به گزارش مشرق به نقل از فارس، مصطفي اقليما رئیس انجمن مددکاری اظهار داشت: در زمانهاي قديم جوامع شهري به شكل گسترده كنوني وجود نداشت و جوامع به شكل سنتي و روستايي بود؛ به همين دليل افراد يكديگر را شناخته و از اقدامات ناپسندي كه موجب اذيت و آزار ديگران ميشد، پرهيز ميكردند.
وي افزود: در جامعه شهري به دليل اينكه افراد يكديگر را كمتر ميشناسند، براي خوشگذراني دست به اقداماتي ميزنند كه موجب اذيت و آزار ساير افراد ميشود و نمونهاي از اين رفتارهاي ناپسند را ميتوان در مراسم بردن عروس و داماد به خانه جديدشان مشاهده كرد كه سر و صداي ماشينهاي همراه عروس و داماد موجب بر هم خوردن آرامش شبانه شهر ميشود.
رئيس انجمن مددكاري با بيان اينكه برخي از جوانان با حركت به دنبال ماشين عروس و داماد، سر و صدا و فرياد زدن فشارهاي رواني خود را تخليه ميكنند، گفت: اين رفتارها موجب ناراحتي برخي مردم از مراسم عروسي شده و ممكن است به اين رفتارها اعتراض كنند اما همراهان عروس و داماد به بهانه اينكه عروسي يك شب است، به رفتارهاي خود ادامه ميدهند.
اقليما ادامه داد: هم اكنون مراسم عروسبران به يك نوع قانون شكني، رفتارهاي پرخطر و اذيت و آزار ديگران تبديل شده است و نبايد با توجيه اينكه عروسي تنها يك شب است، به مردم آزاري پرداخت.
رئيس انجمن مددكاري گفت: عروسبران به مراسمي براي تخليه رواني برخي از جوانان تبديل شده و مردم آزاري در اين شب، سنت عروسبران را به امري ناپسند تبديل كرده است.