به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، مهندس ماجد ابو زاهره رییس جمعیت اخترشناسی در جده عربستان درباره خسوف چهارشنبه شب گفت: "در این ماه گرفتگی ، ماه در تاریک ترین وضعیت خود قرار می گیرد به همین منظور این اتفاق از اتفاقات نادر تاریخی است".
ابو زاهره ادامه داد: "این اتفاق آخرین بار در تاریخ چهاردهم جمادی الاخر سال 1391 قمری (چهل سال قبل) در آسمان عربستان و چند کشور عربی مشاهده شده بود".
این اخترشناس عربستانی افزود: " ماه گرفتگی چهارشنبه شب از ساعت بیست و بیست و چهار دقیقه به وقت مکه مکرمه آغاز می شود اما در مراحل آغازین دیدن آن با چشم غیر مسلح ممکن نیست ولی به مرور زمان در ساعت بیست و یک و بیست و سه دقیقه به خسوف جزئی تبدیل می شود و در این زمان می توان شکل کره زمین را از روی سایه ای که بر چهره ماه می اندازد با چشم مشاهده کرد
این خسوف در ساعت بیست ودو و بیست و دو دقیقه کامل می شود و تمام ماه در سایه زمین قرار می گیرد اما اوج خسوف در سال بیست و سه و سیزده دقیقه است زیرا در این زمان سایه زمین بر چهره ماه صد و هفتاد ممیز پنج دهم درصد است و در این زمان ماه در ظلمتی کامل دیده می شود".
این دانشمند عربستانی مدت زمان خسوف کامل را 100 دقیقه خواند و گفت: " مدت زمان خسوف کامل نیز در ماه گرفتگی چهارشنبه از اتفاقات نادر است".