کد خبر 51389
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۹

بازیگر مطرح سینمای ایران این بار از محمد مایلی کهن انتقاد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از برنا، فریبرز عرب نیا بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون که شب گذشته برای سومین بار متوالی در برنامه تلویزیونی هفت شرکت می کرد، به انتقاد از سرمربی سابق سایپا پرداخت.
عرب نیا که طی هفته های گذشته در لابه‌لای حرفه ای خود پیرامون وضعیت سینمای کشور گریزی به اتفاقات فوتبالی زده بود، دیشب نیز در خلال انتقادات خود از وضعیت فرهنگی در جامعه سینما در لفافه به محمد مایلی کهن اشاره کرد و گفت: در فوتبال کشورمان دو مربی که به شدیدترین شکل به هم حمله می کردند و الفاظ بدی را در تلویزیون و مقابل مردم به کار می بردند حالا یک نفر آنها گریه می کند و مردم هم به او می خندند.
عرب نیا در انتهای صحبت های خود بار دیگر به یک اتفاق فوتبالی اشاره کرد و گفت: یک فوتبالیست(منظور شیث رضایی بازیکن سابق پرسپولیس) داخل هواپیما یک شوخی کرد که ممکن بود با شوخی او چند نفر سکته کنند.
عرب نیا سپس گفت که ریشه بسیاری از مشکلات ما در مسایل فرهنگی است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ولایت ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    0 0
    واقعا موافق جمله آخر عرب نیا هستم .باید باطلا نوشت. ولی آقای عرب نیا خودت چقدر از این فرهنگ رو دارا هستی ؟
  • mehdi ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    0 0
    سلام انشا ال.. اقا فریبرز توبه کرده اند از عکسهای قدیم زمان جوانی ما یه عکس از ایشون داشتم در یه پارتی خانوادگی.همسراشون هم بودند مرحوم نوذری هم بود همه اون افراد بالباس ..بودند .اون زمان شبیه خون فرهنگی بود هنوز به ناتو فرهنگی تبدیل نشده بود.درد از همون زمان داشت خودشو نشون میداد
  • ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    0 0
    ماهمگي بايدقبل ازحرف،عمل كردن رويادبگيريم!
  • رضا ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    0 0
    من خیلی از عربنیا وحرفهایش خوشم اومد معلومه آدم پریه و از خیلی چیزا خبر داره .
  • خاک ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    من نمیخام از شیث یا مایلی کهن دفاع کنم ولی چرا تو مملکت ما ه کی یکی محبوبیت کسب میکنه تو همه چی اظهار فضل میکنه !!!؟؟؟
  • مهدي ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    مايلي كهن يك مربي ارزشي است و با امثال عرب نيا قابل قياس نيست . اين آقا يك فيلم بازي كرده و كلي پول گرفته حال ژست آبدوغ خياري مي گيرد و توهم پيدا كرده كه خود مختار است.
  • ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    0 0
    واقعیتهایی که از زبان مختار (فریبرز عرب نیا) در آمد /حاشیه را کنار بگذارید ملاک حال آدمهاست اگر اگرچه آب را بر امام حسین و یاران بسته باشد(حر)/ آیا گفته های عرب نیا نگ فرهنگی مانیست که مقام معظم رهبری بارها تحت عنوان شبیهخون فرهنگی تذکر دادند/با تشکر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس