به گزارش مشرق، اگر چه گزینه اصلی و اولیه دولت برای این وزارتخانه نوپا خانم طاهره بنی اسد بود و دکتر احمدی نژاد سعی داشت با ورود یک خانم دیگر به کابینه، سهم بیشتری را در دولت دهم به خانم هایی بدهد که نیمی از آرای صندوق ها به آنان تعلق دارد اما فضای مجلس به گونه ای بود که احمدی نژاد ناخواسته از معرفی این خانم منصرف شد.
گزینه بعدی دولت دهم طبق یک روال منطقی باید سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون سابق اجرایی رئیس جمهور باشد که اتفاقا در مجلس و گروه های اصولگرا هم از مقبولیت خوبی برخوردار است.
سعیدلو را همگان به پاک دستی و مدیریت معقول می شناسند. کمتر اهل حاشیه سازی و رانت خواهی است و تیم مدیریتی همراه وی اگرچه دارای ضعف هایی هستند اما از معدل قابل قبولی برخوردارند. این باور تا حدود زیادی در دل شخص سعیدلو هم نشسته بود و انتظار وی هم تکیه زدن بر کرسی وزارتخانه ورزش و جوانان بود چرا که پرونده ورزشی وی در بازی های آسیایی که ایران را در رتبه چهارم آسیا قرار داد و از این حیث در دوران پس از از پیروزی انقلاب بی سابقه بود، اسباب افتخار و مباهات بسیاری حداقل برای شخص آقای احمدی نژاد فراهم آورده بود.
سعیدلو در عین همه امتیازاتی که به شمارش آمد اما از اصلی ترین شاخصه برای معرفی برخوردار نبود. وی تاکنون نه تنها گرایشی به جریان انحرافی نشان نداده بلکه حرف شنوی لازم را نیز در عزل و نصب ها از آنها نداشته است. شاید این بزرگترین و تنها ترین جرم و گناه لایغفری بود که دامن سعیدلو را برای معرفی نشدن لکه دار کرده بود.
اما داستان سجادی با سعیدلو متفاوت است. او تقریبا از همه شاخصه های لازم برای احراز مسوولیت برخوردار است. سجادی دارای مدرک دکترای تریت بدنی است. سابقه مدیریت در سازمان تربیت بدنی را داراست. او یک قهرمان ورزشی در رشته دو و میدانی است و از همه مهمتر از رانت حمایت مشایی برخوردار است. او سالیانی است که با آرش کوشا برادرزاده مشایی در سایپا هماهنگ است. از سوی رحیمی حمایت می شود و بقایی هم او را پذیرفته است.
در سوی دیگر این معادله هم همه چیز بر طبق خواسته های سجادی در حال رقم خوردن است و وی بر اسب مراد سوار شده است. او رابطه خوبی با عبدالله جاسبی دارد. اتفاقا از طریق یکی از نزدیکان جاسبی در مجلس با رئیس دانشگاه آزاد دیدار داشته و قول حمایت مجلسیان را به دست آورده است. طیف کارگزاران سازندگی هم رابطه خوبی با او دارند و از وی حمایت می کنند. اقلیت مجلس هم از این معرفی استقبال کرده اند. حتی فائزه هاشمی هم لابی ها و توصیه هایی برای رای دادن به او داشته است.
اما نباید این مهم را از نظر دور داشت که سجادی اگر وزیر بشود که احتمالا می شود، او وزیر نیمی از یک وزارتخانه است. حسابی که جریان انحرافی برای وزارتخانه دو بخشی ورزش و جوانان باز کرده آن است که وی کمترین دخالت را در بخش جوانان این وزارتخانه فرهنگی و سیاسی داشته باشد ، ضمن آنکه در بخش ورزش هم هماهنگ با آنان کارها را در ظاهر مدیریت کند.
سجادی را باید آدم خوش شانسی بدانیم. در هیاهوی چالش دولت و مجلس بر سر انتصاب ملک زاده، او کمتر زیر ذره بین نقادان رفت و کمتر توجهی به سوابق و مواضع وی شد. اگر شرایط همین گونه به پیش برود سجادی این بار از سکوی وزارت بالا خواهد رفت و مسافر بهارستان به پاستور خواهد شد.