به گزارش مشرق به نقل از پرس تيوي، با وجود بيانيه واحد گروههاي ضد اسرائيلي (BDS) در استراليا مبني بر اينکه اقدامات آنها در مبارزه با موارد آشکار نقض چهارمين کنوانسيون ژنو و چندين قطعنامه سازمان ملل توسط رژيم اسرائيل است، جريان رسانهاي و دولت فدرال استراليا به اين گروهها لقب ضد يهودي دادهاند.
اعضاي حزب سبز استراليا اوايل اين هفته تلاش کردند قانوني در پارلمان اين کشور به منظور حمايت از حق مردم در رابطه با خريد اخلاقي به شکل تحريمي تصويب شود. با وجود اين پارلمان استراليا سريعا اين پيشنهاد را رد کرد.
فعالان ضد اسرائيلي در استراليا که با سرکوب مبارزات و سلب حق خود در برگزاري اعتراض روبرو هستند، در برنامه اعتراضي خود در مقابل رستوران ماکس برنر استراليا با خشونت پليس مواجه شدند.
مبارزات عليه رستوران ماکس برنر که هم متعلق به رژيم اسرائيل است و هم از حاميان مادي ارتش اين رژيم دانسته ميشود، باعث شده است که به فعالان گروه (BDS) از سوي رسانهها و اعضاي پارلمان استراليا لقب ضد يهودي و تندرو داده شود.
همچنين تلاشهايي در جريان است که تا به فعاليتهاي اين گروه عنوان مجرمانه نيز داده شود.
راب باسول، سناتور ليبرال استراليايي از مجلس سناي اين کشور خواست تا از قطعنامهاي در محکوميت گروههاي ضد اسرائيلي مسئول مبارزات عليه رستوران ماکس برنر حمايت کند.
همچنين براساس اين قطعنامه، استراليا رژيم اسرائيل را به عنوان يک "دوست خوب" ميشناسد. با وجود راي منفي اعضاي حزب سياسي سبز استراليا عليه اين حرکت، اين قطعنامه در پارلمان استراليا به تصويب رسيد.
دولت استراليا در اقدامي ديگر براي نشان دادن حمايت خود از رژيم اسرائيل، به جمع رو به افزايش کشورهاي غربي از از قبيل امريکا، کانادا، جمهوري چک، ايتاليا و هلند خواهد پيوست که نشست ضد نژاد پرستي يونسکو موسوم به دوربان سه را که قرار است در نيويورک برگزار شود، تحريم ميکنند.
دولت استراليا ادعا ميکند اين نشست با درون مايه ضد يهوديتي برگزار خواهد شد.
بر پايه اين گزارش، در نشستهاي دوربان 1 و دوربان 2 بيانيهاي صادر شد که در آن صهيونيسيم برابر با نژاد پرستي و تبعيض نژادي است.
مخالفت استراليا با شرکت در نشست دروبان 3 درحالي صورت ميگيرد که دولت فدرال اين کشور به دنبال يک کرسي در شوراي امنيت سازمان ملل متحد است.
تحليلگران بر اين باورند، عدم شرکت استراليا در نشست دوربان سه تلاشهاي اين کشور براي کسب کرسي شوراي امنيت را خنثي ميکند.
دولت استراليا به جاي محکوم کردن نقض قوانين بينالملل و حقوق بشر و چندين قطعنامه سازمان ملل متحد توسط رژيم اسرائيل، حمايت وفادارانه خود را از اين رژيم ابراز کرده است.
کارشناسان بر اين باورند، کنارهگيري استراليا از کنفرانس دوربان و همچنين عدم شناسايي حقوق گروههاي معترضي براي انجام تحريمهاي اخلاقي نشان دهنده سرسپردگي استراليا به اسرائيل و منافع خود حتي با وجود نقض حقوق شهروندان استراليايي و جايگاه بينالمللي اين کشور است.