رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: جواب آزمایش‌های پزشکی قانونی درباره آزار و اذیت ستایش و سلامت روانی قاتل تا فردا مشخص خواهد شد.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

******

تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون/ آخرین وضعیت پرونده ستایش/ ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران/ تذکر دادستان‌تهران به وزارت‌ورزش درخصوص افزایش مشروب‌خواری ورزشکارانکیهان

پیش‌بینی 7 ماه قبل درباره برجام را به یاد مردم نیاورید!

رسانه‌های زنجیره‌ای به تردیدافکنی درباره علت دعوت علیرضا زاکانی به نماز جمعه تهران پرداختند.
روزنامه شرق در این زمینه ضمن چند مصاحبه با چند نفر، این شبهه را مطرح کرده که «چرا رئیس کمیسیونی که وجود ندارد، به نماز جمعه دعوت شد؟» شرق می‌گوید کمیسیون ویژه رسیدگی به برجام دیگر وجود خارجی ندارد و منحل شده است.

پاسخ این تحلیل آن است که برجام موضوعی تاریخی نیست بلکه توافقی مهم و اثرگذار در حال امنیت ملی و «در حال اجرا» می‌باشد. با این وصف، هم رصد اجرای آن ضرورت دارد و هم مرور حقایقی که فعالیت 40 روز (شهریور سال ۹۴) در کمیسیون بررسی برجام به تعدد و تواتر و به استناد اسناد از سوی کارشناسان ارشد سیاسی و اقتصادی و امنیت ملی مطرح شد اما از سوی جریان ذوق‌زده مذاکره و عجول برای توافق به هر قیمت ناشنیده ماند؛

از جمله هشدار درباره اینکه برجام خلل و خرج فراوانی دارد و اجرای بدون اصلاح آن صرفاً موجب تحمیل هزینه‌های هنگفت به کشور در مقابل دستاوردهای تقریباً هیچ آن می‌شود. یا این مطلب که امکان دسترسی به درآمدهای نفتی یا بلوکه شده فراهم نشده است؛ یا مواردی نظیر اینکه تعهدات برجامی «همزمان» و «متوازن» و «قابل برگشت» (برای ایران) نیست و همین طرف مقابل را به بدعهدی و شیطنت و باج‌خواهی تشویق می‌کند.

البته طبیعی است که یادآوری آن هشدارها برای غربگرای شرقی‌نما نگران کننده باشد.

دولت برای رونق اقتصادی پروژه مسکن مهر را احیا کند

وزیر راه در دولت اصلاحات می‌گوید ناهماهنگی میان تیم اقتصادی مهم‌ترین چالش دولت روحانی است.

احمد خرم در مصاحبه با روزنامه اعتماد درباره مهم‌ترین چالش دولت گفت: به عقیده من مهم‌ترین مشکل دولت حسن روحانی ناهماهنگی میان تیم اقتصادی دولت است. در این تیم برخی معتقدند که مشکل اول کشور رکود است و برخی دیگر معتقدند تورم است.

در واقع در تیم اقتصادی هماهنگی در مورد مشکل کشور وجود ندارد تا دولت به طور کامل روی معضل اصلی متمرکز شود و آن را حل کند. به بیان دیگر دولت در این مورد دچار سردرگمی است.

وی می‌افزاید: یکی از مهم‌ترین مشکلاتش همین مسئله‌ای است که دولت روحانی با آن روبه‌رو شده، یعنی تورم که پایین می‌آید رکود حاکم می‌شود و زمانی که برنامه‌های ضد رکود در دستور کار قرار می‌گیرد و بازار از رکود خارج می‌شود تورم بالا می‌رود و این معادله همیشه برقرار است. اما باید پذیرفت که اقتصادی پا می‌گیرد و شکوفا می‌شود که در آن رکود حاکم نشود.

خرم می‌گوید: بحث اینجاست که می‌شود گاهی سه یا چهار درصد تورم را خرید و بازار را از رکود خارج کرد. در واقع جامعه و مردم طاقت تحمل چهار درصد تورم را دارد اما تحمل رکود بازار را ندارد. در واقع وجود درصد کمی از تورم ضربه‌ای به معیشت مردم نمی‌زند اما وجود رکود به طور مستقیم بر کیفیت زندگی مردم تأثیرگذار است. به نظر من دولت امروز به این نتیجه رسیده که معضل اول کشور رکود بازار است نه تورم.

وی خاطرنشان کرد: در درجه اول سیستم بانکی نباید انقباضی برخورد کند و به واحدهای تولیدی که سرمایه در گردش ندارند وام پرداخت کند. وقتی تولید در کشور افزایش پیدا کند در کنارش نقدینگی افزایش یابد نمی‌تواند تورم‌زا باشد به بیان دیگر افزایش نقدینگی به شرط تولید تورم‌زا نخواهد بود. بنابراین دولت باید از سیاست‌های انقباضی عبور کند.

وی همچنین گفته است: تنها راه خروج از رکود پرداخت وام است. اینکه بانک‌ها بیایند بگویند چون وام‌های معوقه یا تمدید شده دارند و به این بهانه به واحدهای تولیدی وام ندهد در واقع تیر خلاص را به صنعت و تولید کشور زده است. در چنین شرایطی صنعت نابود می‌شود و بانک هم هرگز به پولش نخواهد رسید. در واقع اقتصاد ایران امروز نیاز به یک شوک دارد.

خرم با دفاع از مسکن مهر گفت: دولت می‌تواند برخی از کارها را ضربتی انجام دهد. به نظر من فعال کردن پروژه مسکن مهر می‌تواند بخشی از آن شوک را ایجاد کند. در واقع پروژه مسکن مهر یک پروژه تولیدی است و می‌تواند واحدهای زیادی را فعال کند. شاید بسیاری بگویند مسکن مهر مشکلات زیادی دارد که حرف درستی است اما دولت می‌تواند پروژه مسکن مهر را در عین فعال‌سازی اصلاح کند.

به طور کلی مهم‌ترین شوکی که می‌تواند در این شرایط وضعیت اقتصاد ایران را تکان دهد، شوک در بازار مسکن است. در کشور ما به طور متوسط سالی 500 هزار مسکن باید ساخته شود. بسیاری از طبقات جامعه هم توان خرید کامل مسکن را ندارند. در این شرایط دولت باید بسته‌های وامی با شرایط مختلف را تعبیه کند و در اختیار مردم بگذارد تا آنها هم این وام‌ها را در بازار مسکن خرج کنند.

در واقع پولی که دولت به شکل وام به مردم داده است وارد چرخه اقتصادی می‌شود و رکود را کاهش می‌دهد. این موضوع حتی در آمریکا هم وجود دارد. بانک‌های آمریکا وام‌های مختلفی برای مسکن پرداخت می‌کنند. حتی برای سازنده‌های خانه همچنین وام دهی‌ای وجود دارد. منتها در آمریکا قوانینی را وضع کرده‌اند.

به طور مثال اگر ساخت یک خانه یک سال طول کشید بعد از یک سال اگر فردی که خانه ساخته آن را نفروشد یا اجاره ندهد باید مالیات سنگینی را پرداخت کند. در کشور اما چنین نیست. خانه را می‌سازند و اگر قیمت کمی پایین باشد نمی‌فروشند و خانه خالی می‌ماند.

خرم در ادامه گفته است: در حال حاضر یک معضل مهم پیش روی دولت وجود دارد که مانع پیشبرد برنامه‌هایش می‌شود. در حال حاضر دولتیان ما در قبال برخی از مسائل یا سست تصمیم و کند تصمیم یا به طور کلی بلاتصمیم هستند. این موضوع بیشتر از فعالیت مخالفان می‌تواند به دولت ضربه وارد کند. تصمیمی را که می‌توان در یک ماه گرفت در دولت روحانی نزدیک به یک سال طول می‌کشد.

اگر دولت در یک سال باقی مانده کابینه‌اش را کمی ترمیم نکند و از افراد با انگیزه‌تر و خوش فکرتری استفاده نکند و سستی در تصمیم‌گیری‌ها ادامه پیدا کند نمی‌تواند تغییر چندانی در وضعیت کشور ایجاد کند و در این صورت قطعاً در انتخابات آینده دچار دشواری‌هایی خواهد شد.

روغنی زنجانی: از آمریکا عصبانی نباشید /فقط لابی و مذاکره کنید!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دولت سازندگی به توجیه و ماست‌مالی خباثت‌های پسابرجام آمریکا پرداخت و از دولت خواست به عهدشکنی‌ها و زورگویی‌های آمریکا واکنش نشان ندهد.

مسعود روغنی زنجانی- که از پایه گذاران رکورد تورم 49 درصدی در دولت هاشمی به شمار می‌رود- ضمن مقاله‌ای در روزنامه وقایع اتفاقیه، دموکرات‌ها را تبرئه کرد و مدعی شد خباثت‌‌های اخیر آمریکا  مربوط به جمهوری‌خواهان می‌شود! این درحالی است که عداوت‌هایی نظیر ممانعت از دسترسی ایران به چرخه دلار و امضا و اعمال قانون ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع 38 کشوری که به ایران سفر کنند، مستقیماً به دولت و وزارت خزانه‌داری و خارجه آمریکا مربوط می‌شود.

روغنی زنجانی می‌نویسد: دستاورد برجام برای دولت آقای اوباما و حزب دموکرات این بود که برجام برای این کشور به یک مدل تبدیل شد؛ این مدل که درباره برخی کشورهای دیگر هم اجرا شد، این واقعیت را بازنمایی می‌کرد که می‌توان از طریق گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز، بسیاری از تنش‌ها را با مذاکره‌ای که نتیجه آن برد- برد است، حل کرد. آمریکا با این منطق توانسته بود دهان تندروهای داخلی خود را ببندد و این برای جریانی که آقای اوباما تاکنون رهبری آن را برعهده داشته است، یک برگ برنده در رقابت‌های سیاسی محسوب می‌شد.

 البته برجام در داخل کشور ما نیز موافق و مخالف دارد. جناح تندروی داخلی منتظر فرصت‌هایی برای تبلیغ شکست برجام است و به این دلیل هر اقدامی از سوی آمریکا که دستاوردهای برجام را تضعیف کند، در حقیقت کمک مستقیم به جریانات تندرو در داخل ایران و منطقه محسوب می‌شود. 

وی می‌افزاید: تکلیف دولت تدبیر و امید در این میان چیست؟ ما می‌دانیم داستان مصادره دارایی‌های ایران در آمریکا پرونده‌ای طولانی دارد که بخشی از آن تاکنون به نتیجه رسیده است، بنابراین، این امر بسیار اهمیت دارد که مسئولان، خونسردی خود را حفظ کنند و در چنین شرایطی از مدلی که الگوی برجام به ما نشان داد، پیروی کنند. ما نباید از کوره در برویم و عجله کنیم و باید همچنان پیگیر مطالبات خود از طرف مقابل (البته در چارچوب برجام) باشیم.

روغنی زنجانی می‌نویسد: توصیه ما این است که مسئولان درصورت عدم موفقیت در رایزنی‌های سیاسی و دیپلماتیک، با مسئله رأی دیوان عالی آمریکا برخورد کنند. محاکمه ایران در یک دادگاه یک‌طرفه، آن هم بدون حضور ایران، هیچ وجاهتی ندارد و این چیزی است که دیپلمات‌های آمریکایی باید آن را بپذیرند. با وجود تلاش‌های اخیر بانک مرکزی ایران برای جلوگیری از صدور این رأی، باید تلاش کرد از طریق مذاکره سیاسی و تعامل در فرصتی دیگر این رأي را برگرداند و از تکرار رویدادهایی از این دست نیز جلوگیری کرد.

 از نظر بنده اگر اقدامات دیپلماتیک نتیجه نداد آنگاه می‌توان ازنظر حقوقی وارد عمل شد و در دادگاه‌های بین‌المللی علیه حکم دادگاه دیوان عالی آمریکا وارد دعوی قضائی شد ولی در این شرایط ما نباید اسیر صحنه‌آرایی‌های تندروها شده و اصطلاحا دچار «جوگیری سیاسی» شویم. درس مهم این ماجرا آن است که بفهمیم این رویداد یا رویدادهای مشابه، محصول «برجام» و «تعامل» است نه محصول تندروی‌های گذشته.

شرایطی که باعث شد اموال ایران در آمریکا ضبط و این دادگاه‌ها در آمریکا جرئت کردند از محل آن دارایی‌ها، حکم قضائی بدهند مجموعه تندروی‌هایی در داخل ایران بود. به هرحال به نظر می‌رسد اگرلابی‌ها و گفت‌وگوها ادامه یابد، ان‌شاءالله این مسئله نیز قابل حل خواهد بود. (!)

یادآور می‌شود دستبرد به 2 میلیارد از دارایی‌های بلوکه شده ایران در جریان سفر اخیر آقای ظریف به نیویورک و ملاقات با جان کری رخ داد و دولت آمریکا نیز حکم دیوان عالی را تأیید کرد.

فکر و نقشه از افراطیون /بیگاری با نمایندگان اصلاح طلب!

یک نشریه کارگزارانی تصریح کرد: منتخبان اصلاح‌طلب مجلس دهم فاقد تجربه هستند و «احزاب اصلاح طلب باید برای مجلس اتاق فکر تشکیل دهند.» پیش از این سعید حجاریان خواستار تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون آن شده بود.

نشریه صدا در یادداشتی تصریح کرد، فراکسیون امید (اصلاحات) با چالش‌هایی روبرو خواهد بود. اصلاح طلبان چه در تهران و چه در شهرستان از چهره‌های گمنام و ناشناخته یارگیری کردند و افراد غیرمشهور از لیست امید به مجلس رفته‌اند که اغلب دارای سابقه نمایندگی مجلس نیستند مثلا از لیست تهران - اگرچه همه افراد این لیست وارد مجلس شدند- حدود 10 نفر در گذشته نماینده مجلس بوده‌اند و دو سوم بقیه، برای اولین بار گام در پارلمان می‌گذارند.

غیر از تهران، از شهرهای بزرگ و کوچک سراسر کشور، اصلاح‌طلبانی به مجلس دهم راه یافته‌اند که سابقه نمایندگی مجلس را در کارنامه فعالیت‌های سیاسی و اجرایی خود دارند، اما در مجموع اصلاح‌طلبانی که تجربه نمایندگی مجلس شورای اسلامی را با خود دارند، درمجلس دهم از عدد قابل‌توجهی برخوردار نیستند، به همین دلیل تازه‌واردین به مجلس آینده می‌توانند زمینه‌ای را فراهم کنند که تا اندازه‌ای چالش‌برانگیز باشد، چرا که اصولگرایان دارای تجربه نمایندگی در شهرستان‌ها، در مجلس دهم از عدد بیشتری برخوردارند.

هفته‌نامه کارگزارانی در عین حال خواستار ایجاد تقابل میان مجلس دهم و شورای نگهبان (به سیاق مجلس ششم) شده و می‌نویسد: امکان دارد لایحه‌ای از دولت وصول شود و یا طرحی از طرف نمایندگان ارائه گردد و پس از بحث و بررسی به تصویب برسانند، اما شورای نگهبان آن را رد نماید، در این صورت اصلاح‌طلبان و اعتدالیون و دیگر چهره‌های همسو، روی مصوبه مجلس پافشاری کنند و آن را برای تعیین نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام بفرستند.

درمجلس ششم از این موارد زیاد پیش می‌آمد. اگرچه مجلس دهم با مجلس ششم تفاوت‌های زیادی دارد و نمی‌توان پنداشت که مثل هم عمل کنند، اما اگر اصلاح‌طلبان مجلس آینده با رفتار و کردار و بحث‌های تخصصی خود، فراکسیون‌های سیاسی و فرهنگی متمایل به دولت را به همراهی خود بطلبند، پیش‌بینی می‌شود که این اتفاق می‌افتد.

این نشریه همچنین از قول فائزه هاشمی نوشت: احزاب اطلاح‌طلب برای مجلس اتاق فکر تشکیل دهند.

یادآور می‌شود در مجلس ششم نیز افراطیون مدعی اصلاحات دارای یک حلقه مرکزی چند نفره بودند که ضمن خط گرفتن از گروهک‌های بیرون مجلس، ساختارشکنی و پیشبرد پروژه کودتای مخملین را دنبال می‌کردند. افتضاحات مجلس ششم به حدی است که روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی و رئیس تیم مذاکره‌کننده) در خاطرات خود از بازی مجلس ششم در زمین طرف مذاکره غربی و تبدیل شدن به ابزار چانه‌زنی غرب گلایه می‌کند.


تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون/ آخرین وضعیت پرونده ستایش/ ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران/ تذکر دادستان‌تهران به وزارت‌ورزش درخصوص افزایش مشروب‌خواری ورزشکارانخراسان

دستور دولت برای طراحی نشان «اقتصاد مقاومتی»

بر اساس ابلاغیه جدید دولت به علی جنتی، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواسته شده است با توجه به ضرورت گفتمان ‌سازی و فرهنگ ‌سازی اقتصاد مقاومتی، ضمن بهره گیری از ظرفیت رویدادها و آثار فرهنگی، هنری و رسانه ای برای افزایش و جلب مشارکت همگانی در حمایت از تولید ملی و اصلاح الگوی مصرف، برای طراحی الگو و نظام اعطای نشان با نام «اقتصاد مقاومتی» اقدام کند.

نامه روحانی برای لغو مجوز ادغامی احمدی نژاد

در حالی که بر اساس ابلاغیه فروردین ماه سال 1390 محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان مقرر شده بود  انجمن مرکزی اولیا و مربیان و سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وابسته به وزارت آموزش و پرورش با کلیه منابع، نیروی انسانی، امکانات، تجهیزات و تعهدات با یکدیگر ادغام و عنوان آن به «سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده» تغییر ‌یابد، بر اساس ابلاغیه روزهای گذشته حجت الاسلام روحانی به فانی وزیر آموزش و پرورش این ادغام لغو شده است.


تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون/ آخرین وضعیت پرونده ستایش/ ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران/ تذکر دادستان‌تهران به وزارت‌ورزش درخصوص افزایش مشروب‌خواری ورزشکارانجمهوری اسلامی

بازداشت جنجالی مبلغ مخالف در عربستان

بازداشت یک مبلغ سعودی به نام «عبدالعزیز الطریفی» با واکنش گسترده و جنجالی فعالان عربستانی در شبکه‌های اجتماعی همراه شد. به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبر بازداشت الطریفی پس از آن منتشر شد که وی به صورت علنی مخالفت خود را با محدود کردن فعالیت‌های هیئت موسوم به «امر به معروف و نهی از منکر» اعلام کرد.

 سلمان العوده از مبلغان سعودی با بیان اینکه از بازداشت الطریفی اطلاع یافته است، تاکید کرد که وی در سلامت است. العوده مدعی شد که الطریفی در بازداشت نیست و فقط او را برای بررسی درخصوص بعضی مسائل به محلی «شایسته» وی منتقل کرده‌اند. الطریفی اخیراً با انتقاد از محدود کردن فعالیت‌های هیئت امر به معروف سعودی، این کار را به تعطیلی کشاندن هیئت امر به معروف عنوان کرده بود.

 وی در یکی از توئیتهای خود گفته است: «برخی حکام فکر می‌کنند که کوتاه آمدن از دین خود برای جلب رضایت کفار، از فشارهای آنان می‌کاهد. هر اندازه که کوتاه بیایید بیشتر می‌خواهند...» با انتشار خبر بازداشت این مبلغ سعودی، هشتگی تحت همین عنوان توسط کاربران سعودی جهت درخواست آزادی فوری وی ایجاد شد.

کاربری به نام «العهد الجدید» در توئیتر خود نوشت: برای اطلاع شما می‌گویم، شیخ الطریفی با پادشاه، ولیعهد و جانشین او بیعت نکرده است و بازداشت او از چند ماه قبل پیش‌بینی می‌شد. یک کاربر سعودی به نام «عمر بن عبدالعزیز» اظهار داشت: بازداشت الطریفی تحولی خطرناک و نشانه‌ای از تغییرات بزرگ در مرحله آتی است... نظام درحال پوست انداختن است.

رشد چشمگیر اقدامات بر ضد مسلمانان در اسپانیا

منیر بنجلون، یکی از صاحبنظران جامعه مسلمانان اسپانیا از رشد چشمگیر اقدامات بر ضد مسلمانان در این کشور خبر داد. وی این افزایش را نگران کننده دانست وگفت: فقط در سال 1394 - 534 اقدام بر ضد مسلمانان رخ داد که این آمار در مقایسه با سال گذشته میلادی که فقط 48 حادثه از این دست رخ داده بود، رشد نگران کننده‌ای داشته است.

این اقدامات پس از حوادث تروریستی پاریس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی، رو به فزونی گذاشته است. یک روزنامه اسپانیائی نوشت: بیشترین اقدامات علیه مسلمانان در شهرهای مادرید، بارسلوناو مالاگا صورت گرفته است. مسلمانان فرانسه و آلمان نیز آمارهائی از اقدامات علیه مسلمانان در این دو کشور منتشر کرده‌اند که نشان دهنده افزایش آن است.


تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون/ آخرین وضعیت پرونده ستایش/ ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران/ تذکر دادستان‌تهران به وزارت‌ورزش درخصوص افزایش مشروب‌خواری ورزشکارانآرمان

پیام تسلیت هاشمی به رجایی

آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی در پی درگذشت برادر غلامعلی رجایی مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، پیام تسلیتی صادر کرد. متن این پیام به شرح زیر است: جناب آقای دکتر غلامعلی رجایی درگذشت برادر بزرگوارتان، علی رجایی را به خاندان و خانواده محترم تسلیت می‌گویم.

با آرزوی علوّ درجات برای آن فقید سعید، صبر و اجر بازماندگان، به ویژه جناب‌عالی، فرزندان و همسر آن مرحوم را از درگاه احدیت خواستارم.

ارسال ملزومات مرحله دوم انتخابات

دبیر ستاد انتخابات كشور گفت: تمامی ملزومات مورد نیاز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به ۵۵ حوزه انتخابیه در ۱۲۴فرمانداری و ۱۸۵ بخشداری ارسال شد.

علی پورعلی مطلق افزود: هیچ مشكلی برای برگزاری انتخابات در ۵۵ حوزه انتخابیه وجود ندارد.

وی به آغاز تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس از پنج شنبه هفته گذشته اشاره كرد و یادآور شد: خوشبختانه با توجه به گذشت چهار روز از زمان تبلیغات نامزدها مشكل خاصی در ۵۵ حوزه انتخابیه نداشتیم كه روند انتخابات را با مشكل مواجه كند.

آخرین وضعیت پرونده ستایش

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: جواب آزمایش‌های پزشکی قانونی درباره آزار و اذیت ستایش و سلامت روانی قاتل تا فردا مشخص خواهد شد.

 احمد شجاعی گفت: امروز (یکشنبه) کمیسیون پزشکی در رابطه با آزار و اذیت این کودک و سلامت روانی قاتل تشکیل می شود و ان‌شاءا... تا فردا نتیجه آن اعلام خواهد شد.

وی افزود: ما نتیجه کمیسیون را به سمع و نظر حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائيه می‌رسانیم تا از طریق ایشان اطلاع‌رسانی شود. ابوالقاسم مرادطلب دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ورامین از اعلام نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل دختر ۶ ساله افغان تا اواسط هفته آینده خبر داده بود.

وی همچنین اعلام کرده بود: پس از اعلام نظر پزشکی قانونی، پرونده برای تعیین وقت رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال می‌شود.

بیش از ۱۵۰رای برای ریاست لاریجانی

به گفته یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، سابقه خوب در اداره مجلس و تعامل خوب با قوای مجریه و قضائيه و شخصیت فراجناحی موقعیت علی لاریجانی برای نشستن بر کرسی ریاست مجلس دهم را تقویت کرده است. سیدرمضان شجاعی کیاسری گفت: لاریجانی تسلط خوبی به آیین‌نامه داخلی مجلس برای اداره جلسات علنی دارد و مقبولیت ایشان بین نمایندگان موجب موفقیت ایشان در راس قوه مقننه شده است.

 نماینده مردم ساری در مجلس خاطرنشان کرد: لاریجانی با وجودی که حتی یک روز سابقه قانونگذاری هم نداشت اما از بدو ورود به مجلس بر کرسی ریاست نشست و انصافا در قامت یک رئیس قوه خوب عمل کرد. وی رویکرد و جهت‌گیری منتخبان مجلس دهم را متمایل بر ریاست لاریجانی بر این مجلس دانست و افزود: به نظر بنده اگر لاریجانی رقیب داشته باشد بیش از ۱۵۰ رای در غیر این صورت با رای بیشتری بر کرسی ریاست مجلس دهم خواهد نشست.

امضای سند اجرایی و تجاری آب سنگین اراک

معاون حقوقی و امور بین الملل و سخنگوی سازمان انرژی اتمی از امضای سند اجرایی و تجاری رآکتور آب سنگین اراک با چین تا یکی دو ماه آینده خبر داد. بهروز کمالوندی این سند را سند اجرایی قراردادهای قبلی مرتبط با این رآکتور دانست و افزود: البته این کار را با هر کشور دیگری نیز می توان انجام داد اما همکاری با چین را به دلایل سیاسی انتخاب کردیم با این نگاه که مستقل ترند و کمتر در فشارهای احتمالی غرب قرار می گیرند.

 وی با تبیین روند مذاکرات بازطراحی راکتور آب سنگین اراک گفت: موضوع بازطراحی این راکتور را نباید با مسائل مذاکرات مرتبط دانست اما از نظر فنی در این زمینه پیشرفت داشته ایم و قطعا بازطراحی آن در موعد مقرر انجام می شود. کمالوندی افزود: ما به عنوان صاحب این طرح باید خودمان آن را طراحی کنیم و طرف چینی از نظر فنی آن را تایید کند گرچه دیگر کشورها به ویژه آمریکا نیز برای همکاری در این باره اعلام آمادگی کرده‌اند.

دادستان تهران:
زیبنده نیست ورزشکار یا هنرمند مشروب‌خوار باشد

دادستان عمومي و انقلاب تهران گفت: وقتي ورزشكار و هنرمندي دچار مشروب خواري باشد و حتي مرگش ناشي از اين موضوع اتفاق بيفتد اين براي ما مناسب و زيبنده نيست.

ميزان نوشت؛ عباس جعفري دولت‌آبادي در جلسه‌اي كه عصر ديروز با حضور معاونان دادسراي تهران، دادستان‌ها و روساي حوزه‌هاي قضائي بخش استان تهران و فرماندهان راهور كشور و استان تهران داشت، با اشاره به برخي وقايع اخير در حوزه ورزش كشور اظهار داشت: به وزارت ورزش درباره جرم مشروب‌خواري برخي تذكر مي‌دهيم كه متاسفانه اخيرا برخي حوادث و حتي فوت را در پي داشته است. وي اخبار برخي نواحي دادسرا از جمله دادسراي ارشاد و راهور را مويد آن دانست كه لازم است در زمينه مبارزه با مشروب خواري و رانندگي در حال مستي كار بيشتري انجام گيرد.

دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به تذكر چندي پيش خود خطاب به ورزشكاران و هنرمندان در رابطه با اخلاق حرفه‌اي و منش پهلواني عنوان كرد: وقتي ورزشكار و هنرمندي دچار اين مطلب (مشروب خواري) باشد و حتي مرگش ناشي از اين موضوع اتفاق بيفتد اين براي ما مناسب و زيبنده نيست. وي افزود: در حال حاضر برخي ورزشكاري و هنرمندي را وسيله‌اي براي رسيدن به شهرت نابجا كرده‌اند كه البته مردم ما نسبت به اين قضيه آگاه هستند. ورزشكاران بايد اخلاقي قهرماني و پهلواني داشته باشند چون آنها الگوي بسياري از جوانان هستند.

جعفري دولت‌آبادي توضيحاتي در رابطه با دادستان تهران درباره جنجال بر سر يك محكوم امنيتي ارائه كرد و گفت: شخص مورد اشاره برخي مطبوعات زنداني امنيتي است و به جاسوسي محكوم شده است. دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به برخي حواشي مطرح شده در فضاي مجازي پيرامون شخصي كه ادعا مي‌شود به دليل جرم سياسي در زندان به سر مي‌برد، گفت: اخيرا برخي رسانه‌ها فردي را كه سال‌هاي پيش به اتهام امنيتي محكوم شده زنداني سياسي خطاب كرده‌اند، اين شخص محكوم امنيتي است و دادگاه او را به جاسوسي محكوم كرده است.


تشکیل پارلمان در سایه برای کنترل مجلس از بیرون/ آخرین وضعیت پرونده ستایش/ ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران/ تذکر دادستان‌تهران به وزارت‌ورزش درخصوص افزایش مشروب‌خواری ورزشکارانایران

مخالفت رئیس دیوان عالی امریکا با دخالت کنگره در صدور حکم علیه ایران

جان رابرتس، رئیس دیوان عالی امریکا به دخالت کنگره در روند صدور رأی علیه ایران مبنی بر لزوم پرداخت نزدیک به 2 میلیارد دلار به قربانیان حوادث تروریستی سال 1983 بیروت شدیداً اعتراض و اقدام کنگره را با اصل «تفکیک قوا» و قانون اساسی امریکا مغایر دانست.

به گزارش ایرنا، به نوشته رسانه امریکایی فوربس، رابرتس و یکی دیگر از قضات دیوان عالی این کشور به نام «سونیا سوتومایور» در مواضعی مخالفت‌جویانه با حکم اخیر دیوان عالی امریکا تصریح کرده‌اند: «به این ترتیب کنگره آزادانه می‌تواند با نوشتن قوانینی که روندهای دفاعی را در وضع برخی لوایح قانونی خاص حذف می‌کند، آزادانه اعمال قدرت کند. این کار با اصل تفکیک قوا و قانون اساسی ایالات متحده سازگار نیست.»

این در حالی است که «روث گینسبرگ» یکی دیگر از 9 قاضی دیوان عالی در واکنش به این انتقاد جدی گفته است: «این اقدام کنگره در نوشتن قوانینی که بسیار خاص هستند اقدام غیرمعمول و نامتعارفی نیست. در قانون سال 2012 (علیه ایران)، قانونگذاران فقط استاندارد جدیدی وضع کردند که تصریح می‌کند اگر ایران دارایی‌های خاصی داشته باشد، قربانیان حملات تروریستی که با حمایت این کشور انجام شده، اجازه خواهند داشت به طور قانونی نسبت به این دارایی‌ها ادعا کنند.»

ورود تدریجی تجهیزات «اس300» به ایران

رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طبق برنامه‌ریزی، قطعات «اس ۳۰۰» قسمت به قسمت به ایران ارسال می‌شود و قطعات آن از جمله موشک‌ها، سکوها و رادارها بتدریج به کشور انتقال می‌یابد.»

 به گزارش «خانه ملت»، اسماعیل کوثری افزود: تاکنون بخشی از تجهیزات و قطعات سامانه دفاعی «اس300» به ایران منتقل شده و بخش دیگری از آن هم بتدریج وارد کشور می‌شود و این مسأله به این دلیل است که نمی‌توان حجم زیادی از تجهیزات را به یکباره وارد کشور کرد.» گفتنی است بخشی از سامانه «اس300» روز 29 فروردین در مراسم رژه ارتش به نمایش درآمد.

تشریح آخرین وضعیت امید کوکبی از زبان وکیلش

وکیل فیزیکدان محکوم به حبس گفت: «مادر موکلم در آستانه نوروز در نامه‌ای به رهبری درخواست بخشودگی کرد، اما هنوز از نتیجه آن اطلاع نیافته‌ایم.» سعید خلیلی در گفت‌وگو با «ایلنا»، با اشاره به جراحی کلیه امید کوکبی و گلایه از آنچه عدم رسیدگی پزشکی خواند، افزود: «اگر این رسیدگی‌ها وجود داشت، وجود تومور و سپس بدخیم بودن آن خیلی زودتر‌ قابل شناسایی بود و احتمالاً برداشتن کلیه وی لازم نبود.»

 او ادامه داد: «توده سرطانی به همراه کلیه راستش از بدن خارج شده است اما بر اساس گفته پزشک معالج زندگی او در آینده باید همراه با مراقبت‌های دقیق پزشکی و در محیطی به دور از استرس و فشارهای عصبی باشد که قطعاً محیط زندان می‌تواند برایش خطرناک و مشکل‌زا باشد.»

آخرین وضعیت پرونده مازندرانی و اسدی

سید محمود علیزاده‌ طباطبایی، وکیل احسان مازندرانی و داوود اسدی گفت: «تا روز چهارشنبه که به دادگاه مراجعه کردم، قاضی مقیسه هنوز حکمی درخصوص پرونده این دو متهم صادر نکرده است.»

 به گزارش «تسنیم»، به گفته وی، «شعبه دادگاه برای رسیدگی به اتهامات امنیتی عیسی سحرخیز هم هنوز وقت جدید تعیین نکرده است.»

علیزاده‌طباطبایی درخصوص آخرین وضعیت پرونده سیامک نمازی متهم ایرانی- امریکایی که به‌دلیل برخی مسائل امنیتی، دستگیر شد و هم‌اکنون در بازداشت به‌سر می‌برد نیز گفت: «بالاخره وکالت مرا در این پرونده قبول کردند و بازپرس وکالتنامه را گرفت تا نمازی امضا کند و سپس کارهای مربوط به ابطال تمبر و مالیات را انجام دهم.» علیزاده‌طباطبایی درباره آخرین وضعیت شکایت فاطمه راکعی از مدیر مسئول روزنامه کیهان نیز اظهار کرد: «این پرونده هنوز مفتوح است و بر اساس آخرین مراجعه‌ای که داشتم، هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
    0 0
    توهمات اصلاحاتیا مردم رو بدبخت کرده
  • ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
    0 0
    عجب مجلسی تشکیل شد
  • اصغر ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
    0 0
    اخه یکی نیست نظارت کنه به پول هایی زیادی که دارند به بازیکنان میدن چرراااااااا
  • طرفدار ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
    0 0
    کیهان تیر هوایی داری مشتی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس