به گزارش مشرق به نقل از برنا، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افزایش گرما و احتمال شیوع بیماری وبا اظهار داشت: رعایت نکات بهداشتی، شست و شوی 4 مرحلهای سبزی و صیفی، مصرف نکردن آبهای غیر بهداشتی، اجتناب از خرید مواد غذایی از دست فروشان بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
دستجردی با اشاره به اینکه میزان شیوع بیماری وبا در کشور نگران کننده نیست و ایران در وضعیت مطلوبی در این زمینه قرار دارد، اظهار داشت: در راستای پیشگیری از این بیماری توزیع سبزی در تمامی رستورانهای کشور ممنوع شده است.
وی آبهای غیر بهداشتی و چاه، آبیاری سبزی و صیفی با پسماندهای شهری و ورود اتباع بیگانه به کشور را از دلایل اصلی بروز این بیماری برشمرد.
وزیر بهداشت همچنین از اجرای طرح ریشه کنی سالک در کشور خبر داد و گفت: این طرح در مدت چهار سال با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اجرا میشود.
دستجردی ادامه داد: با اجرای طرحهای توسعه بهداشتی و مراقبتی میزان ابتلا به این بیماری 6 هزار مورد در کشور کاهش یافته است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به خطر شیوع وبا در کشور ضمن اعلام توصیههایی در مورد شستوشوی سبزیجات و صیفیجات به مردم، ورود اتباع بیگانه را یکی از دلایل شیوع این بیماری دانست.