به گزارش مشرق، مهندس فروردین حیدری در گفت و گو با شانا با بیان این که پالایشگاه گاز فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی در زمینی به وسعت 218 هکتار احداث خواهد شد، گفت: برای احداث این پالایشگاه با محدویت فضا روبه رو بودیم که خوشبختانه با کمک واحد مهندسی و ساختمان شرکت نفت و گاز پارس، جانمایی واحدهای پالایشگاهی طوری صورت گرفت که این محدودیت برطرف شد.
مهندس حیدری گفت: بیش از 90 سفارش کالا در بخش های مختلف فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی انجام شده که شامل 22 سفارش با زمان تحویل طولانی به ارزش حدود 630 میلیون دلار است.
حیدری تصریح کرد: علاوه بر اقلام یاد شده، تامین بقیه اقلام مورد نیاز و نهایی کردن سفارش های یادشده نیز در حال پیگیری است.
آغاز فعالیت عملی پیمانکاران در فاز 19
سرپرست فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی گفت: هم اکنون مشکلی در زمینه تسطیح زمین این فاز وجود ندارد و پیمانکاران اجرایی واحدهای پالایشگاهی این طرح نیز یکی پس از دیگری در سایت حضور یافته و فعالیت های ساخت واحدهای پالایشی را شروع کرده اند.
مهندس حیدری با تاکید بر این که تاکنون ساخت فاز 19 پارس جنوبی با مشکل مالی روبه رو نبوده است، گفت: با تمهیدات صورت گرفته، تلاش می شود در آینده نیز مشکلی در این زمینه پیش نیاید.
سرپرست فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی گفت: درمجموع این فاز حدود 14 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیمانکاران تلاش می کنند تا در چارچوب برنامه زمانی این پروژه اقدام کنند.
به گزارش شانا، هم اکنون کنسرسیومی متشکل از شرکت های پتروپارس، پتروپارس ایران و شرکت تاسیسات دریایی ایران به رهبری شرکت پتروپارس، مسئولیت توسعه فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی را به عهده دارد.
هدف از توسعه این فاز، تولید روزانه دو میلیارد فوت مکعب گاز ترش از طریق چهار سکو و انتقال آن از طریق لوله به خشکی و تبدیل آن به روزانه یک میلیارد و 800 میلیون فوت مکعب گاز شیرین، دو هزار و 500 تن اتان، دو هزار تن پروپان، هزار و 200 تن بوتان، 80 هزار بشکه میعانات گازی و 400 تن گوگرد است.