وی در این بازدید خواستار انجام کارهایی برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به خانوادههای ارتش و حمایت از آنها شد. میشل اوباما گفت که او با جیل بایدن، همسر معاون رییسجمهور آمریکا و بانوی دوم این کشور، صحبت کرده و قرار است وی به افزایش این تبلیغ ملی کمک کند که «به هنگام وارد شدن کشور به جنگ، خانوادههایی هم هستند که همراه با نظامیان در حال خدمت میباشند».
به نظر می رسد با انجام این پروژه توسط هالیوود علاوه بر اینکه دولت آمریکا از خانواده های نظامیان به خاطر تحمل فشار ناشی از سیاست های جنگ طلبانه اش دلجویی خواهد کرد؛ میشل اوباما نیز به دنبال ارایه چهره ای خوش تراش و پرداخت شده توسط هالیوود، از همسران نظامیان آمریکایی برای مردم جهان می باشد.
در واقع روایتی که هالیوود از آنها خواهد کرد، براساس آنچه که ایمیج سازی یا چهره سازی نامیده می شود روایتی مطلوب و مورد پسند در جهان خواهد بود که آنها را به زنانی قهرمان و قهرمان پرور مبدل خواهد کرد.
میشل اوباما بیان داشت که داستاننویسان و تمامی آمریکاییان میتوانند با بازدید از بیمارستانهای ارتش و گوش دادن به داستانهای دست اول نظامیان، بهرههای لازم را ببرند. وی در این خصوص گفته است: «این کار صرفاً یک تحقیق نیست، بلکه یک تجربه جدید است. این تنها بیان یک سری داستان نیست، بلکه بیان مطالبی در مورد مردان و زنان و خانوادههای آنهاست که به کشور ما خدمت میکنند. اگر ما پایهگذار این امر باشیم، نه فقط امروز بلکه همیشه، و فارغ از اینکه چه کسی رییسجمهور است، سبب ارتقا منزلت این خانوادهها میشویم که در واقع بخشی از ماهیت ما آمریکاییان را تشکیل میدهند».
بانوی اول آمریکا در نظر دارد تا به هنگام بازدید از لسآنجلس به ارائه داستان نظامی خود نیز بپردازد. قرار است وی در سریالی به نام «من کارلی هستم» به ایفای نقش بپردازد. دختران اوباما از طرفداران این سریال میباشند، لذا به گفته خود میشل اوباما، نقش وی در این فیلم سبب میشود تا او تبدیل به «بهترین مامان روی کره زمین» شود.