کد خبر 6116
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۰

اگر براي عدم انتصاب سخنگوي قوه قضاييه روز شماري تعيين مي‌شد، اين روزشمار تا امروز به 392 روز رسيده و گويا قصد توقف هم ندارد، از سوي ديگر وعده‌ها و اميدواري‌هاي مديران دستگاه‌هاي قضايي براي معرفي سخنگو همچنان ادامه دارد.

به گزارش مشرق فارس نوشت: قوه قضائيه 392 روز است که سخنگو ندارد، حضور سخنگو در قوه قضائيه مي‌تواند ضمن افزايش تعامل با رسانه‌ها، گامي در جهت پاسخگويي به مطالبات افکارعمومي و اصل پاسخگو بودن است.

رئيس دستگاه قضا با هدف ضابطه‌مند کردن اطلاع رساني بخشنامه‌اي را صادر کرده است،‌ هدف اصلي اين بخشنامه حفظ وحدت رويه به منظور ضابطه‌مند کردن مصاحبه‌هاي مسئولان با رسانه‌ها براي اطلاع رساني بهتر اعلام شده است اما اين ضابطه مند کردن به محدود شدن ارتباط با رسانه‌ها تعبير شده است.

قراربود آيين‌نامه نظام جامع اطلاع‌رساني در قوه قضائيه بررسي مجدد و اصلاح شود اما هنوز نتيجه قطعي شدن آن اطلاع رساني نشده، اين آيين‌نامه هدفش نظام‌مند کردن و تسهيل امور اطلاع رساني است اما آن‌چه تا اين لحظه اتفاق افتاده سخت‌تر شدن شرايط براي خبررساني است.

چندي پيش نام يکي از مجرمان در رسانه‌هاي خبري بيگانه مطرح و اخبار فراواني درباره‌اش منتشر شد، هجمه خبري بيگانگان بابت پرونده اين زن بار ديگر عدم حضور جدي سخنگو در عرصه اطلاع‌ر‌ساني مناسب و انفعال خبري قوه قضائيه را عيان ساخت. مطمئناً‌ حفظ کيان و آبروي کشور نبايد در پيچ و خم تصميمات برخي مديران ناديده انگاشته شده و بيگانگان از شرايط اين چنيني بهره ببرند.

در کنار سکوت روابط عمومي قوه قضائيه و عدم ارتباط مستمر با رسانه‌ها و همچنين عدم دعوت خبرنگاران به برنامه‌ها جهت پوشش اخبار، عدم انتصاب سخنگوي قوه قضائيه نيز قابل تأمل و بررسي است. رسانه‌هاي بيگانه با سو‌استفاده از سياست قوه قضائيه مبني بر ضابطه‌مند شدن اطلاع‌ر‌ساني خوراک تبليغاتي مسموم عليه کشور ايجاد کرده و جمهوري اسلامي ايران را بعنوان ناقض حقوق بشر معرفي کنند و از فضاي به وجود آمده سواستفاده مي‌کنند.

در چنين فضايي رسانه‌هاي داخلي براي دفاع و مقابله با رسانه‌هاي بيگانه در پيچ و خم مکاتبات اداري و امروز و فرداي مديران اطلاع‌رساني قوه قضائيه و عدم پشتيباني گرفتار آمده و نظاره‌گر اخبار سراسر کذب رسانه‌هاي بيگانه شده‌اند.

با توجه به شکل‌گيري جنگ نرم رسانه‌‌هاي استکباري به صورت همگرا و متحد عليه نظام جمهوري اسلامي ايران بايد اين موضوع مورد توجه مديران قوه قضائيه قرار گيرد و با توجه بيشتري به موضوع ضابطه‌مند شدن اطلاع‌رساني داشته باشند.

خبرنگاران به عنوان عوامل موثر در جنگ نرم براي انجام وظيفه در اين سنگر مهياي نبرد تمام عيار با دروغ پراکني‌ها و اهداف شوم دشمن و رسانه‌هاي بيگانه هستند، اما متاسفانه از آنان پشتيباني موثري به عمل نمي‌آيد.

بدون اغراق در شرايط فعلي، سياست رسانه‌اي قوه قضائيه حالت تدافعي به خود گرفته و بايد در جنگ نابرابر رسانه‌هاي بيگانه به دنبال يافتن پاسخي براي ادعاهاي واهي و دروغ اين رسانه‌ها باشد.

اما رسانه‌ها و خبرنگاران ايراني مي‌توانند در برابر اين فضا سازي و دروغ پراکني رسانه‌هاي بيگانه از سياست تهاجمي بهره برده و ضمن دفاع از حيثيت کشور، حقوق بشر و نواقص قضايي در غرب را عيان سازند، به شرط اين‌که مديران بخواهند.

اگر براي عدم انتصاب سخنگوي قوه قضائيع روز شماري تعيين مي‌شد، اين روزشمار تا امروز به 392 روز رسيده و گويا قصد توقف هم ندارد، از سوي ديگر وعده‌ها و اميدواري‌هاي مديران دستگاه‌هاي قضايي براي معرفي سخنگو همچنان ادامه دارد.

در دوران رياست آيت‌الله هاشمي شاهرودي قوه قضائيه عملکرد 5 سخنگو را تجربه کرد اما در دوره جديد هنوز سخنگويي معرفي نشده است، در عصر جهاني شدن و ارتباطات، ريزترين مسائل پرونده‌هاي قضايي مورد سوءاستفاده رسانه‌هاي بيگانه قرار گرفته و مي‌تواند بهانه‌اي براي دروغ پراکني عليه کشور باشد، با اين حال علت دوري جستن مديران قوه قضائيه از رسانه و اطلاع‌رساني و سکوت براي هيچ کس مشخص نيست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس