به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ايسنا، سردار اسماعيل احمديمقدم فرمانده نيروي انتظامي در صبحگاه نيروي انتظامي استان مركزي در اراک، افزود: با توجه به اينکه در نزديکي ايام مبارک ماه رمضان هستيم، بايد براي خودسازي تلاش کنيم؛ البته خودسازي مختص ماه رمضان نيست و انسان بايد هميشه و در همه حال در حال بهينهسازي صفات خوب خود باشد.
وي تصريح کرد: از وظايف نيروي انتظامي در ماه مبارک رمضان تسهيل شرايط روزهداري براي روزه داران است که بخشي از آن مربوط به کاهش ترافيک در ساعات نزديک به افطار است تا مردم با آرامش به منازل خود برسند.
احمديمقدم افزود: از وظايف ديگر نيروي انتظامي در ماه مبارک رمضان، حفظ ظاهر جامعه در برابر رفتارهاي هنجارشکن است تا از تظاهر به روزهخواري جلوگيري شود؛ البته ممکن است اقشاري از جامعه قادر به روزهداري به دلايل مختلف نباشند اما، اين اقشار هيچگاه نبايد در ملاعام تظاهر به روزهخواري کنند.
فرمانده نيروي انتظامي اظهارکرد: کارکنان نيروي انتظامي يکي از پرتلاشترين اقشار جامعه هستند و تقويم استراحت اين عزيزان با همه مردم متفاوت است و در زماني که همه در حال استراحت هستند، اين عزيزان در حال ايجاد امنيت براي مردم هستند که البته ما به اين وظيفه خود افتخار ميکنيم زيرا بسترساز آرامش و امنيت براي مردم هستيم و اين مهم توفيقي است که خداوند به آحاد کارکنان نيروي انتظامي عطا کرده است.
فرمانده ناجا در ادامه گفت: امنيت نه تنها پيش نياز پيشرفت اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي است بلکه، لازمه دينداري است و امروزه نوع برنامهاي که غرب بر عليه ملتها و به خصوص براي مردم ايران تدارک ديده است، دامنه وسيعي دارد که شامل ترويج فساد اخلاقي، ترويج فيلمهاي قبيج، غيراخلاقي و مستهجن، رواج الگوهاي نادرست، رواج مشروبات الکلي که بسياري از قتلها و نزاعها در شرايط مستي صورت ميگيرد، ترويج موادمخدر که امروزه در سراسر دنيا بالغ بر 250 ميليون نفر معتاد به موادمخدر وجود دارد و ترويج خشونت ( فيلم و بازيهاي کامپيوتري) است که البته ترويجکنندگان در اين بخشها، اول از همه خود آسيب ميبينند و در چنين شرايطي ناامنيها افزايش پيدا ميکند تا جايي که امروزه شاهد هستيم که موادمخدر در کشورها پايهاي براي بيشتر جرايم است.
فرمانده ناجا گفت: عمده سرقتها و جنايات ريشه در رجوع به فرهنگ منحرف غربي دارد و اينکه فساد اخلاقي با بدحجابي شروع ميشود و به مسيرهاي بدي ختم ميشود و وظيفه ما است تا جامعه را از چنين خطراتي محافظت کنيم؛ پس اين جمله دوباره هويدا ميشود که امنيت زمينهساز عبادت است چون موانع عبادت شيطان است که انسانها را به صورت مداوم به سوي انحرافات ميکشاند و ما هر چه اين بسترهاي انحرافي را بيشتر پاکسازي کنيم و نمايندههاي شيطان را به عقب برانيم امنيت جامعه را بيشتر فراهم کردهايم.
وي بيان کرد: بخش زيادي از مسائل و مشکلاتي که امروزه در کشور ما وجود دارد در اثر تهاجم فرهنگي و امنيتي دشمن است و البته ما همه موارد را به بيرون نسبت نميدهيم و اين يک ميدان مبارزه است و ما بايد در اين ميدان مبارزه غالب شويم و با مظاهر فساد با قدرت مبارزه کنيم.
وي افزود: در پيشگيري و آگاهسازي جامعه، مردم بايد در زمينههاي مختلف همکاريهاي لازم را داشته باشند.
فرمانده ناجا تصريح کرد: امروزه جوي که بر دنيا حاکم است انتشار سريع اخبار و اطلاعات را تسهيل کرده است و اين که حوادث را به سرعت بر روي رسانهها منعکس ميکنند؛ البته اين امر از يک جهت داراي حسن است زيرا باعث افزايش آگاهيها ميشود اما از اين امر بايد مراقبت کرد تا موجب افزايش ناامني نشود.
وي افزود: در زمينه تهديدهاي وارده به کشور دو دسته اقشار وجود دارند؛ يک دسته که سعي مي کنند به عنوان کسب قدرت از اين تهديدها در زمينه از بين بردن کمبودها استفاده کنند و اين کمبودها را برطرف کنند و اما اندکي هم هستند که از اين تهديدها استفاده ميکنند براي اين که به خانمان مردم، حکومت و دولت لطمه وارد کنند.
احمديمقدم خاطرنشان کرد: در 10سال گذشته تقريبا هر سال يکميليون نفر به جمعيت کشور افزوده شده اما عدد قتل در اين يک دهه در کشور تقريبا ثابت بوده و اندکي هم پايين رفته است و نرخ آن عددي حدودا دوهزار نفر سالانه است که در جمعيت 75 ميليوني زير 3 درصد در هر يكهزار نفر است که اين رقم در کشورهاي توسعه يافته بين 10 تا 40 نفر در يكهزار نفر است.
وي تصريح کرد: نيروي انتظامي بايد در زمينه کاهش و کشف قتلها تلاش مضاعف داشته باشد و در اين زمينه دستگاه قضايي هميشه به سرعت در صحنه حاضر شده و به مسائل و مشکلات به خوبي رسيدگي ميکند.
فرمانده ناجا گفت: متاسفانه در مورد وضعيت سلاح سرد هنوز قانوني به صورت کامل و جامع تصويب نشده است که اگر اين موضوع حل شود، خود يک امر پيشگيرانه خواهد بود و نداشتن سلاح سرد يکي از مهمترين راههاي جلوگيري از زد وخوردهاي جدي است.
احمديمقدم اظهارکرد: همه دستگاهها بايد در زمينههاي جلوگيري از خشونت تلاش کنند و اين که امنيت، حق مسلم مردم برعهده حکومت بوده و تکليفي است بر روي دوش ما که در اين راه بايد تمام وقت کار کرده تا بتوانيم اين تکليف را به خوبي انجام دهيم و اين که تلاش بايد به اينگونه باشد که تهديدات را ارزيابي کرد و اين ارزيابيها بايد نه به صورت موسمي بلکه به صورت دائمي باشد.
فرمانده ناجا در پايان خاطرنشان کرد: براي قدرت همافزايي کشور بايد همه ارگانها با هم هماهنگ و همکار باشند و از فرافکني جلوگيري شود.