مولن از ذکر شمار کسانی که قرار است این ماموریت نظامی را رها کنند، خودداری کرد، اما در عین حال گفت که شاهد "کاهش بسیار قابل توجهی" در تعداد این افراد بوده است.
وی همچنین اذعان کرد که روابط بین واشنگتن و اسلام آباد پس از عملیات نظامی خودسرانه امریکا در خاک پاکستان و ادعای کشتن اسامه بن لادن سرکرده القاعده به دست نیروهای امریکایی در در این عملیات، به سطح پایینی کاهش یافته است.
مولن به خبرنگاران دفاعی در واشنگتن گفت، "بیگمان از میزان حمایت کاسته میشود و این مساله به زمان دشوار پیشروی ما ارتباط دارد."
وی افزود، "در حال حاضر، زمان نسبتا سختی را تجربه میکنیم و این وضعیت ادامه مییابد."
گزارشها حاکی است که دولت باراک اوباما، رییس جمهور امریکا بر سر آینده مناسباتش با پاکستان دچار دو دستگی شده است.
اوباما ادعا کرد که بن لادن اول ماه مه (11 اردیبهشت) در محل اختفایش در پاکستان بهدست نیروهای امریکایی کشته شد. برخی از مقامات کاخ سفید با اشاره بهاینکه اسلام آباد از مکان اقامت بن لادن خبر داشت، خواستار واکنش محکمی در این زمینه شدهاند.
این در حالی است که برخی دیگر معتقدند که هرگونه اقدام تلافی جویانه، برخورداری از کمک پاکستان را که به گفته آنها برای عملیات نظامی امریکا در افغانستان، حیاتی است، بهمخاطره میاندازد.
قانونگذاران پاکستانی اخیرا با تصویب قطعنامهای، حمله امریکا در خاک این کشور را که گفته میشود بن لادن در جریان آن کشته شد، محکوم کردند و خواستار تجدیدنظر در روابط با امریکا و دیگر کشورهای غربی شدند.
همچنین در قطعنامه مزبور، مساله تحقیق مستقل از حمله امریکا قید شده است. پارلمان پاکستان این حمله را اقدامی یکجانبه و ناقض حق حاکمیت این کشور خواند.
قانونگذاران پاکستانی در این قطعنامه هشدار دادند که تکرار حملاتی از این دست، میتواند تبعات شدیدی برای صلح و امنیت در منطقه و جهان داشته باشد.