به گزارش مشرق به نقل از ايسنا،سيد محمد حسيني در گفت وگوي درباره نظارت وزارت ارشاد بر اکران بينالمللي فيلمها توسط بخش خصوصي اظهار داشت: در هر زمينهاي اگر بتوانيم بخش خصوصي و مردم را مشارکت داده و وارد عرصه کنيم به طور يقين امر پسنديدهاي است. يعني اصل بر اين است تا در مسائل داخلي و بين المللي کارهايي که امکان واگذاري در آنها وجود دارد و تصديگري دولت کم ميشود، خصوصيسازي صورت گيرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در گذشته هم اين مسئله وجود داشته است. انقلاب ما بر دوش مردم بود، جنگ را مردم اداره کردند، در جنگ فرهنگي و نرم هم اگر مردم وارد صحنه نشوند، دولت به تنهايي نميتواند کارها را انجام دهد. ما تنها بايد نقش حمايتي، نظارتي را ايفا کرده و سياستها را اعلام کنيم.
وي تصريح کرد: در بحث اکران بينالمللي فيلمها توسط بخش خصوصي همين نگاه وجود دارد. افراد و بخش خصوصي در زمينه اکران بين المللي فيلمها وارد ميشوند و ما هم آنها را حمايت ميکنيم.
حسيني يادآور شد: به طور مثال در هفتههاي فرهنگي ايران در کشورهاي مختلف بسياري از شرکت کنندگان گروه هاي غير دولتي و مردمي هستند و مورد حمايت قرار ميگيرند.
وزير ارشاد تاكيد كرد:بايد با همکاري خود اهالي سينما و هنر در اکران بينالمللي فيلم هاي ايراني ضوابطي تعيين شود.
حسيني تصريح كرد: اما اين که نظارتي بر امور نباشد به ويژه آن چه که وجهه بين المللي کشور قرار است، مطرح شود، اين درست نيست و بايد نظارت بر عملکرد بخش خصوصي صورت گيرد.
وي ادامه داد: متاسفانه در گذشته برخي از فيلمهاي ايراني که در کشورهاي خارجي به نمايش در ميآمد، به نوعي سياه نمايي بود. در آنها ايران به صورت کشوري عقب مانده نشان داده مي شد و پيشرفت هاي ايران در آن نمايان نبود يا برخي از ناهنجاريها در آن اغراق و مبالغه شد. اين باعث شد تا تصوير درستي از ايران براي مردم دنيا ايجاد نشود.
وزير فرهنگ وارشاد اسلامي با اشاره به ساخت فيلمهاي ضد ايراني در هاليوود و انتشار مطالب خلاف واقع درباره ايران در برخي روزنامه ها وخبرگزاري هاي خارجي، اظهار داشت: اگر قرار باشد در داخل کشور هم فيلمهايي که براي اکران بين المللي انتخاب مي کنيم در همان راستا باشد، اين انصاف نيست. بايد با همکاري خود اهالي سينما و هنر در اين گونه موارد ضوابطي باشد و مراقبت هايي صورت گيرد تا عليه مصلحت کشور نباشد.
حسيني در ادامه گفتوگو در پاسخ به سوالي درباره حمايت از سينماداران از طريق مصوبه ويژه دولت گفت: حمايت از سينماداران نياز به مصوبه دولت ندارد زيرا اين گونه مسائل در شوراي عالي سينما مطرح ميشود و خود دولت هم اين اختيار را به شوراي عالي سينما داده است.
وي خاطر نشان کرد: اگر اين موضوع نياز به آيين نامهاي داشته باشد، در وزارت ارشاد و شوراي عالي سينما مطرح ميشود. من فکر مي کنم در اين زمينه بحث همگرايي، همراهي و پايبندي همه به ضوابط، مقررات و قانون بيشتر مطرح است. بايد بدون تنش امور پيش برود و روحيه همکاري در همگان نهادينه شود.
کد خبر 53992
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
- ۰ نظر
- چاپ
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: بايد با همکاري خود اهالي سينما و هنر در بحث اکران بينالمللي فيلمها توسط بخش خصوصي، ضوابطي وجود داشته باشد و مراقبتهايي صورت گيرد تا بر خلاف مصلحت کشور نباشد.