کد خبر 52994
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

همایش «نقش رسانه‌هاي دانشجويي در تعامل با ايرانيان خارج از كشور» که با مدیریت مستقیم ملک زاده و هزینه بیش از 500 میلیون تومان برگزار شد بهانه‌ای بود تا در پوشش ارتباط ایرانیان خارج نشین و دانشجویان، پروژه مهمی توسط مشایی کلید زده شود.

به گزارش مشرق، یکی از منابع مطلع درباره همایش «نقش رسانه هاي دانشجويي در تعامل با ايرانيان خارج از كشور» در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، جزئیات شنیدنی از این برنامه را بازگو کرد.
 
این همایش، سال گذشته توسط شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و با مدیریت مستقیم محمد شریف ملک زاده، دبیر وقت شورا که هم اکنون به عنوان معاون اداری - مالی وزارت امور خارجه منصوب شده برگزار شد، اقدامی که در همان زمان با واکنش اعتراض آمیز بسیاری از فعالان دانشجویی مواجه شد.
 
به بهانه مسئولیت جدید ملک زاده و آشنایی بیشتر با او، برخی از زوایای پنهان این همایش را از کسی که از نزدیک در جریان برگزاری آن بوده پیگیری کردیم.
 
وی با بیان این که شورای ایرانیان، از ابتدا به دنبال بهانه ای برای ارتباط با دانشگاه ها و حوزه هاي علميه بود، گفت: يكي از جرياناتي كه در دانشگاه حرف براي گفتن دارد و توانایی ایجاد حاشيه دارد نشريات دانشجويي است، به همین خاطر محوریت برنامه درباره فعالان نشریات دانشجویی طراحی شد.
 
این فرد مطلع با اشاره به طراحی همایش «نقش رسانه هاي دانشجويي در تعامل با ايرانيان خارج از كشور» با هدف ارتباط گرفتن با دانشجویان افزود: جالب اينجاست كه نشريات دانشجويي فقط حق توزيع در دانشگاه خود را دارند و معلوم نيست اين نشريات چگونه مي خواهند با ايرانيان خارج از كشور ارتباط برقرار كنند.
 
وی افزود: طبق برنامه، تصمیم گرفتند به هر نحو ممکن، 1500 نفر را برای حضور در اين همایش فراهم کنند.
 
این فرد مطلع با تاکید بر دخالت مستقیم ملک زاده در تمام جزئیات برنامه گفت: ملک زاده تاکید داشت دانشجویان بسيجی و نيروهاي حزب اللهی و اصولگرا جزو 1500 نفری که دعوت می شوند نباشند، چون مي دانست اين افراد براي برنامه مشكل ايجاد مي كنند.
 
وی ادامه داد: پس از این مرحله، شروع كردند به ارتباط گرفتن با دانشگاه هاي شهرستان ها و 1500 نفر را از شهرستان هاي مختلف كشور با پرواز شبانه به تهران آوردند و در هتل هاي حداقل 4 ستاره تهران اسكان دادند.
 
اين فرد مطلع در توضیح برنامه های همایش گفت: یکی از قسمت های برنامه مربوط به افتتاح سايتی برای تعامل دانشجويان با ايرانيان خارج از كشور بود كه خود ملك زاده در معرفي این سايت گفت كه 150 ميليون تومان براي راه اندازي آن هزينه شده است.
 
وي که از نزدیک در جریان جزئیات همایش بوده با برآورد تقریبی هزینه های انجام شده خاطرنشان کرد: اگر هرینه انجام شده برای هر نفر را در نظر بگیریم، شامل بليط هواپيماي متوسط 150 هزار تومان براي رفت و برگشت، هتل متوسط شبي 60 هزار تومان، بسته هدیه هر نفز که هزینه ای بالغ بر 60 هزار تومان برای هر بسته شده بود، 150 میلیون تومان هزینه سایت، هزینه سالن، خواننده، تغذیه، ایاب و ذهاب و .... در مجموع برای 1500 نفر، مبلغی در حدود 500 ميليون تومان برای کل همایش خواهد شد.
 
اين فرد مطلع در باره هدف اصلی این همه برنامه ریزی و هزینه گفت: كل اين هزينه ها و برنامه ريزي ها منتهي شد به اينكه مشايي، دو ساعت در مورد مكتب ايراني سخنرانی كند که این سخنرانی، اصلی ترین قسمت برنامه بود و باید گفت هزینه بیش از 500 میلیون تومانی و ارتباط نشریات دانشجویی و ایرانیان همه بهانه ای بود برای انتشار نظرات مشایی درباره مکتب ایرانی.
 
وی همچنین یادآوری کرد: هرچند فضای جلسه بسیار کنترل شده بود و برای انتخاب حاضران هم بسیار دقت شده بود كه دانشجويان حزب اللهي در جلسه نباشند اما باز هم بعد از صحبت هاي مشايي تعدادي بلند شدند و اعتراض كردند كه باعث شد دقایقی نظم جلسه به هم بریزد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۰
    0 0
    in dar vaghe anjoman bahaian irani kharej az keshvar ast

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس