به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، نكته قابل توجه اين است كه آيا راهي وجود دارد كه بتوان اين ولع سيري ناپذير براي خوردن مواد قندي را كنترل كرد؟
به گزارش سايت اينترنتي ارگانيك، كارشناسان تغذيه ميگويند اگر شما هم به اين ولع شيريني خوري دچار ميشويد بهتر است به دنبال منابع قندي طبيعي باشيد تا ضمن ايجاد احساس رضايت از بروز آسيبهاي جدي در بدنتان جلوگيري كنيد.
در اين مقاله 3 راه طبيعي و بيضرر براي مقابله با ولع خوردن مواد قندي ارائه شده است كه به قرار زير است:
- به ميوهها بيشتر اطمينان كنيد. هرچند ميوهها هم حاوي قند بويژه فروكتوز هستند اما در عين حال منبع غني از فيبر خوراكي هستند كه به همين دليل زودتر احساس سيري ايجاد ميكنند و برخلاف ميان وعدههاي قندي مصنوعي، مدت طولانيتري شما را سير نگه ميدارند. البته برخي ازميوهها هستند كه ذخيره قندي بسيار بالايي دارند بنابراين بيشتر مصرف سيب و توتها توصيه ميشود كه هم شيرين هستند و هم به اندازه سيب و آناناس و ميوههاي خشك شده مملو از قند نيستند. بعلاوه اگر همراه داشتن انواع ميوهها در طول روز برايتان كار دشواري است ميتوانيد دسرهاي مختلف ميوه از قبل را تهيه كرده تا در صورت نياز از اين دسرهاي طبيعي استفاده كنيد.
- عسل ارگانيك هم يك گزينه مناسب قندي است. هرچند عسل ارگانيك نيز حاوي مقادير زيادي قند فروكتوز و گلوكز است و نبايد زياد مصرف شود اما به هر حال نسبت به عسل فرآوري شده و تصفيه شده گزينه سالمتري است و واقعا خواص مفيدي دارد بويژه عسل تيره كه سرشار از آنتي اكسيدانها است. براي اينكه با طعم خاص عسل ارگانيك مشكل نداشته باشيد ميتوانيد آن را همراه با ماست كم چرب يا چاي مصرف كنيد.
- «گياه برگ شيرين» موجود در عطاريها نيز يك جايگزين قندي واقعا طبيعي و مناسب است. اين گياه حتي براي مبتلايان به ديابت هم قابل استفاده است. اين گياه خواص بسيار ديگري نيز دارد. براي مصرف اين گياه ميتوانيد آن را در نوشيدني خنك خود ريخته و بدون نگراني از نوشيدن آن لذت ببريد.