کد خبر 58493
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

فرمانده نیروی دریایی سپاه ضمن تشریح دلائل سفر رهبر معظم انقلاب به استان هرمزگان گفت: خط مقدم جمهوری اسلامی دریا است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبري به مناسبت سفر فرماندهي كل قوا به استان هرمزگان و ديدار با فرماندهان نيروي دريايي ارتش و سپاه، گفتگويي با سردار علي فدوي فرمانده نيروي دريايي سپاه منتشر كرده است كه متن كامل آن را در زير مي‌خوانيد.

* به نظر شما دليل سفر رهبر انقلاب به بندرعباس و حضور ايشان در جمع پاسداران و خانواده‌هاي آنان چه بوده است؟

- از زماني كه نيروي دريايي سپاه با دستور فرماندهي كل قوا به بندرعباس انتقال يافت، پاسداران و خانواده‌هاي نيروي دريايي درخواست ديدار با رهبر انقلاب در تهران را داشتند. آقا اما فرمودند كه من خودم مي‌خواهم به ديدار خانواده‌ها بروم.

در همين سفر كه به همراه امير دريادار سياري به محضر ايشان رسيديم، حضرت آقا خاطره‌اي را از ايام تبعيد خود در ايرانشهر نقل كردند و گفتند كه تابستان به‌قدري آن‌جا گرم بود كه ما حتي نمي‌توانستيم از يك طرف حياط خانه به سمت ديگر آن برويم. دماي هوا در سايه بيش از پنجاه درجه و در غير سايه بيش از شصت درجه بود. اما مردم ايرانشهر مي‌گفتند اين‌جا از چابهار بهتر است. به اين دليل كه چابهار يك شهر ساحلي و شرجي است.

از اين جهت انتقال نيروي دريايي و خانواده‌هاشان به اين شهرهاي ساحلي كشور مايه‌ تشكر رهبر انقلاب شد. ايشان گرم‌ترين زمان را براي اين سفر انتخاب كردند. ضمن اين‌كه اين روزها گرم‌ترين روزهاي بندرعباس در چند سال اخير است.

* از نظر نظامي اين انتقال چه ثمراتي براي نيروي دريايي داشته است؟

- ما در هشت سال جنگ تحميلي و به‌ويژه در يك‌ونيم سال آخر كه با آمريكا در دريا رودررو بوديم، تجربه كرديم كه هر وقت فرماندهان و مسئولين در كنار رزمندگان هستند، از شرايط و روال متفاوتي برخوردارند. وقتي رزمنده در كنار خودش و در مقابله‌ با دشمن، فرمانده‌ خود را مي‌ديد و وقتي فرماندهاني مثل شهيد باكري، شهيد همت، شهيد علي‌رضاييان، شهيد مهدوي و ... در كنار رزمندگان خود شهيد شدند، اين نيرويي فراتر از آن چيزي به رزمندگان ما مي‌داد كه بتوان گفت يا به تصوير كشيد.

الان خط مقدم جمهوري اسلامي دريا است. فرماندهي كل قوا هم تأكيدات بسياري بر اين موضوع داشته‌اند. آمريكا به عنوان دشمن ما از يك توانمندي نظامي درياپايه برخوردار است و سال‌هاي طولاني با استفاده از توان دريايي خود اين روند سلطه را دنبال كرده است. اگر آن‌ها بخواهند حركتي كنند، احتمالا از دريا خواهد بود. بنابراين طبيعي است كه نيروي دريايي بايد در برابر دشمن به مقابله برخيزد.

بنده در اولين روز انتصاب به فرماندهي نيروي دريايي سپاه در همان جلسه‌ اول به مجموعه‌ نيروي دريايي گفتم كه ما ديگر جلسه‌ دوم را در تهران برگزار نمي‌كنيم. پاسداران و خانواده‌هاشان هم مثل هميشه پاي كار بودند. بدون هيچ دغدغه‌اي بيش از يك سال است كه در منطقه حضور داريم و اين رزمندگان به همراه خانواده‌شان در خط مقدم هستند. در بقيه‌ مناطق جنوبي نيز از چابهار تا اروندرود مستقر هستند. اين استقرار تأثير مستقيمي بر توان رزمي جمهوري اسلامي ايران خواهد داشت. ضمن اين‌كه ارتش و سپاه با همراهي و كمك هم مي‌توانند تكميل‌كننده‌ يكديگر باشند.

* انتقال كامل نيروي دريايي سپاه به جنوب كشور چه بازتابي را در پي داشت؟

- بلافاصله پس از استقرار ما در تنگه‌ هرمز و خليج فارس، عكس‌العمل‌ها از بالاترين رده سياسي تا بالاترين رده‌هاي نظامي آمريكا آغاز شد. آمريكايي‌ها بارها نگراني خود را در اين‌باره اعلام كرده‌اند كه نمي‌دانند در برابر نيروهاي ايراني در چه وضعيتي قرار گرفته‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    خدا داند و اصحاب خراسانی خویشش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس