامي مي كند، آيا شما به عنوان يك عضو شوراي امنيت پاسخي مناسب براي اين اقدام قبيح داريد؟
وي كه از اين موضوع بشدت ناراحت شده بود، اظهار داشت : رييس جمهور فرانسه ايران را تهديد نكرده است.
نماينده فرانسه در شوراي امنيت سازمان ملل براي توجيح اقدام غير ديپلماتيك رييس جمهور كشورش اظهار داشت : اين يك سوتفاهم است و سخنگوي آقاي ساركوزي به اين موضوع واكنش نشان داده است.
رييس جمهوري اسلامي ايران در واكنش به اظهارات تهديد آميز ساركوزي اظهار داشت : آيا واقعا دنيا جنگلي است كه رييسجمهور فرانسه تصور ميكند رييس آن جنگل است؟ وي به چه حقي بايد چنين حرفي را مطرح كند و چه كسي حق چنين موضعگيريهايي را درباره ديگران به او داده است؟
احمدي نژاد تاكيد كرد البته ملت ايران چنين ادعاهايي را از موضع استيصال و ضعف ارزيابي ميكند.
رييسجمهور افزود: البته ميدانيم عدهاي كه در برابر منطق و فرهنگ ملت ايران حرفي براي گفتن ندارند، آرزو دارند به ايران حمله كنند. اين عده همان استعمارگران و بردهداران سابق هستند اما همه ميدانند هر دستي كه براي ضربه زدن به ايران دراز شود، از بازو قطع خواهد شد.
محمد خزاعي نماينده ايران در سازمان ملل هم در واكنش به ادعاها و اتهامات بي اساس رييس جمهوري فرانسه، در نامه اي رسمي به بان كي مون دبيركل سازمان ملل و شوراي امنيت تاكيد كرد: تهران در دفاع از خود درنگ و ترديد نخواهد كرد.
سفير ايران در نامه خود نوشته است، در واكنش به هرگونه حمله اي، در دفاع از خود هيچ ترديد و درنگي نخواهيم كرد و براي دفاع از كشورمان، اقدامات دفاعي متقضي اتخاذ و عملي خواهد شد.
خزاعي در نامه خود، ضمن رد ادعاهاي مداخله جويانه و اتهامات بي اساس نيكلا ساركوزي، افزود: جمهوري اسلامي ايران نگراني خود را از اين سخنان اعلام و اين اظهارات تحريك آميز، غيرقابل توجيه و نامسوولانه را به شدت محكوم مي كند.
گفته مي شود بعد از اينكه مسوولان پاريس با واكنش قاطع مسوولان كشورمان مواجه شدند از موضع خود عقب نشيني كرده و آن را سوتفاهم خواندند.