بنابر این گزارش، با تورق ساده این ویژه نامه متوجه خواهید شد که دغدغه آن بیشتر بهره برداری سیاسی از موضوع برخورد با بدحجابی است. گردانندگان روزنامه ایران و در صدر آنان علی اکبر جوانفکر قصد دارند موضوع برخورد با بدحجابی را مضر نشان داده و دولت و شخص رییس جمهور را مخالف آن معرفی کنند تا در کنار آن بتوانند به اهداف خود یعنی همراه کردن قشر بدحجاب جامعه برسند.
جوانفکر، مدیر مسوول روزنامه ایران که تقریبا همه روزه در ستون سرمقاله به اظهارنظر درباره موضوعات خاص می پردازد، در سرمقاله ویژه نامه خاتون نیز اقدام به نوشتن سرمقاله کرده است.
وی در بخشی از نوشته خود با بیان اینکه "برخی زنان ایرانی حجاب خود را کنار گذاشته و قدردان اسلام نبوده اند"، پرسش های جهت داری نظیر "آیا اقدامات صورت گرفته با بدحجابی اشتباه بوده است؟" را مطرح کرده و در آخرین پاراگراف، نیت خود را از این پرسش ها مطرح می کند.
جوانفکر قرار دادن مساله حجاب را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اشتباهی بزرگ!!! می خواند و امر به معروف و نهی از منکر را فریضه ای معرفی می کند که اگر مردم به آن ذوق داشته باشند موثر می افتد.
این ویژه نامه همچنین مصاحبه ای را با کلهر مشاور سابق فرهنگی دولت انجام داده است. در این مصاحبه از وی سوال می شود که " چادر مشکی از چه زمانی وارد ایران شد؟ " و کلهر در پاسخ به این سوال مدعی می شود که چادر مشکی از سفرهای اروپایی ناصر الدین شاه و مجالس عیاشی که در آن شرکت می کرده وارد ایران شده است!
یکی دیگر از نکات جالب این ویژهنامه که به صورت تمام رنگی و با کاغذ گلاسه منتشر شده، لیست 40 نفر از زنان برتر و الگوی نمونه ایرانی است؛ لیستی که از بازیگران معروف سینما تا همسر یکی از پادشاهان ایران باستان و حتی یک مجری برنامه کودک تلویزیون هم در آن حضور دارند.
مهناز افشار، آزاده اردکانی، الهام حمیدی، ترانه علیدوستی، فهیمه رحیمی، هدیه تهرانی و آزاده آل ایوب از جمله زنانی هستند که عکس آنها به عنوان "چهل بانوی نقش آفرین ایران اسلامی" به نشانه الگوبرداری دختران مسلمان ایران، بر پیشانی روزنامه دولت قرار گرفتهاند.
این گفتار زمانی جای تامل پیدا می کند که در صفحات بعدی ویژه نامه "خاتون"، تصاویر دیدار مشایی از نمایشگاه عکس لیلا اوتادی دیده می شود و گردآورندگان این ویژه نامه سعی می کنند حاتم بخشی های رییس دفتر رییس جمهور را در راستای پروژه فرهنگ سازی میان بدحجاب ها معرفی کنند.
نکته دیگری که در این ویژه نامه به چشم می خورد تیتر یکی از پرونده های آن با عنوان " گشت ارشاد بهانه فتنه گران برای لشگرکشی خیابانی و آشوب بود" است.
"خاتون" با بازخوانی روند موضع گیری های رییس جمهور درباره برخورد با بدحجابی دلیل آشوب های فتنه گران را گشت ارشاد و مبارزه با بدحجابی معرفی می کند و مسوول اصلی آنرا نیز دلسوزانی می داند که برای رعایت از حریم حجاب به میدان آمدند.
گردانندگان روزنامه ایران، سایت های ارزشی اصولگرا را که اقدام به اطلاع رسانی درباره معضل بدحجابی کرده اند را اقتدارگرا می خواند و هدف آنها از انتشار اینگونه اخبار را جریحه دار کردن احساسات مردمی و ایضا مخالف با دولت معرفی می کنند.
این ویژه نامه اظهارات دلسوزان نظام درباره اصل حجاب را نقد می کند و در آخرین اپیزود همه این تلاش ها را مخالفت با شخص مشایی می خواند و در انتها نیز اظهارات شاذ وی را که مدعی شده " باید نسبت به معروف در جامعه شوق و محبت ایجاد کنیم" (البته احتمالا با وام های میلیونی به بازیگران) بازخوانی می کند.
خاتون در ادامه اقدام به معرفی زنان برتر محجبه می کند اما زمانی که در این فهرست نگاهی می اندازیم نام افرادی نظیر مهناز افشار، آزاده اردکانی، هدیه تهرانی، ترانه علیدوستی و ... را می بینیم که عکس های منتشر شده از آنان در اینترنت گواه است که تقیدی به حجاب اسلامی ندارند و تنها به واسطه رابطه با مشایی در میان زنان با حجاب جای گرفته و حتی به حج اعزام می شوند.
نکته قابل توجه دیگر اینکه، این ویژه نامه سراسر توهین به فرهنگ حجاب توسط کسانی گردآوری شده که هیچ یک از اعضای تحریریه روزنامه ایران نیستند.
همچینین شنیده شده که تیم گردآورنده این ویژه نامه در روزهای آینده قصد انتشار ویژه نامه های دیگری را در رابطه با موضوعات تشنج زای سیاسی و اجتماعی دارد.