به گزارش مشرق به نقل از مهر، روزنامه آمريکايي نیویورک تایمز در گزارش خود می نویسد: هکرها در آخرین نمونه از اقدامات خود از کاربران می خواهند تا به پرسش هایی درباره درستی تائیدیه هایی که برای بازبینی کردن درستی و اصالت وب سایتها لازم است پاسخ بگویند و به این روش شکاف هایی را در سایتها ایجاد می کنند تا درباره کاربران آنها اطلاعات جمع آوری کنند.
در یکی از این موارد هکرها به سایت "کمپانی هلندی دیجینوتار" یکی از چندین محلی که صلاحیت صدور تائیدیه های دیجیتال را دارد نفوذ کرده و از آن برای جعل هویت در گوگل استفاده کرده اند و زمانی که کاربران ایرانی به گوگل مراجعه کرده و از طریق آن به "جی میل" و یا "گوگل داکیومنت" مراجعه می کنند مورد سوءاستفاده این هکرها قرار می گیرند.
البته به غیر از ایران، کاربران دیگری هم در نقاط دیگر جهان مورد حمله قرار گرفته اند اما دوشنبه شب گوگل در پیامی امنیتی بر روی سایت خود اعلام کرد که عمده کسانی که با این روش مورد حمله قرار گرفته اند در "ایران" زندگی می کنند.
بر اساس اعلام گوگل، کمپانی هلندی به محض اطلاع از این موضوع به سرعت تائیدیه های هکرها را لغو کرده است.
درهمین رابطه یک شرکت امنیتی با نام "اف-سیکیور" دیروز اعلام کرده که هکرها نشان و یا به عبارتی امضای خود را در کمپانی هلندی به جا گذاشته و خود را "هکرهای ایرانی" نامیده اند اما هنوز مشخص نیست که آیا واقعا این حمله از داخل ایران صورت گرفته یا خیر.
به نوشته نیویورک تایمز، شرکت هایی همچون گوگل اقداماتی را انجام می دهند تا به کاربران خود اطمینان دهند که امنیت ارتباطات آنلاین آنها برقرار است اما رخنه های اینچنینی امنیت سایت ها را زیر سؤال می برد.
بیشترین میزان حمله به کاربران ایرانی در این روش جدید، به سایت های اقتصادی و کاربران آنها انجام شده و تلاش شده تا شماره حسابهای بانکی و سایر اطلاعات شخصی آنها به سرقت برود.
کد خبر 64524
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷
- ۰ نظر
- چاپ
جز ایران، کاربران دیگری هم در نقاط دیگر جهان هدف حمله قرار گرفتند اما گوگل در اطلاعيه اي اعلام کرد که عمده کسانی که با این روش مورد حمله قرار گرفته اند در "ایران" زندگی می کنند.