به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از پايگاه اينترنتي بسيج، سردار علي فضلي در همايش تجليل از عوامل اجرايي و پشتيباني ستاد راهيان نور گيلان در لنگرود با اشاره به وضعيت هجمه فرهنگي در استان هاي ساحلي اظهار داشت: در دو دهه گذشته بارها مقام معظم رهبري در سخنان خود به هجمه فرهنگي اشاره كردند و اگر اقدام هايي كه امروز در حال انجام گيري است پيش از اين صورت مي گرفت وضعيت به گونه اي بهتر مي بود.
وي با بيان اينكه شبيخون فرهنگي و سپس براندازي فرهنگي از مواردي بود كه مقام معظم رهبري به آن اشاره داشتند، افزود: مصداق براندازي فرهنگي را مي توان در كوي دانشگاه سال 78 ناميد كه برخي ها سخنان معظم له را نشنيدند.
فرمانده قرارگاه مركزي راهيان نور ادامه داد: حوادثي كه پس از فتنه كوي دانشگاه اتفاق افتاد زماني بود كه دولت اصلاحات به دنبال تخت جمشيد و احياي آن بود و از يك طرف مقام معظم رهبري با حضور خود در شلمچه خواستند تا مسير اصلي گم نشود و پس از آن ايشان به ناتوي فرهنگي اشاره كردند.
اين مسئول اضافه كرد: در دو سال گذشته ديده شد كه فتنه سال 88 بزرگ ترين حادثه و فتنه عميق و بزرگي بود كه پس از انتخابات رياست جمهوري اتفاق افتاد و مقام معظم رهبري فرمودند كه جنگ نرم دشمنان عليه مردم به راه افتاده است.
سردار فضلي با اشاره به اينكه همه ما در برابر شهدا و امام شهيدان مسئول هستيم، تصريح كرد: مقام معظم رهبري نايب برحق امام زمان (عج) حجت را بر ما تمام كردند و امروز يك ميداني براي مجاهدت با جنگ نرم فراهم شده تا همه ما براي مقابله با آن حركت كنيم.
وي با بيان اينكه بايد يك نهضت و جريان فرهنگي راه بيفتد تا اثر خود را بگذارد، افزود: در اين راستا دو نگاه برجسته وجود دارد يكي كار براي شهدا به ويژه شهداي گمنام و ديگري كار اثرگذار و انسان ساز براي راهيان نور كه اگر به اين دو توجه شود به مسئوليت خود عمل كرده ايم.
فرمانده قرارگاه مركزي راهيان نور كشور، تعداد شهداي ترور كشور را يك هزار و 160 شهيد عنوان كرد و ابراز داشت: از اين تعداد 140 شهيد متعلق به گيلان است.
اين مسئول با اشاره به كاروان راهيان نور بيان داشت: سال گذشته مجموعه كاروان راهيان نور متشكل از 2 ميليون و 930 هزار و 476 نفر بودند كه 21 هزار و 172 نفر روحاني و علما كاروان ها را همراهي كردند.
سردار فضلي افزود: اگرچه كار از روي شوق است، ولي اين كافي نيست و استانداران و فرمانداران و مسئولان نظام بايد تلاش بيشتري براي اداي دين خود كنند در غير اين صورت جفا كرده اند.
وي با اشاره به اينكه نفرات اعزامي راهيان نور در چهار سال گذشته از 7 هزار نفر به 40 هزار نفر رسيده، خاطرنشان كرد: اين آمار خوب است، ولي اگر مي خواهيم استان و كشورمان بيمه شود بايد كاروان هاي راهيان نور افراد بيشتري را در بر بگيرد.
فرمانده قرارگاه مركزي راهيان نور كشور هجمه فرهنگي در استان هاي ساحلي را بيشتر از ديگر نقاط كشور دانست و اضافه كرد: امروز دستگاه ها بايد كاري كنند تا افراد بيشتري به اين كاروان ها بپيوندند.
اين مسئول با ذكر آماري مقايسه اي از راهيان نور كشور افزود: در سال 84 - 83 تعداد 400 هزار نفر، 85- 84 تعداد 471 هزار نفر، در سال 86 - 85 تعداد 458 هزار و 199 نفر، در سال 87 - 86 تعداد 481 هزار و 40 نفر، در سال 88 - 87 يك ميليون و 418 هزار و 400 نفر، در سال 89 - 88 تعداد يك ميليون و 840 هزار و 586 نفر و در سال 90-89 نيز تعداد دو ميليون و 930 هزار و 476 نفر به راهيان نور اعزام شدند.
سردار فضلي بيان داشت: اين آمار نشان مي دهد كه بيش از 80 درصد كاروان راهيان نور براي نخستين بار اعزام شدند و اين روند رو به رشد عشق و علاقه به شهدا را نشان مي دهد.
وي با بيان اينكه سال گذشته 350 هزار نفر در بخش دانش آموزي عازم راهيان نور شدند، متذكر شد: امسال اين آمار با توجه به ظرفيت سازي به يك ميليون نفر ارتقا مي يابد.
فرمانده قرارگاه مركزي راهيان نور در پايان اذعان داشت: همه بايد تلاش كنيم تا اين اقدام مهم فرهنگي تحقق پيدا كند.
کد خبر 59665
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۶
- ۰ نظر
- چاپ
فرمانده قرارگاه مركزي راهيان نور گفت: مقام معظم رهبري درباره تهاجم فرهنگي دشمن حجت را بر ما تمام كردند و امروز يك ميداني براي مجاهدت با جنگ نرم فراهم شده تا همه ما براي مقابله با آن حركت كنيم.