به گزارش خبرنگار فرهنگي مشرق، شايد بتوان درصدي از اين مسئله را به ناکارآمدي ابزارهاي نظارتي برخي مديران سازمان صدا و سيما و بخشي ديگر را به ناهمخواني فضاي برنامهسازان با اقتضائات سازمان نسبت داد.
به هر حال موارد متعددي از مميزي محصولات توليدي وجود دارد که به طور مثال مي توان به سريالهاي «ساعت شني» و «پريدخت» اشاره کرد.
در همين راستا چندي پيش مسعود جعفري جوزاني کارگردان سريال «در چشم باد» که اتفاقاً يکي از پرخرجترين محصولات نمايشي سالهاي اخير بوده و پخش آن اخيراً به پايان رسيده، در مصاحبههايي از حذف سکانسهاي متعدد از سريال خود شکايت کرد.
همچنين موارد متعددي در سريال هاي در حال پخش نيز وجود دارد که رنگ تصوير در صحنههايي که خانمها با آرايش ظاهر ميشوند کم شدهاست. اين امر در مورد تعداد بسيار زيادي از محصولات سازمان صدق ميکند و حتي محصولات با محتواي ديني، مانند سريال يوسف پيامبر را هم شامل مي شود.
در سريال «آشپزباشي» نيز که پخش آن اخيراً از شبکه اول سيما به پايان رسيده در يکي از قسمتهاي شخصيت مرد سريال گردنبند طلا به گردن داشت که در مميزي با تمهيدي بصري (ايجاد لباس) تلاش شدهبود اين شئ پنهان شود که البته در نهايت نيز شئ مورد نظر ديده شد.
به هر حال مواردي از اين دست در محصولات نمايشي رسانه ملي به وفور ديده ميشوند و از ضعفهاي حاد اين سازمان عريض و طويل محسوب ميشوند.
پرواضح است که اين موضوع علاوه بر اعتراض سازندگان آثار، اسباب دلزدگي دستکم بخشي از مخاطبان رسانه ميشود که انتظار است با بررسي دقيق طرح و فيلمنامه آثار و نيز نظارت مستمر حين توليد، ضرورت مميزي به هنگام پخش به حداقل برسد.
<BR> <BR> از مسائل عجيب و غريبي که چندي است در رسانه ملي شدت رو به تزايدي پيدا کرده، مميزي آثاري است که خود آنها را توليد کردهاست. <BR>