به گزارش مشرق به نقل از زی نیوز، شیر و پروتئین سویا به کاهش فشارخون کمک میکند.
اگر خواهان کاهش فشارخون هستید، مقداری سویا و یا شیر کم چرب به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان داده، اگر مواد غذایی یا نوشیدنیهایی که دارای سویا و یا پروتئین شیر هستند، جایگزین کربوهیدراتهای تصفیه شده شوند میتوانند از بروز فشار خون بالا، جلوگیری کنند.
تحقیق بر گروهی از جوانان که سابقه بیماری فشارخون داشتند نشان داد، میزان فشار خون سیستولیک در کسانی که مکمل پروتئین شیر مصرف کرده بودند 2.3 میلیمتر جیوه پایینتر از کسانی بوده که مکمل هیدروکربنات تصفیه شده خورده بودند.
همچنین میزان فشار خون سیستولیک در شرکت کنندگانی که مکمل پروتئین سویا مصرف کرده بودند، نسبت به کسانی که از مکمل هیدروکربنات استفاده کرده بودند 2 میلی گرم جیوه پایینتر گزارش شده است.
بنا بر این گزارش، فشار خون سیستولیک، عدد بیشتر در قرائت فشارخون و فشارخون دیاستولیک عدد کمتر را تشکیل میدهند.
فشارخون سیستولی بهترین پیشبینی کننده خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی ذکر شده است.