کد خبر 51561
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۷

مشايي به خيال خود 25 ميليون راي احمدي‌نژاد را دارد و تلاش مي‌كند 13 ميليون راي رقيب احمدي‌نژاد را به دست بياورد؛ البته آقاي لاريجاني هم همين برداشت را دارد و فكر مي‌كند 25 ميليون راي خواهد داشت و امروز بايد براي به دست آوردن آن 13 ميليون برنامه‌ريزي كند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، حميد رسايي نماينده تهران و سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس كه اين روزها علاوه بر وكالت مردم، مديريت هفته‌نامه "9 دي " را بر عهده دارد، معتقد است كه در انتخابات آينده چهار طيف فتنه، خواص مردود، جريان انحرافي و اصولگرايان حقيقي حضور خواهند داشت و در نهايت اصولگرايان حقيقي كه با بصيرت بي‌نظير در خط ولايت قدم برمي‌دارند، پيروز اين كارزار خواهند شد.

وي كه بر اين باور است كه احمدي‌نژاد در سال 84 صف‌بندي جناح‌هاي سياسي را از چپ و راست بيرون آورد، بيشترين انتقاد به رئيس جمهور را از ناحيه عدم شناخت وي از دين و اعتقاد ناشي از اعتماد او به اسفنديار رحيم‌مشايي مي داند و با آنكه مي گويد "دولت دهم با وجود برخي اشكالات هنوز در راستاي خط تبيين شده توسط رهبري حركت مي كند و رهبر انقلاب، با وجود برخي كجي ها همچنان اين دولت را در مسير خدمت‌رساني مي دانند "، در عين حال جريان انحرافي نفوذي در دولت را داراي توافقات نانوشته با خواص مردود و اصلاح‌طلبان براي ايجاد انحراف در خط اصيل انقلاب مي داند و با آن به شدت مخالفت مي كند.

* جامع‌ترين تعريف از اصولگرايي همان است كه رهبر انقلاب فرمودند

عضو ارشد فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگويي تفصيلي در تعريف از اصولگرايي مي گويد: براي تعريف اصولگرايي از تعابير مختلفي استفاده مي‌كنند اما جامع‌ترين تعريف همان است كه رهبر انقلاب فرمودند كه هر كسي به 4 شاخصه اسلام، انقلاب، امام و رهبري پايبند باشد، اصولگرا محسوب مي‌شود.

رسايي البته متذكر شد كه "يقيناً منظور رهبر معظم انقلاب، پايبندي عملي به شاخصه‌هاي مذكور است نه پايبندي در ادعا و اگر بخواهيم در يك كلمه خلاصه كنيم، بايد بگوييم كه اصولگرايي همان "تكليف گرايي " است " و در ادامه مرجع تشخيص "تكليف " را بر اساس مباني ديني در دوران امام معصوم، شخص امام معصوم و در دوران غيبت، جانشين امام معصوم يعني ولي فقيه مي داند.

او تاكيد مي كند كه اين تكليف هم نه از روي هوا و هوس بلكه بر اساس مصالح جامعه اسلامي و دستورات ديني تعيين مي شود.

* اصولگرايي همان تكليف‌گرايي است

نماينده تهران در مجلس درباره رابطه تعبير تكليف‌گرايانه از اصولگرايي با اصلاحات، اظهار داشت: تعريف تكليف‌گرايي از اصولگرايي غير از تعريف اصولگرايي با كاركرد سياسي آن است كه بعضي‌ها از آن استفاده مي‌كنند و هركس را كه اصلاح‌طلب نيست و يا در برابر آنهاست، اصولگرا مي‌دانند.

رسايي افزود: اصلا حسن و قبح اصلاح‌طلبي و اصولگرايي عقلي نيست؛ يعني مثل عدل و ظلم نيستند كه اساسا به دين و زبان و جغرافيا كار ندارند و عقلا خوب و بد هستند و لذا خوب و بد اصلاحات، بستگي به اين دارد كه اصلاح چه چيزي باشد و خوب و بد اصولگرايي هم بستگي به اين دارد كه اصول چه باشد؟

* اصولگرايان بندباز و باندباز...

وي اسم اين نوع اصولگرايي در برابر اصلاح‌طلبي را "بندبازي و باندبازي " گذاشته و با اشاره به شفاف‌تر شدن اين مرزبندي در جريان فتنه دو سال گذشته، توضيح داد: در زمان فتنه افرادي را مشاهده كرديم كه ادعاي اصولگرايي داشتند ولي در فتنه نتوانستند سربلند بيرون بيايند و بصيرت لازم در اينكه جريان فتنه دنبال ضربه زدن به نظام و رهبري است، نداشتند.

رسايي با بيان اينكه در حوادث اخير هم كساني را ديديم كه در روز روشن دنبال حكم حكومتي رهبري درباره ابقاي وزير اطلاعات مي‌گشتند، ديدگاه اين افراد را مشابه نگاه كساني دانست كه در جريان فتنه نتوانستند راه درست را تشخيص دهند و در خصوص مصاديق فردي و جرياني صاحبان اين ديدگاه گفت: قطعا اين موارد نمونه‌هايي در بين شخصيت‌ها داشت و ما از برخي افراد انتظار نداشتيم به دليل حب و بغض‌ها تا اين اندازه دچار بي بصيرتي شوند بلكه انتظار داشتيم اينها اصولگرايانه عمل كنند.

* علت برخي انحرافات؛ حب و بغض نسبت به احمدي‌نژاد

مدير مسئول هفته‌نامه "9 دي " ريشه مشترك ديدگاه‌هاي خواص مردود و جريان فتنه با جريان انحرافي را بسته بودن چشم و گوش آنها به دليل داشتن حب يا بغض نسبت به احمدي‌نژاد دانست و گفت: همانطور كه حب احمدي‌نژاد چشمان جوانفكر را از كار انداخته و او حكم حكومتي رهبري را نمي بيند، در فتنه 88 هم برخي نفهميدند جريان فتنه دنبال ضربه زدن به ولايت است و دعوا بر سر احمدي‌نژاد نيست و براي همين عده‌اي سكوت و عده‌اي هم صحبت‌هاي دو پهلو عنوان يا با فتنه‌گران همراهي كردند.

حجت‌الاسلام رسايي با بيان اينكه در مجلس عده‌اي ستادي به نام اصولگرايان حامي [ميرحسين] موسوي را تشكيل دادند و حتي افرادي به او تبريك گفتند كه اين موضوع از مهم‌ترين دلايل در توهم پيروزي موسوي بود، نسبت به تكذيب اخبار منتشره درباره پيام تبريك برخي اصولگرايان به موسوي واكنش نشان داد.

* پيام تبريك برخي شخصيت‌هاي مطرح به موسوي غيرقابل انكار است

وي با طرح اين سؤال كه اگر قرار بوده چنين ادعايي تكذيب شود، چرا طي دو سال اخير اين كار نشده، توضيح داد: در همان تكذيبيه صورت‌گرفته اعلام كردند كه ما قبلا بارها اين تبريك گفتن را تكذيب كرده‌ايم ولي اگر همه سايت‌هاي خبري را جستجو كنيد، تكذيبيه‌اي پيدا نخواهيد كرد و اصلا چه چيزي را مي خواهند تكذيب كنند وقتي كه ساعت 6،5 بعد از ظهر در برابر تلفن اعتراضي موسوي مبني بر تمام شدن برگه‌هاي تعرفه در برخي شهرهاي كوچك، ضمن تبريك پيروزي به اين فرد گفته بودند كه اين چهار تا رأي مهم نيست و شما رئيس جمهور شده‌ايد!؟

نماينده اصولگراي مردم تهران در مجلس هشتم درباره نقطه آغاز اصولگرايي گفت: اين واژه از سال 78 و در برابر اصلاح‌طلبي وارد ادبيات سياسي كشورمان شد اما اين واژه‌ها‌ مطلق نيستند بلكه بستگي دارد اصلاح چه چيز باشد و اصول ما چه اموري باشد و لذا رهبر معظم انقلاب بر همين اساس گفتند كه هر اصلاح‌طلبي اصولگراست و هر اصولگرايي اصلاح‌طلب است.

* اصولگرايان امروز جناح راست ديروز نيستند

رسايي در واكنش به تشبيه دو جريان راست و چپ به دو طيف اصولگرايي و اصلاح‌طلبي افزود: قبول ندارم كه جريان راست همان اصولگرايان امروز بودند و جريان چپ هم همان اطلاح‌طلبان چرا كه در آن زمان و حتي در مقطعي از امروز، اين مفاهيم و واژه‌ها بيانگر صف‌بندي‌هاي اعتقادي نبودند بلكه نشانگر صف‌بندي‌هاي سياسي بودند.

وي اضافه كرد: روزي اين رقابت را بين تندروها با محافظه‌كاران مي‌دانستند و روزي ديگر آن را بين "يت " و "يون " يا همان جامعه روحانيت و مجمع روحانيون و روزي ديگر، بين راست و چپ و روز ديگري بين راست سنتي و راست مدرن با چپ سنتي و چپ مدرن تا اينكه كم كم اين واژه‌ها به اصلاح‌طلبي و اصولگرايي تبديل شد اما من معتقدم اين واژه‌ها با وجود بار معنايي كه در دلشان هست، هنوز نتوانسته‌اند آن مفهوم تقابل و ضديت را نشان دهند چون اساسا تقابل بين آنها حقيقي نيست.

* جنگ حقيقي بين فقر و غناست؛ نه بين جريانات سياسي

اين نماينده درباره تقابل حقيقي بين جريانات سياسي مي گويد: "جنگ حقيقي " به تعبير حضرت امام (ره) جنگ بين فقر و غناست؛ جنگ ميان راحت‌طلبي و عافيت‌طلبي و ارزش‌گرايي است و الان چند سال است كه مردم ديگر به صرف ظاهر اين واژه‌ها صف‌بندي خود را تعيين نمي‌كنند بلكه دنبال حقيقت ماجرا هستند.

حجت‌الاسلام رسايي درباره زمان وقوع اين جنگ هم، توضيح داد: از زمان سازندگي عده‌اي خواص و نخبگان سياسي به اين نتيجه رسيدند كه بايد انتخابات‌ها به ويژه انتخابات رياست جمهوري مديريت شود تا كشور را بتوانيم با هزينه كم‌تري اداره كنيم؛ آنها معتقدند كه نبايد دائم در بوق انتخابات بدميم بلكه اگر مشاركت حداقلي بماند و عده‌اي حرف گوش ‌كن پاي صندوق بيايند، با اشاره ما رئيس جمهور را انتخاب مي‌كنند.

وي اضافه كرد: اين تفكر آقاي هاشمي بود و پس از آنكه رأي او در دوره دوم رياست جمهوري اش كاهش يافت، كم كم شكل گرفت كه اتفاقا در مورد اين مسأله با رهبري هم اختلاف نظر داشت و البته در دوم خرداد 76 اين بيماري در برخي اصولگرايان كه ديدند سطح مشاركت بالا رفت و بر خلاف نظر همه آنها خاتمي از صندوق درآمد، به وجود آمد.

"در انتخابات شوراهاي اول و مجلس ششم هم اين بيماري در دو طرف بيشتر رسوخ كرد و اصولگرايان برد خودشان را در مشاركت حداقلي و اصلاح‌طلبان در مشاركت حداكثري مي ديدند؛ اين بيماري بعد از انتخابات شوراهاي دوم و مجلس هفتم كه مشاركت حداقلي شد و اصولگريان پيروز شدند، وخيم‌تر شد. "

* تحليل جريانات سياسي از تحولات انتخاباتي غلط است

نماينده تهران در مجلس با غلط دانستن تحليل جريانات سياسي از واقعيت انتخابات، گفت: تحليل جريانات سياسي اين بود كه اكثريت مردم از انقلاب و آرمان‌هاي 57 خسته شده‌اند و اقليت پاي انقلاب ايستادند؛ در حالي كه حوادث انتخاباتي اين چند سال نشان داد كه مردم انقلاب‌شان را دوست دارند اما از عملكرد برخي انقلابيون گذشته ناراضي‌اند.

رسايي افزود: احمدي‌نژاد در سال 84 توانست اين صف‌بندي را از چپ و راست بيرون آورده و وارد زمين "جنگ فقر و غنا " كند كه البته رهبري زمينه‌هاي آن را فراهم كرده بودند ولي متأسفانه رئيس جمهور نتوانست خودش در اين زمين بماند و به ويژه در دولت دهم احساس مردم عوض شد.

* تغيير احساس عمومي نسبت به دولت‌ دهم

وي در تبيين اين سخن خود توضيح داد: برخي رفتارهاي دولت و حمايت‌هاي نامعقول از يك شخص و آن هم شخصي پر حاشيه، سبب شد تا احساس عمومي اين شود كه اين جنگ فقر و غنا در زمين ولايت نيست و همين مسأله سبب شد تا برخي با ترديد به آن نگاه كنند.

سخنگوي فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس هشتم درباره ميزان اصولگرايي دولت احمدي‌نژاد گفت: اگر اصولگرايي را اعتقاد به همان 4 اصل اسلام، انقلاب، امام و رهبري بدانيم، فكر مي‌كنم كه دولت نهم امتياز بالايي مي‌آورد ولي دولت دهم در مواردي لغزش داشته است اما با وجود برخي اشكالات، هنوز اين دولت در راستاي خط تبيين شده توسط رهبري حركت مي‌كند و رهبر انقلاب هم با وجود برخي كجي‌ها همچنان اين دولت را در مسير خدمت رساني مي‌دانند.

* اصولگرايي محصول تبعيت از رهبري است نه نيروهاي اصولگرا

رسايي كه با هفته‌نامه "سروش " گفت‌وگو مي كرد، در پاسخ به سؤالي در خصوص انتقادهاي مكرر رئيس دولت اصولگرا به اصولگرايان با طرح اين پرسش كه مگر اصولگرايان نبايد از يكديگر انتقاد كنند؟، مي‌گويد: البته مشكل اينجاست كه برخي اشخاص و گروه‌ها خود را مايه و اساس اصولگرايي مي‌دانند در حالي كه اصولگرايي محصول تبعيت از رهبري و محصول مسيري است كه ايشان تبيين كرده‌اند.

وي ادامه مي دهد: آقاي احمدي‌نژاد نيز شعارهايي مانند عدالت، مبارزه با اشرافي‌گري، مردم‌داري و مبارزه با فقر، فساد و تبعيض را در حالي سر داد كه رهبري زمينه پذيرش آن را فراهم كرده بودند و معتقدم در دولت نهم رئيس جمهور واقعا توان بالايي براي ريشه‌كني اين موارد گذاشت و كارهاي بزرگي انجام شد اما متأسفانه در دوره دهم، دولت خودش را درگير حاشيه‌ها كرده و در حال فاصله گرفتن از اهداف اصلي است.

"برخي افراد كه درباره دولت چنين اعتقادي ندارند، از روز اول همين نظر را داشته‌اند كه عمدتا منصفانه نبوده و نيست و يكي از دلايل من براي اين نتيجه‌گيري اظهارنظرهاي يك كارشناس مطلع و منصف مانند رهبري است كه بدون حب و بغض اظهار نظر مي‌كنند و براي ما ملاك است ".

* ارتباط تشكيلاتي خواص مردود با راس فتنه

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در بخش ديگري از اين گفت‌وگو درباره فعاليت‌هاي انتخاباتي اصولگرايان و تعيين كميته سه نفره [علي اكبر ولايتي، حبيب‌الله عسگراولادي و غلامعلي حدادعادل] براي وحدت نيروهاي اصولگرا، اظهار داشت: شخصيت‌هاي مذكور داراي تعقل اصولگرايانه و شخصيتي مثبت هستند اما من تا الان گزارشي از عملكرد اين گروه ندارم.

رسايي با تاكيد بر اينكه از سوي بعضي از افراد تلاش‌هايي براي به هم خوردن اين روند صورت مي‌گيرد، درباره هويت اين افراد گفت: عمدتا جريان خواص مردود كه مي داند اگر به تنهايي در عرصه انتخابات حاضر شود اقبالي ندارد و بهترين راهكار براي پيروزي خود را كشاندن افكار عمومي به يك تصميم جمعي مي داند، دنبال نفوذ بيشتر خودش در اين تركيب است.

وي درباره هويت جريان خواص مردود و راز تلاش اين جريان براي نفوذ بيشتر در اين كميته سه نفره اصولگرايان اظهار داشت: خواص همان كساني هستند كه در انتخابات دهم به دليل وابستگي تئوريك و تشكيلاتي به راس فتنه نه تنها سكوت كردند و دو پهلو موضع گرفتند، بلكه در مواردي با فتنه‌گران همراهي كردند.

* همگرايي جريان فتنه و جريان انحرافي

رسايي مي گويد كه قطعا افرادي از اين جنس در اطرافيان رئيس جمهور هم پيدا مي‌شود و ادامه مي دهد: اصلا من معتقدم جريان انحرافي در ظاهر مقابل جريان فتنه است ولي در حقيقت در همان مسير گام برمي‌دارد.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود به "ارزيابي آرايش نيروها و فعالان سياسي در عرصه انتخابات آينده " پرداخت و متذكر شد: در انتخابات دور بعد، با چهار طيف "جريان فته، جريان خواص مردود، جريان انحرافي و جريان اصولگرايان حقيقي " رو به رو هستيم.

* فقط اصولگرايان حقيقي دغدغه انقلاب دارند

او در معرفي اصولگرايان حقيقي مي گويد كه "در راس اين جريان همه متدينين و بچه حزب‌اللهي‌هايي قرار دارند كه 30 سال است براي انقلاب هزينه مي‌دهند و غصه مي‌خورند و مبناي اين جريان هم تكليف‌گرايي است؛ اگر روزي از احمدي‌نژاد حمايت كرده از روي تكليف بوده و اگر امروز انتقاد مي‌كند هم از روي تكليف است ".

حجت‌الاسلام رسايي بزرگاني چون آيت‌الله مصباح يزدي و شخصيت‌هايي مانند غلامعلي حداد عادل و بسياري از افراد ديگر را در اين جريان قرار مي دهد.

* جريان فتنه رمقي براي حضور در عرصه انتخابات ندارد

وي درباره نحوه آرايش سياسي و رقابت بين چهار طيف حاضر در انتخابات آتي هم تصريح كرد كه "غير از جريان فتنه كه ديگر رمقي ندارد، رقابت اصلي بين سه طيف ديگر خواهد بود. "

نماينده تهران در مجلس در پاسخ به اين سؤال كه آيا‌ رقابت اصلي در انتخابات آينده بين اصولگرايان خواهد بود و وحدت ميان آنها تحقق نخواهد يافت؟، اظهار داشت: حتي اگر به توافق هم برسند، بدنه اين جريان چنين توافقي را نمي‌پذيرد و اگر سال 87 اگر اين توافق شكل گرفت و بدنه هم پذيرفت، هنوز فتنه 88 اتفاق نيفتاده بود و هنوز جريان انحرافي خودش را نشان نداده بود.

رسايي البته تصريح مي كند كه "تلاش مي‌شود اينگونه القا شود در انتخابات آتي رقابت اصلي بين جريان خواص مردود و جريان انحرافي است اما هر دو جريان نگران دسته چهارم هستند و قطعا بازي به شكلي كه برخي از اين آقايان طراحي كرده‌اند، باقي نمي‌ماند و در آينده نزديك اين بازي به دليل آنكه آقايان در زمان فتنه عملكرد مناسبي از خود نشان ندادند و جامعه و بدنه جريان اصولگرايي آنها را قبول ندارد، به هم مي‌خورد.

* راي منفي موتور راي‌ساز جريان اصولگرا به جريان انحرافي و جريان فتنه

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در آينده تحركات انتخاباتي از سوي جريان چهارم آغاز مي‌شود، گفت: البته من سخنگوي جريان يا افرادي نيستم اما مي‌بينم كه بدنه جريان اصولگرايي و موتور راي‌ساز اين جريان كه همان خواص كف خيابان هستند، به جريان خواص مردود و جريان انحرافي تن نمي‌دهد و به صورت طبيعي جريان چهارم گزينه‌هاي خود را خواهد يافت.

"اينكه كميته سه نفره و يا تركيب هفت نفره و يا هر تركيب ديگري به توافق برسد يا نرسد مهم نيست، مهم اينست كه جريان اصولگرايي روي چه كساني به توافق برسد؛ به اين معني كه در فهرست اصولگرايان قطعا نبايد افراد مسئله‌دار و كساني كه در جريان فتنه مردود شدند و آنها كه جريان انحرافي را قبول دارند، حضور داشته باشند ".

* جريان خواص مردود در حال يارگيري است

مدير مسئول هفته‌نامه "9 دي " درباره فهرست‌‌هاي انتخاباتي براي مجلس نهم گفت: گروه خواص مردود ستادهايش را راه‌اندازي كرده و در حال بارگيري است و حتي درباره فهرست‌هايشان هم صحبت‌هايي كرده‌اند.

رسايي افزود: جريان انحرافي هم همينطور؛ اما هر دو جريان مي‌دانند كه در بدنه جريان اصولگرايي اقبالي ندارند و هر كدام صرفا بر اساس تحليلي خود را غالب انتخابات مي‌دانند.

* اصلاح‌طلبان مي‌آيند اما...

وي درباره حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات هم مي گويد كه آنها قطعا در انتخابات آينده شركت مي‌كنند و از آتجا كه عملكرد لايه‌اي از آنان در لفافه بوده، هيچ دليلي براي رد صلاحيت‌شان وجود ندارد اما اينها به تنهايي بردي ندارند و همان‌طور كه نشان داده‌اند، با لايه‌اي از مدعيان اصولگرايي به توافق خواهند رسيد.

* توافق اصلاح‌طلبان با مدعيان اصولگرايي

رسايي كه معتقد است اصلاح‌طلبان با افراد برجسته اين جريان در انتخابات آينده حضور پيدا نمي‌كنند، تاكيد كرد "همانطور كه در انتخابات هيئت رئيسه مجلس اصلاح‌طلبان و برخي مدعيان اصولگرايي خيلي علني از همديگر حمايت كردند، در انتخابات آتي نيز همديگر را حمايت مي‌كنند و يا در فهرست‌هايشان استراكاتي پيدا مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين نماينده مجلس هشتم در بخش پاياني اين گفت‌وگو درباره انتقادات تند خود از جريان انحرافي اظهار داشت: همه تلاش جريان رسانه‌اي اصلاح‌طلب و خواص مردود اين بوده كه ما را افرادي نشان دهند كه به‌صورت مطلق از دولت حمايت مي‌كنيم؛ درحالي كه روشن است كه اين طور نيست.

* احمدي‌نژاد بهتر از برخي مدعيان اصولگرايي است

وي افزود: من سال 84 بعد از انتخاب آقاي احمدي‌نژاد در مصاحبه‌اي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در انتخابات بعد هم به احمدي‌نژاد راي مي‌دهيد، گفتم كه قطعا اگر از احمدي‌نژاد بهتر پيدا كنيم به او راي مي‌دهيم اما الان با همه انتقادات وارده، هنوز احمدي‌نژاد را در موارد متعددي از اين مدعيان اصولگرايي بهتر مي‌دانم.

* انتقاد مكرر از اعتماد زياد احمد‌ي‌نژاد به مشايي

رسايي اضافه كرد: در مورد آقاي مشايي يكي مثل من از همان ابتدا موضع مشخصي داشت و بارها از اعتماد بيش از اندازه احمدي‌نژاد به مشايي انتقاد كرده‌ام و حتي حدود يك سال و نيم قبل در تلويزيون بر سر مواضع مشايي در برابر آقاي جوانفكر حاضر شدم؛ منتها تمام تلاش اين جريان رسانه‌اي تا مدتي اين بود كه بگويد ما وكيل‌الدوله‌ايم و الان هم تمام تلاش مي كند بگويد ما يك هفته است كه منتقد مشايي شده‌ايم!

"احمدي‌نژاد به مشايي اعتماد دارد و اين اعتماد به مرز اعتقاد رسيده است؛ آقاي احمدي‌نژاد فردي متدين، انقلابي و مدير مدبري است اما بي ترديد معصوم و فردي دين ‌شناس كه نيست و اتفاقا بيشترين اشكالاتي كه ما به عملكرد وي داريم از همين منظر عدم شناخت او از دين است ".

* ضرورت رد صلاحيت فعالان انتخاباتي زودهنگام

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در خصوص رقابت رياست جمهوري يازدهم اظهار داشت: اگر چه پنهان نيست كه تحركات برخي آقايان كاملا انتخاباتي است اما هنوز تا رياست جمهوري آينده زمان زيادي باقي مانده و به نظر من هر كس از الان در اين زمينه فعاليت كند، همين بهترين دليل براي عدم صلاحيت اوست.

* اشتراك‌نظر مشايي و لاريجاني درباره رياست‌جمهوري يازدهم

حجت‌الاسلام رسايي ديدار مشايي با هنرپيشه‌ها را نمونه‌اي از تحركات انتخاباتي زودهنگام دانست و گفت: مشايي به خيال خود 25 ميليون راي احمدي‌نژاد را دارد و تلاش مي‌كند 13 ميليون راي رقيب احمدي‌نژاد را به دست بياورد؛ البته آقاي لاريجاني هم همين برداشت را دارد و فكر مي‌كند 25 ميليون راي خواهد داشت و امروز بايد براي به دست آوردن آن 13 ميليون برنامه‌ريزي كند.

وي اضافه كرد: آقاي لاريجاني معتقد است روند مشايي و حمايت‌هاي بي‌مبناي آقاي احمدي‌نژاد از وي در آينده اين 25 ميليون نفر را منتقد خويش خواهد كرد و او تنها گزينه جريان اصولگرا خواهد بود و مشايي هم معتقد است كه حمايت از او آراي 25 ميليوني را در سبدش قرار خواهد داد.

به اعتقاد رسايي "هر دو جريان براي به دست آوردن 13 ميليون راي راهكاري را انتخاب كرده‌اند و آقاي لاريجاني معتقد است اگر آقاي هاشمي را داشته باشد آن ميزان راي را هم دارد و لذا هماهنگي خاصي بين آنها مي‌بينيد اما مشايي براي به دست آوردن اين 13 ميليون سراغ كدخدا نرفته بلكه مستقيم با اهالي ده ارتباط برقرار كرده و از مكتب ايراني حرف مي‌زند و با هنرپيشه‌ها جلسه مي‌گيرد. "

* پيروز انتخابات آينده مردم با بصيرت هستند

عضو ارشد فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس در پايان خاطر نشان كرد: هر دو جريان مذكور انتخابات مجلس را براي پريدن به سكوي رياست جمهوري مهم مي‌دانند ولي من فكر مي‌كنم باز هم مردم با بصيرتي كه در فتنه 88 سربلند بودند و در اتفاقات اخير هم فريب جريان انحرافي را نخوردند، برنده مي شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 59
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 9
  • ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    آقای رسایی ما حصل افاضات شما حمایت وتایید کلی از جریان انحرافی وحامیان خودتان میباشد که با زیرکی خاصی از جمله مطرح کردن مثبت ومنفی بعضی بزرگان ونسبت دادن عقاید خودتان وجریان انحرافی به آنها سعی نموده اید القاءحقانیت برای جریان انحرافی دولت که از قضا مورد حمایت همه جانبه رییس جمهور محترم حتی تا مرز عدم تمکین از مقام عظمای ولایت وقهر وخانه نشینی وقانون گریزیهای متعدد ایشان پیش رفت ، میباشید وعجیب اینکه شما با این بینش میخواهید به مردم بصیرت بدهید! نکته پایانی اینکه شما با توجه به موقعیتی که در دولت دارید میتوانید پی به نیات جریان انحرافی ببرید ولی افکار رییس مجلس را با عنایت به ضدیتی که با ایشان دارید از کجا خواندید؟!
  • سلیمان ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    به آقایان مشائی ولاریجانی بگویید: شتر درخواب بیند پنبه دانه
  • علیکمال ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    به خدا که لاریجانی صد برابر از مشایی خطرناکتر است. مشایی با آدمهای کوچکی سروکار دارد ولی لاریجانی از هاشمی گرفته تا خیلی از نمایندگان مجلس و حتی اکثر طرفداران میرحسین موسوی و ... را دارد.
  • برنده ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    همشون از یک دار ودسته هستن. این حرفا برای مطرح کردن خودشونه. به جایی که به فکر مردم باشند به چیزی که فکر نمیکنند مردمه
  • ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    دیگر میزان صداقت رسایی برای ما روشن شده. این آقا تا چند سال پیش یک طلبه ساده در قم بود. اما حالا با ادعای عدالت خواهی در طرفه العینی هفته نامه تمام رنگی در می آورد. میزان عیار امثال لاریجانی در تبغعیت از ولایت فقیه هم با این جریاناتی که اخیرا رخ داد مشخص شد و معلوم شد که اعتماد رهبری به او بدون دلیل نبود.
  • ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    کدوم 25 میلیون ؟ خواب خوش هردو را گرفته.ترا خدا به آقای ولایتی بگویید کاندید شود خیال همه راحت میشود هم آدم پخته ای است هم حاشیه ندارد هم امتحان پس داده است
  • ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    خیلی جالبه که آقای رسایی از جانب مشایی ماموریت جدید یافته تا اذهان را از جریان منحرف دولت به سمت دیگر متوجه نماید آخر کسی نیست به ایشان بگوید مقایسه رییس مجلس با مشایی با عقل سلیم جور میآید ؟ بهر حال مثل اینکه آقای رسایی در صدد است کجرویهای روزنامه انقلاب اسلامی بنی صدر ملعون را در فراکسیون انقلاب اسلامی تجدید نماید
  • l ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    با توجه به اينكه احمدي نژاد رسما گفته مشايي عين منه، پس رسايي تو انتخابات 84 و 88 سينه چاك لاريجاني بوده و احمدي نژاد هم عين لاريجانيه.
  • محسني ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    بايد منتظر ماند وديد چه كسي با چه ايده اي به فكر فريب افكار عمومي است ،الان خيلي زود است كه نتيجه گيري كرد ولي بنظر من تنها كساني كه فقط براي خدا كار مي كنند آنهائي هستند كه بي صدا وبدون تهمت به ديگران كارشان را مي كنند وآنها كه هرروز برطبلي مي كوبند نه دين درستي دارند ونه اعتقادي به ولايت ،انصاف نيست زحمات دولت برباد انتقاد گرفته شود هرچند مشائي مهره ناجوري دردولت است ، شب اول قبر خيلي سخت است پس اقايان لاريجاني ومشائي وهاشمي و....يك ذره به فكر شب اول قبر باشيد ،اين روزها واين سمتها چه بالا چه پائين مي گذرد اما مطمئنا جريان انقلاب راه خود را دراين بازار آشفته عقايد پيدا خواهد كرد وبازنده كساني اند كه فقط به فكر ميز وجيب ومنافع خود بودند
  • مجتبی از تنکابن ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    از علی لاریجانی بپرسید که؛ از رفیق شفیقش اکبر هاشمی رفسنجانی چه خبر؟!!!
  • ۱۸:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    جناب رسایی، آیا بند بازتر از اجناب عالی و امثال جناب عالی می توان یافت، آیا این شما و امثال شما نبودید که اگر کسی کوچکترین انتقادی به احمدی نژاد و یارانش می کردند به بدترین و فجعیترین وجه چوب حراج به آبرو و حیثیت او می زدید« آیا شما و امثال جناب عالی نبودید که از آقای احمدی نژاد و دولت و حلقه یاران او بتی ساختید که آنها هم باورشان شد که هرچه دارند از خود دارند ، نه از اصولگرایان و از رهبری و از این مردم غیور، آیا این شما نبودید که هرگونه انتقاد را از دولت و این گروه که امروز منحرفشان می خوانید را نعوذ با... کفر به خدا تلقی می کردیدآیا این موضع گیری شما فرار به جلو نیست، واقعا شما چه شهامتی دارید که خود جریانی را پرورانده اید و امروز هم داخل در جمعیت شدهه اید و خود را همصدای خلق ا... کرده اید که : های دزد را بگیرید، جناب رسایی این مردم تاریخ گذشته های دور را فراموش نمی کنند ، چه رسد به تاریخ چند ساله اخیر را که هنوز صدای رسای و حرکات بند بازانه افراد در گوش و منظر مردم چون فیلم مستندی مشهود است ، جناب رسایی تورا بخدا ادای افراد بصیر و آگاه و روشن ضمیر را از خود در نیاورید که رسوایی اینگونه رفتارها از تکذیب و انکار آنها بدتر است هرچند این مطالب را نوشتم ولی امیدی به نشر آن ندارم که البته اگر منتشر شود باز امیدی به اصلاح امور باقی خواهد ماند.
  • ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    آقای رسایی هیچ شکی نیست که روزی نقش شما در ایجاد گروه انحرافی روشن خواهد شد و آن روز است که در کنار محاکمه انحراف این گروه جناب عالی با بدلیل زمینه سازی و حمایت بی دریغ از این گروه محاکمه شوید، واقعا گمان می کنید قد و اندازه شما در حدی است که افراد ی مانند لاریجانی که سابقه و قدمتی در این انقلاب دارند زیر سوال ببرید ، مگر شما چقدر سابقه انقلابی و حضور در عرصه سیاسی دارید که این چنان در بلندی می نشینید و حرفهای گنده گنده می زنید
  • حسین ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    ساده نباشید دوستان رسایی با قالیباف و زاکانی و توکلی بسته این سه تصمیم به ضعیف کردن دولت و ریس جمهوری قالیباف و ........
  • عبدالله ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    دلسوزان واقعي انقلاب و كشور از لابلاي اين بيانات و سابقه افراد و تجربه هاي سنگين دوم خرداد و فتنه 88 خود وظيفه خود را مي دانند و بموقع و موثر وارد ميدان خواهند شد.
  • علی ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    لاریجانی در جریان فتنه 88 موصع خودش را روشن کرد الان که فتنه گران رسوا شدند این هم نان به نرخ روز میخوره و رنگ عوض کرده
  • سهراب ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    لاریجانی بدون اجازه هاشمی آب نمیخوره فقط هرجا رهبر باشه یه چفیه میندازه رو دوشش میاد صف اول میشینه که رای امت حزب الله را هم بگیره بخدا لاریجانی خطرناکتر از مشاییه
  • مهرداد ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    دقیقا لاریجانی بسی خطرناکتر از مشایی است دکتر ولایتی یا محمد جواد لاریجانی یا جلیلی عزیز نمایده بشن آقای لاریجانی اگر میخواد نماینده بشه باید نماینده اصلاح طلبا بشه
  • میرزا ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    عالیه درود خدا بر حجت الاسلام رسایی عزیز
  • مهدی ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    شکی به یکی بودن امثال هاشمی،لاریجانی، مشائی و... نیست. نظر بنده اینه که به جای اینکه وقت را بیهوده تلف کنیم بهتر است تابع امر ولایت مطلقه فقه باشیم که درایت و مدیریتش نمونه و بی همتاست، بصیرت خود را بالا برده تا در این زمانه فردی انتخاب شود که به فکر اسلام و مردم مومن ایران باشدو مطیع ولایت فقیه باشد.
  • ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    اما هر چقدر این علی لاریجانی مثل مشایی و هاشمیه محمد جواد لاریجانی انسانی بسیار پرهیزگار باهوش با تقوا تیزهوش سیاستدان و از همه مهمتر تابع محض ولی فقیه زمان حضرت امام خامنه ای (روحی فداه)است محمد جواد لاریجانی ولایتمداری را معنا کرده است
  • ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    ببین لاریجانی چیه که کواکبیان گفته ما اصلاح طلبا با وجود لاریجانی احساس آرامش میکنیم باعث دلگرمی اصلاح طلبا و دلسردی ولایتمداراست
  • ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    مگه داری قضیه ریاضی ثابت میکنی؟ احمدی نژاد منهای مشایی عشق است اما لاریجانی هیچ وقت عشق نخواهد بود
  • محمد حسن ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    درود جریان انحرافی بر رسایی با بصیرت.
  • محمد ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    آقای ناشناس شما بفرمایید رسایی چگونه صحبت کند تا نظر جنابعالی تامین شود؟
  • محمد ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    آقای ناشناس نظر خودت رابه همه ربط نده لطفا!
  • امیرجون ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    عجب دلیل جالبی هفته نامه تمام رنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ۲۳:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    خوبه کسانی که نظر سیاسی میدهند کمی مطالعه کنند و بعد در مورد افراد و چهره ها حرف بزنند. آقای رسایی و حسینیان از اول هم در خط درستی بودند. در این چند سال و قبل از ماجرای فتنه همیشه در راه ولایت بوده اند. حرف ایشان در مورد لاریجانی کامل درست است. مشایی که اصلاً وزنه ای نیست. اصلاً کسی نیست. اگر احمدی نژاد را نردبان نکرده بود، که کسی اصلاً نمی شناختش. اما شمایه سری به سوابق آقای لاریجانی، دوستانش، نحوه ی جهتگیری های چند ساله اش بزنید ...
  • ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    مشایی در برابر خیلی از این مدعیان اصولگرایی جوجه است خودرایی در مقابل رهبری را ما بیشتر از آن آقایان در جریان فتنه 88 دیدیم
  • هدایت اشتری لرکی ۰۱:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    مامیرزانصراله خان کلام الدوله به کاربر معزز وبصیری بنام سهراب عرض میفرماییم که نظر جنابعالی کاملا با نظر مامیرزا همخوانی دارد. بهتر از این نمیشد در خصوص این آقای قدرتمند که دارای پیستون های مشهود قوی چه فامیلی چه گروهی هم هست نظر داد. اما حیف سهراب جان که میترسیم بازهم نادانی رستم کار دستمان دهد!
  • ۰۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    برو کنار بگذار باد بیاد بیخود هم سنگ این لاریجانی و مشایی را به سینه نزن درود بر رسایی
  • رسول ۰۲:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    تحلیل آقای رسایی بسیار خوب و جامع بود . نمیدونم چرا یک نفر چند بار با اسم ها گوناگون وحتی ناشناس نظر میده؟؟؟!!!!
  • نظری ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    لاریجانی لایه پنهان فثتنه 88 است هیچکس به او اطمینان ندارد هر چند هر روز برعلیه احمدی نژاد حرف بزند نه کسی به او رای می دهد نه به مشایی
  • عليرضا ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    اين لاريجاني معلوم نيست چي فكر كرده آدم موزي كه نميتونه راي بياره!
  • ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    نه كه جور در نمياد! لاريجاني صد برابر بدتر از مشاييه!
  • ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    محض اطلاع حضرتعالي بگم كه هاشمي سابقه بيشتري از لاريجاني داره پس حتما ديگه نبايد بهش از گل نازك تر گفت!
  • علیکمال ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    ببخشید، کدام اعتماد رهبری؟ لاریجانی حتی در صحبتهایش در مجلس بعضی وقتها میگوید رهبری و بعضی وقتها میگوید مقام رهبری، از نوع خطابش معلومه که خیلی ولایتمداره!!!
  • علیکمال ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    اگه یک بار دیگر متن صحبتهای آقای رسایی را بخوانی، میبینی که جواب همین حرفهای تو را داده!
  • ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    اين هم يك نظر از حاميان جريان انحرافي!
  • مجتبی از تنکابن ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    "درود بر رسایی نماینده اصولگرا و با بصیرت" "مرگ بر خاتمی و اصلاح طلبان آمریکایی"
  • مجتبی از تنکابن ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    «مرگ بر خاتمی و سران فتنه سبز»
  • ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    هه :) خب امضاء هم می کردی دیگه کامنتت رو: امضات همینجاس من دیدم به همه نشون می دم. نوشته : امضا جریان انحرافی
  • ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    عالی بود.
  • ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    با کامنت پاسخ موافقم.
  • ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    به آدرس درج کامنت نیگاه می کنم و پرچم بریطــــآنیــــــــــــای کبیر رو اون بالا می بینم ، همچی حالیم میشه چرا متن کامنت ایشون اینجور سینه چاک مینه چاک می کنه
  • ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    انصافا جوهر این دو جریان یکیه. بدتر نیستند. عین همند.
  • ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    :)) چه نرخـــــــی وسط دعوا تعیین میشه ای خدا :))
  • ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    اعتماد ، باشد یا نباشد ، عقد اخوت که نیست ! درس نمی گیرید ؟ کجا میزان عیار ایشون مشخص شد ؟ کجا ؟
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    راستی نمی دونستم طلبه ی ساده بودن نقطه ضعفه ! آقا فراموش کردند همین طلبه ی ساده تو قم از دست اندرکاران تجمع طلاب علیه مهاجرانی وزیر ارشاد خاتمی بود و چه کتابهایی که در آن زمان خفقان با سختی فراوان منتشر نکردند
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    اگه منظورت رساییه در اشتباهی. اگه منظورت مشایی و این دوستانه درست میگی.
  • ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    فرقی بین این دو جریان نیست. ریشه ی همش معلومه
  • ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    این کامنت از اینجانب هم منفی گرفت. 16 منفی !
  • بهزاد ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    آقای ناشناس اولی!شما هم اگر کمی دقت کنید میتونید گرایشات آقای لاریجانی را بفهمید.برای این کار به علم غیب نیازی نیست.فقط کافیه مقداری صحبتها و موضع گیریهای ایشونو موشکافانه بررسی کنید.
  • ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    درسته.لاریجانی نون به نرخ روز میخوره.سنگک دورو خاشخاشی هم دلش میخاد.
  • ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    لاریجانی بالا بره پایین بیاد کسی بهش رای نمیاره.
  • yeki ۱۷:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    خدایی خواننده های مشرق چقدر تو رویا سیر می کنن.... عمرا هیچکدوم از کسانی که اسم می برید اعم از لاریجانی.. مشایی ... ولایتی و ... عمرا حتی 10 میلیون رای هم ندارن ... تنها کسی که بالای 20 میلیون رای داشته احمدی نژاد و خاتمی بودن همینو بس .... این افرادی که شما امت حزب الله تو ذهنتون دارید عمرا رای بالایی ندارن احمدی نژاد اگه این رکورد تاریخیو زد واسه چندتا دلیل بود 1: تو 4 سال اول تو هر شهرو دیاری که فکرشو بکنید رفته بود ...یعنی مردمی که توی 30 سال زندگی حتی شهردار شهرشونم ندیده بودن یهو دیدن زئییس جمهور و وزیر اومده تو شهر و روستاشون و داره به جرفاشون گوش میده 2: موقع انتخابات عملا کل نظام جمهوری اسلمی رو زیر سوال برد و اعلام کرد که قدرت اصلی توی این 24 سال دست یک عده خاص بوده و اونا حق این ملت رو خوردن و اکثریت مسولیین قبلی نظام رو عملا مشکل دار دونست ...این موضوع باعث شد تا قشر خاکستری که کمتر برای رای دادن میان به رای دهنده ها اضافه بشن و به محمود رای بدن ( مطمئنا یک سری از این طیف خاکستری هم به موسوی رای دادن اما نتایج نشون میده که برنده اصلی رای اونها محمود بوده ) فلذا دوستان حزب الهی گرامی از خواب بیاید بیرون نه مشایی نه لاریجانی و نه ولایتی و ... رای بالایی ندارن ... امثال رسایی و توکلی که به میلیون هم نمیرسن یکین مثل کروبی چاپش کن ..خواستم یکم خواننده هات روشن شن
  • ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    حتما موسوی و خاتمی فتنه اند هاشمی خواص مردود جریان انحرافی هم مشائی و شما هم اصولگرای واقعی واقعا که فکر میکنید مردم نمیفهمند؟دروغ تا کی؟
  • حسن ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    رسایی آرومم می کنه.ولایتی هم. احمدی نژاد 84 آرومم نمی کرد. از مشایی و رضایی متنفرم.تو لاریجانی گیر کردم ولی اگه رسایی بیاد کار رای من یکی تمومه. دین شناس سیاست مدار انقلابی ولایتمدار جسور با بصیرت
  • مجید ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    من فقط با جانباز دکتر س.ج موافقم اصلا چهره ی این مرد آرامش بخشه
  • محسن ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    خداوند شمارا براي نظام حفظ كنند ( اقاي رسايي)

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس