کد خبر 5735
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۰

مدير پايگاه‌هاي جهاني ميراث فرهنگي اعلام کرد: ايتاليايي‌ها از اوايل مهرماه کاروانسراي ارگ بم را مرمت مي‌کنند.

به گزارش مشرق پرويز سعادتي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ايتاليايي‌ها در حال حاضر مرمت برج شماره يک بم را به پايان رسانده‌اند که مرمت کاملاً‌ اصولي و خوبي بوده است.
وي در ادامه افزود: يک تيم 5 نفره از مرمتگران ايتاليا برج شماره يک بم را مرمت کرده‌اند.
مدير پايگاه‌هاي جهاني ميراث فرهنگي ادامه داد: ايتاليايي‌ها در پي انجام موفق مرمت برج شماره يک بم پيشنهاد دادند که مرمت کاروانسراي بم نيز به آن‌ها واگذار شود که در همين راستا قراردادي با آن‌ها منعقد شده است تا از اوايل مهرماه مرمت کاروانسرا را آغاز کنند.
سعادتي تعداد افرادي را که براي مرمت کاروانسراي ارگ بم به کار گرفته مي‌شوند، 4 گروه 5 نفره ايتاليايي اعلام کرد.
به گفته وي سرپرستي و نظارت بر مرمت کاروانسرا با خود کارشناسان ايراني است که مرمت‌گران ايتاليايي موظف به پيشرفت فصل به فصل عمليات مرمت هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس