به گزارش مشرق به نقل از بولتن، این روزها و در حالی که تنها دو هفته از لیگ برتر می گذرد بحث رعایت سقف قرارداد تعیین شده از سوی سازمان لیگ برای باشگاه های لیگ برتری شاید داغ ترین سوژه رسانه ها باشد که هرو روز هم خبرهای عجیب و غریبی از مبالغ کلان امضاشده توسط باشگاه ها و بازیکنان به گوش می رسد که البته برخی از آنان تکذیب و برخی دیگر به صورت تلویحی تایید می شود. علی رغم تاکید عزیز اله محمدی رئیس سازمان لیگ برای برخورد شدید با باشگاه هایی که سقف قرارداد 350 میلیونی فدراسیون فوتبال را زیرپا گذاشته اند اما برخی از باشگاه ها با بستن این قراردادها به صورت صوری الباقی مبلغ بازیکنان را به نحوی دیگر از قبال اهداء خانه و زمین و خرید ماشین و . . . جبران می کنند اما بسیاری هم تاکید می کنند که سقف را رعایت کرده اند.
این مسائل در حالی است که هوار ملا محمد که در سال های گذشته در باشگاه های معروف پایتخت یعنی پرسپولیس و استقلال بازی کرده است از بی انظباط ترین بازیکنان خارجی بوده است که همیشه غیبت های غیر قابل توجیهی داشته و در کمیته انظباطی و باشگاه پیروزی پرونده دارد که در خصوص باشگاه تهرانی پرونده وی در در مرحله صدور رای قرار دارد.
از سوی دیگر معلوم نیست چرا باشگاه ذوب آهن برای این بازیکن خود چنین دست و دلبازی هایی می کند و در حالی که بازیکنان تیمش مبلغی را برای فصل جاری دریافت نکرده اند این بازیکن باید نصف مبلغ قراردادش را دریافت کند . همچنین چرا وی باید از قانون سقف قراردادها مصون بماند و در حالی که همه بازیکنان ایرانی مشمول این قانون هستند اما هوار ملا محمد و تعداد اندکی از بازیکنان خارجی لیگ باید از این قانون مستثنی باشند؟
موضوعی که به خوبی روشن است این است که قانون رعایت سقف قرارداد تنها یک بازی است که میان فدراسیون و باشگاه ها جریان دارد و در این میان رقم های عجیب و غریب فوتبال همچنان مانند گذشته در جریان است و این قانون هم که ظاهرا از طرف خود سازمان با جدیت پیگیری نمی شود نمی تواند جلوی میلیاردها تومانی که در فوتبال منتقل می شود را بگیرد اما به هرحال اگر به همان متن قانون هم دل خوش کنیم جدا دانستن بازیکنان خارجی از بازیکنان وطنی یک امر غیر قابل قبول است.