به گزارش مشرق به نقل از فارس، از حدود 13 سال قبل تا به امروز به مناسبت سالروز شهادت شهيد صارمي 17 مرداد را روز خبرنگار مينامند.
رسم است در اين روز، بزرگداشتي براي آن شهيد بزرگوار برگزار ميشود و در نهايت از سوي مديران رسانهها و مسئولان كشوري، خبرنگاران مورد تقدير قرار ميگيرند آن هم به واسطه زحمات يكسالهشان در رشد مجموعههاي دولتي به معناي عام حاكميت.
رياست جمهوري و ساير مسئولان هر كدام به نوع خود يك روز قبلتر يا يك روز بعدتر، سرانجام نشستي صميمي را با خبرنگاران حوزههاي خبري برگزار ميكنند.
برگزاري چنين نشستهايي نه تنها باعث ميشود تا روابط عموميها و مسئولان سازمانها نسبت به اشتباهات و كمكاريهاي يك سالهشان آگاهي پيدا كنند بلكه باعث ميشود تا خبرنگاران نيز با برخي از موانع و چالشهاي مديران در امر خبررساني بيشتر مطلع شوند.
اما نكته قابل توجه اين است كه دستگاه قضايي كشور با حدود 20 سازمان تابعه و دستگاههاي مرتبط تنها براي گراميداشت اين روز به تماسي تلفني و ارسال نمابري و در نهايت يك پيامك بسنده كرد.
مسلم است كه خبرنگاران به تقدير روابط عمومي قوهقضاييه نيازي ندارند چرا كه آموختهاند به رسانه خود متعهد باشند، اما بار معنوي اينگونه نشستها و جلسات ارزش بيشتري را هم براي خبرنگاران و هم براي مسئولان به همراه دارد.
نكته جالب ديگر اين كه معمولاً هر 2 هفته يكبار جلسه نشست خبري سخنگوي قوهقضاييه نيز برگزار ميشود كه در روز 17 مرداد گويا براي عدم تلاقي با روز خبرنگار اين جلسه هم لغو شده و برگزار نشد.
در اين ميان نبايد از لطف وزير دادگستري غافل شد كه در فضايي صميمي وقتي حدود 90 دقيقهاي را در اختيار خبرنگاران قرار داد تا مشكلات آنها را در حوزه اطلاعرساني جويا شود.
به نظر نگارنده كمترين توقع خبرنگاران قضايي كه در سرما و گرما و هر ساعت از شبانهروز به پوشش مناسب اخبار حوزه قضايي اقدام ميكنند اين است كه همچون ساير مسئولان قوا و ديگر مسئولان كشوري و لشگري حداقل سالي يك بار آن هم در روز خبرنگار با رئيس دستگاه قضا ديداري داشته باشند، اما افسوس كه در سال 90 اين مهم محقق نشد و افسوس و دريغ بيشتر اينكه ساير مسئولان قضايي نيز از ارسال تبريك يا برگزاري نشستي صميمي خودداري كردند.
اميد است اين حركت صرفاً نوعي فراموشي بوده باشد و از آن بوي بياهميتي مسئولان دستگاه قضايي كشور نسبت به خبرنگاران به مشام نرسد.