به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي مشرق، "مايکل سي. دوک" (Michael C. Duke) با چاپ مقالهاي در نشريه Jewish Herald-Voice نوشت: ديپلمات بلندپايه و جديد اسرائيل در منطقه، رسانههاي اجتماعي را يکي از ابزارهاي کارآمد ديپلماسي عمومي ميداند.
ماه گذشته ماير شلومو(Meir Shlomo) به عنوان سرکنسول اسرائيل در منطقه جنوبغربي [آمريکا] انتخاب شد و قبل از وي نيز "آشر ياردن"( Asher Yarden) به مدت چهار سال عهدهدار اين سمت بود.
بنا بر اين گزارش، دفتر کنسولگري رژيم صهيونيستي در "هوستون" قرار داشته و پنج ايالت تگزاس، آرکانزاس، لوئيزيانا، نيومکزيکو و اوکلاهاما را تحت پوشش دارد.
شلومو در 27 آگوست و طي مصاحبهاي با ژورنال "ارزشهاي بشري"( Journal of Human Values) گفت: "ما سعي در استفاده از رسانههاي اجتماعي داريم، هماکنون با چگونگي پيادهسازي ديپلماسي عمومي در قرن بيستويکم مواجه هستيم، بايد بالاخص براي برقراري ارتباط با نسل آتي حضوري جدي در فضاي آنلاين داشته باشم.
وي افزود: ما از اين امر تعبير به "ديپلماسي عمومي ديجيتالي" ميکنيم، اميدواريم که در عرض دو ماه آتي بتوانيم با حداکثر نيرو در فضاي مجازي حضور داشته باشيم."
مايکل سي دوک در اين مقاله تأکيد ميکند: سرکنسول جديدي که وارد هوستون شده، از تجربه زيادي در حوزه مسائل خارجي برخوردار بوده و در رشتههاي علوم سياسي، ارتباطات جمعي و ديپلماسي عمومي به تحصيل پرداخته است، وي در گذشته در بوستون و همچنين کشورهاي هند، دانمارک، پرو و السالوادور به فعاليتهاي ديپلماتيک اشتغال داشته است.
در بخش ديگري از اين مقاله آمده است: شلومو، علاوه بر حضور در سرويس خارجي، به عنوان محقق "مؤسسه مطالعات امنيت ملي" (Institute for National Security Studies) و همچنين مشاور استراتژيک در "بخش ديپلماسي عمومي"( Division of Public Diplomacy) به ايفاي نقش پرداخته است، وي قبل از آغاز تحصيلات دانشگاهي، در اوايل دهه هفتاد به عنوان فرمانده تانک در ارتش اسرائيل خدمت کرده است.
دوک در اين مقاله يادآور شده است: شلومو ميگفت از اينکه در ايالت تگزاس به شغلي که درخواستش را داده بود گمارده شده، بسيار هيجانزده شده است، وي در مورد مسئوليتهاي خود در چهار سال آينده گفت: "ما قبل از هر چيزي سفيران گسيل شده به سوي جامعه يهودي هستيم اما اين امر تنها به معناي سفيران يک جامعه يهودي نيست، بلکه يعني جامعه يهودي بخشي از اسرائيل است."
وي در ادامه افزود: "ما ميخواهيم که در خدمت جامعه يهودي و همچنين به منزله منبعي براي آن باشيم. برقراري ارتباط با جامعه غيريهودي نيز از اولويتهاي مهم خواهد بود.
اين مقاله نويس آمريکايي در بخش ديگري از گزارش خود آورده است: سرکنسول شلومو قبل از عزيمت به هوستون به همراه مقامات محلي فدراسيون يهودي در برنامه "شبي به شرف اسرائيل" در اورشليم [بيتالمقدس] شرکت کرد. در آنجا شلومو با پاستور جان( Pastor John) و ديانا هاگي(Diana Hagee) برگزار کنندگان اين برنامه ديدار نمود، در سال گذشته هيئت ميسيونري واقع در سنآنتونيو که اين دو نفر نيز عضو آن هستند، مبلغ 9 ميليون دلار صرف فعاليتهاي بشردوستانه در اسرائيل کرده بود.
دوک درادامه مي افزايد: سرکنسول شلومو در مورد اين ديدار گفت که "از مشاهده ميزان حمايت يک جامعه مسيحي از ما واقعاً حيرتزده شدهام. ما بايد قدردان اين نوع حمايتها بوده و نسبت بدانها بيتفاوت نباشيم."
بنا بر نوشته اين نويسنده سرکنسول شلومو در تشريح اهداف کوتاهمدت و بلندمدت خود گفته است: "اولين هدف من شناختن فضاي سياسي منطقه جنوب غربي است؛ بايد نمايندگان کنگره، سناتورها و فرمانداران را شناخته وسعي کنيم که حمايتها و کمکهاي آنها را متوجه دولت اسرائيل نماييم."
وي در ادامه افزوده است: "هدف دوم ديپلماسي عمومي است. ما ميخواهيم چهره واقعي اسرائيل را نشان دهيم، ميخواهيم مردم بدانند که حقيقت اسرائيل چيست، بسياري از مردم اطلاعات چنداني درباره اسرائيل ندارند و يا فقط از رسانهها در مورد مناقشات دولت اسرائيل [با فلسطينيها] ميشنوند.، ما ميخواهيم اسرائيل را فراي اخبار نشان دهيم، نشان دهيم که اسرائيل مردمي خونگرم و سواحلي عالي دارد و جايي بسيار عالي براي نوآوريهاي هنري و تکنولوژيکي است، اين کشور جوشش فرهنگ (!) است."
سرکنسول رژيم صهيونيستي در آمريکا در ادامه سخنان خود مدعي شده است: "به نظر من ديپلماسي عمومي اهميت بسيار زيادي دارد. زماني که ميبينم يک اسرائيلي يا هر کس ديگري از ديپلماسي عمومي اسرائيل انتقاد ميکند ناراحت نميشوم. اين امر علامتي است دال بر اينکه آنها واقعاً به کارهايي که اسرائيل انجام ميدهد اهميت قائل هستند. اين مسأله خوب است زيرا بدترين اتفاقي که ميتواند براي ما رخ دهد بياعتنايي مردم نسبت به آن چيزهايي است که در اسرائيل رخ ميدهند."
به نوشته دوک، شلومو اعلام کرده که دفتر وي بر حوزههايي چون توسعه اقتصادي و امور فرهنگي و دانشگاهي متمرکز خواهد بود، وي قول داده که يک کنسولگري کارآمد و شايسته ايجاد کند، کارآيي و شايستگي بخش اعظم تصويري است که ميخواهد از خود نشان دهد، اين امر تنها مربوط به گفتار نيست بلکه اعمال را نيز در بر دارد، اولين چيزي که ميخواهيم با شايستگي و کارآمدي انجام دهيم ارتباط برقرار کردن با مخاطبينمان است – اينکه براي دوستانمان و براي ديگران کاملا شفاف و قابل دسترس باشيم."
در ادامه اين گزارش آمده است: کنسولگري اسرائيل قصد دارد علاوه بر ايجاد يک کانال ارتباطاتي با مردم محلي يک ستون پرسش و پاسخ نيز در روزنامه "جوئيشهرالد-وويس"( Jewish Herald-Voice) ايجاد کند، اين ستون پس از سال جديد آغاز به کار خواهد کرد.
سرکنسول جديد در پنجم سپتامبر و طي بازي "هوستون دينامو"( Houston Dynamo) به اهالي بوستون معرفي خواهد شد، اين برنامه با عنوان "شب جامعه يهودي" برگزار خواهد شد و شلومو که در دوران نوجوانياش براي تيم مکآبي تلآويو بازي ميکرد، بخشي از اين برنامه خواهد بود.
در پايان اين مقاله نيز چنين امده است: "براچا" همسر سرکنسول اسرائيل در آمريکا که براي هيئت تجاري اسرائيل در دفتر امور اقتصادي کار ميکند، در هوستون به وي خواهد پيوست، شلومو دو فرزند دارد که در دانشگاههاي اسرائيل مشغول به تحصيل هستند، وي متولد اسرائيل است، والدين وي نيز که متولد اسرائيل هستند در زمان جنگهاي استقلال دولت اسرائيل با يکديگر آشنا شدند.
کد خبر 6360
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۶
- ۰ نظر
- چاپ
سرکنسول جديد رژيم صهيونيستي در آمريکا تأکيد کرد که به منظور پياده سازي ديپلماسي عمومي در قرن 21 سعي داريم از رسانههاي اجتماعي در فضاي سايبر براي ارتباط با نسل آينده استفاده کنيم.