به گزارش مشرق، حميد حسيني در گفت و گو با فارس افزود: اين طلبه توسط تعدادي از اوباش منطقه تهرانپارس به سختي مضروب شده كه بلافاصله بعد از حادثه به بيمارستان خصوصي تهرانپارس انتقال مييابد اما به علت نبود امكانات كامل از همانجا براي پذيرش اين طلبه بيمار در بيمارستانهاي ديگر به صورت تلفني درخواست پذيرش مي شود كه ظاهرا تعدادي از بيمارستانهاي دولتي و خصوصي از پذيرش اين بيمار امنتاع كردهاند كه تخلف آشكار است.
وي ادامه داد: با وجود اينكه طلبه مضروب براي پذيرش در اين بيمارستانها مراجعه حضوري نداشته اما امتناع بيمارستانها از پذيرش بيمار بعد از درخواست پذيرش تلفني نيز تخلف است و طبق قانون همه بيمارستانهاي دولتي و خصوصي بايد بيماران اورژانسي را پذيرش كنند و بد حال بودن بيمار دليل قانع كنندهاي براي عدم پذيرش وي نيست، بلكه اتفاقاً بيماران بدحال كه حيات آنها در خطر است بايد در بخشهاي اورژانس بيمارستانها پذيرش شوند.
مدير روابط عمومي وزارت بهداشت تأكيد كرد: البته بيمارستان تهرانپارس نيز براي گرفتن پذيرش اين بيمار بايد از ستاد هدايت دانشگاه علوم پزشكي مربوطه كه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بوده است اقدام ميكرد و قطعاً اين ستاد براي اين بيمار در اسرع وقت پذيرش ميگرفت و زمينه لازم را براي پذيرش و نجات بيمار فراهم مي كرد.
وي گفت: در هر صورت تمام بيمارستانهاي دولتي و خصوصي كه اين بيمار را در شرايط اورژانسي پذيرش نكردهاند متخلف هستند و قطعاً با خاطيان برخورد مي شود، با اين حال با دستور معاون درمان وزارت بهداشت، معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در بيمارستان خصوصي عرفان كه محل بستري اين بيمار است حاضر شده و از نزديك مراحل درمان و نجات اين طلبه جوان را پيگيري مي كند.
به گفته يكي از همراهان طلبه ناهي از منكر، 14 بيمارستان شامل بيمارستانهاي رسول اكرم(ص)، امام حسين(ع)، شهداي تجريش، امام سجاد(ع) ناجا، بقيهالله، تهران كلينيك، سينا، ميلاد، الغدير، طالقاني، لاله، امام خميني(ره)، جماران و پارسيان از پذيرش اين طلبه جوان خودداري و علت اين كار را حال وخيم وي عنوان كردند. در نهايت همراهان خليلي، او را به بيمارستان خصوصي عرفان بردند كه مسئولان اين بيمارستان هم پذيرش وي را منوط به واريز مبلغ 6 ميليون تومان وجه نقد كرده و سرانجام با واريز 5 ميليون تومان او را پذيرش كردند.