به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از پايگاه خبري 'العالم'، 'ديميتري روگوزين' نماينده روسيه در ناتو يادآور شد كه ناتو برنامه ريزي براي عمليات نظامي عليه سوريه را آغاز كرده است، اما مسكو همانگونه كه با عمليات نظامي عليه ليبي مخالفت كرد، با استفاده از قدرت نظامي عليه سوريه نيز مخالفت مي كند.
وي افزود: واقعيت اين است كه ناتو تنها در نظام ها و حكومت هايي كه با نظرات كشورهاي غربي هم عقيده نيستند، مداخله نظامي مي نمايد.
نماينده روسيه در ناتو، با ابراز نگراني كشورش از بر افروختن آتش جنگي گسترده در منطقه افزود : روسيه از حمله ناتو به ليبي درس گرفته است و با هر قطعنامه تحميلي عليه سوريه در شوراي امنيت مخالفت مي كند.
وي همچنين افزود: پيامدهاي درگيري هاي گسترده در شمال آفريقا مي تواند به ويراني همه جهان منجر شود.
گفتني است 'فوگ راسموسن'، دبير كل ناتو اخيرا اعلام كرده بود كه با توجه به شرايط فعلي، احتمال مداخله نظامي در سوريه بعيد به نظر مي رسد.
نماينده روسيه در ناتو روز جمعه تاكيد كرد كه كشورمتبوعش با به كارگيري نيروي نظامي عليه سوريه مخالف است.




