کد خبر 62368
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۱

فرمانده نيروي انتظامي با تأکيد بر اينکه رسانه‌ها بايد زبان و صداي مردم باشند، گفت: مردم بايد مطالبات خود را از طريق رسانه‌ها به گوش مسئولان نظام برسانند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم ضمن تبريک سالروز ميلاد حضرت امام حسن مجتبي (ع) و همچنين روز خبرنگار، گفت: با توجه به ترافيک کاري اصحاب رسانه مراسم گراميداشت روز خبرنگار در نيروي انتظامي با چند روز تأخير برگزار شد.

فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به نوپايي معاونت اجتماعي اين نيرو خاطرنشان كرد: با وجود اين که از زمان تأسيس اين معاونت زمان چنداني نمي‌گذرد اما توانسته اقدامات قابل توجهي در راستاي تعامل با اصحاب رسانه انجام دهد.

وي به رويکرد جامعه محوري نيروي انتظامي در چند سال اخير اشاره کرد و گفت: پليس بايد در مقابل مطالبات به حق مردم پاسخگو باشد و در راستاي ارائه خدمات به آنان با سرعت اقدام كند.

پليس براي حفظ و برقراري نظم نياز به همکاري رسانه‌ها دارد

مردم بايد مطالباتشان را از رسانه‌ها به گوش مسئولان نظام برسانند

احمدي‌مقدم تنوع و گستردگي مأموريت‌هاي نيروي انتظامي را يادآور شد و تصريح‌كرد: پليس براي تحقق اهداف خود که همان حفظ و برقراري نظم و امنيت در جامعه است، نياز به همکاري و همياري رسانه‌ها دارد.

فرمانده ناجا با تأکيد بر اينکه رسانه‌ها بايد زبان و صداي مردم باشند، اظهارداشت: مردم بايد مطالبات خود را از طريق رسانه‌ها به گوش مسئولان نظام برسانند.

وي با بيان اينکه در گذشته رسانه‌ها بلندگوي مسئولان به ‌شمار مي‌رفتند، افزود: مهمترين رسالت رسانه‌ها انعکاس مطالبات مردم به گوش مسئولان امر است.

احمدي‌مقدم با اشاره به اينکه رسانه‌ها بايد با رويکرد نقد به مسايل جامعه بپردازند نه تخريب، از صداقت، صراحت، شفافيت و انصاف به عنوان مهمترين انتظاراتي نام برد که پليس از رسانه‌ها دارد.

فرمانده نيروي انتظامي با تأکيد بر اينکه امنيت در ايران مثال‌زدني است، خاطرنشان کرد: امروز چه در روش‌ها و چه در ابزارها، قدرت کشف و دستگيري پليس به‌ويژه در جرايم جنايي بالاست.

وي با اشاره به اينکه نظام حيطه‌بندي و حفاظت اطلاعات در اخبار حوادث کشور مطلوب نيست گفت:‌ گاهي در مرحله رسيدگي به جرم، اطلاع‌رساني موجب از دست‌رفتن سرنخ‌ها مي‌شود بنابراين در پاسخ به پرسش‌هايي که به عمل مي‌آيد اظهار تجاهل مي‌کنيم تا پرونده بسته شود.

احمدي‌مقدم بابيان اينكه در ايام فتنه مواردي مانند قتل يک دختر يا فرار دختري ديگر و همچنين سوزاندن نفر سوم از مواردي بود که ما را زير بمباران رسانه‌اي قرار داد، گفت: با اين وجود در پاسخ به همکارانم که معتقد به جواب دادن بودند گفتم بايد فني برخورد کنيم و بعد از کشف پرونده آن را رسانه‌اي کنيم و در موردي ديگر براي خانمي که مجلس ختم گرفته بودند ما از صحت و سلامت او آگاه بوديم و ارتباطات تلفني وي را رصد مي کرديم اما از آنجا که نمي‌خواستيم اين سر نخ را از دست دهيم مورد وي را رسانه‌اي نکرديم.

ضعف در اطلاع‌رساني موجب تامين اخبار رسانه‌ها از منابع ضعيف‌تر مي‌شود

فرمانده ناجا با اشاره به پرونده‌هاي تجاوز به عنفي که اخيرا افشاء شد، اظهاركرد: بايد کار نزديک‌تري با رسانه‌ها انجام دهيم زيرا ضعف اطلاع‌رساني موجب مي‌شود که اخبار رسانه‌ها از منابع ضعيف‌تر تامين شود که اين آسيب‌زاست.

احمدي‌مقدم با بيان اينکه به مردم بايد ياد دهيم كه چگونه از خود محافظت و ما را در کشف جرم ياري کنند، خاطرنشان کرد: اتاق فکر رسانه در نيروي انتظامي فعال است و ما در اين باره از با تجربه‌هاي رسانه استفاده و از هرگونه پيشنهادات سازنده نيز در اين باره و همکاري با رسانه‌ها و همچنين اطلاع‌رساني استقبال مي‌کنيم.

نيروي انتظامي از خطا مبرا نيست

وي با بيان اينکه نيروي انتظامي از خطا مبرا نيست گفت: بايد انگيزه‌ها را افزايش دهيم و در راستاي برطرف کردن ضعف‌هايمان گام برداريم.

در اين مراسم كه با حضور فرمانده ناجا، معاون اجتماعي ناجا، معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد از سردبيران، مديران و خبرنگاران عرصه خبر و اطلاع‌رساني تقدير شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    اتاق فکر نیروی انتظامی!
  • ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    همین سه روز پیش دوباره حمله کردن به یک بسیجی .آقای مقدم خودشان و امسال خودشان را در امنیت کامل میبینند
  • ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    بله بخصوص در این چند ماهه کاملا محسوس است از چاقو زدن مردم در خیابان تا شکستن شیشه ماشین مردم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس