به گزارش مشرق به نقل از ايرنا 'نور ا... حيدري دستنايي' در خصوص خارج کردن نيروهاي خريد خدمات آموزشي از وزارت آموزش و پرورش، افزود: اساس اين کار به اين معناست که بکارگيري نيروهاي خريد خدمات آموزشي در وزارت آموزش و پرورش اشتباه و خلاف قانون بوده است.
نماينده مردم اردل و فارسان ادامه داد اين نيروها بايد قانوني و از طريق آزمون در آموزش و پرورش استخدام شوند.
حيدري دستنايي اضافه کرد: در بکارگيري اين نيروها بايد مواردي که در قانون لحاظ شده از جمله سابقه کار و مدرک تحصيلي نيز مورد توجه قرار بگيرد.
وي اظهار داشت: آموزش و پرورش هيچگونه تعهدي براي استخدام اين نيروها نداشته و اين نکته به نيروهاي خريد خدمات آموزشي در زمان بکارگيري آنها در اين وزراتخانه اعلام شده است.
حيدري افزود: نيروهايي که در آموزش و پرورش استخدام مي شوند، بايد فنون و مهارت هاي لازم را کسب کرده باشند در حالي که نيروهاي خريد خدمات آموزشي به صورت آزاد در آموزش و پرورش بکار گرفته شده اند.
وي اضافه کرد: براي استخدام نيرو در آموزش و پرورش بايد بر اساس قانون عمل کنيم.
رييس کميته آموزش و پرورش کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نيز اعلام کرد اعضاي اين کميسيون مخالف خارج شدن نيروهاي خريد خدمات آموزشي از آموزش و پرورش است.
'علي کريمي فيروزجايي' اظهار داشت: حدود 25 هزار نفر نيروي خريد خدمات آموزشي در وزارت آموزش و پرورش مشغول به کار هستند.
نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي افزود: تنها راه درست و اساسي براي ورود نيروي انساني در آموزش و پرورش، جذب داوطلبان در مراکز تربيت معلم و ارايه آموزش هاي فني و تخصصي، ارايه فنون و مهارت هاي معلمي در مراکز تربيت معلم است.
وي اضافه کرد: آموزش و پرورش در سال هاي آينده بايد بر مبناي آمار دانش آموزان و به تفکيک دوره هاي تحصيلي، رشته ها و شاخه هاي مختلف، به تربيت نيروي انساني مورد نياز خود بپردازد.
کريمي افزود: در قانون تعيين تکليف وضعيت استخدامي حق التدريسان و آموزشياران نهضت سوادآموزي تاکيد شده است، بکارگيري هر گونه نيروي غير ماهر به مصلحت آموزش و پرروش نيست و بکارگيري اين نيروها آسيب جدي به زيرساخت هاي تعليم و تربيت کشور وارد مي کند.
رييس کميته آموزش و پرورش مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: اين در حالي است که عده اي از افراد تحت عناوين حق التدريسي، قراردادي، خريد خدمات آموزشي و غيره به آموزش و پرروش ورود پيدا کرده و برخي از آنان کمتر يا بيشتر از پنج سال در اين دستگاه فعاليت داشته و تجربياتي به دست آورده اند.
کريمي ادامه داد: اين افراد حقي بر گردن دولت و آموزش و پرورش دارند و درست نيست که جواني در آموزش و پرورش بکار گرفته شود، نيازمان را برآورده کند و به شکلي ديگر بدون اينکه حق و حقوق او را بپردازيم، رهايش کنيم.
نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي گفت: اکنون جمعي از نيروهاي خريد خدمات آموزشي، حق التدريسان و اموزشياران که حدود يکصد هزار نفر هستند، اعتراضاتي دارند که بايد به اين اعتراضات رسيدگي شود.
کريمي اضافه کرد: اکنون اين عده از فرهنگيان مدعي استخدام هستند، اينکه اين ادعا حق است يا ناحق، بحث ديگري است.
رييس کميته اموزش و پرورش مجلس گفت: اين در حالي است که آموزش و پرورش قصد دارد تا معلمان رسمي به صورت دو شيفته در روستاها مشغول به خدمت شوند در حالي که اين رويه پاسخگو نخواهد بود.
وي اظهار داشت: همان طور که ورود نيروهاي غير ماهر به آموزش و پرورش ضربه وارد مي کند، استفاده بيش از حد از ظرفيت فرهنگيان نيز به آموزش و پرورش ضربه وارد خواهد کرد.
وي با اشاره به گفته وزير آموزش و پرورش مبني بر دو شيفته کردن معلمان ابتدايي، گفت: دوره ابتدايي از حساسيت خاصي برخوردار است و دوشيفته شدن معلمان اين دوره تحصيلي، سبب کاهش ظرفيت روحي و رواني معلمان مي شود.
وي تاکيد کرد در برنامه ريزي هاي آموزش و پرورش نبايد به گونه اي عمل شود تا عده اي از فرزندان به دليل کمبود معلم، از تحصيل باز بمانند.
کد خبر 4987
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۲
- ۰ نظر
- چاپ
مخبر کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي خواستار استخدام نيروهاي خريد خدمات آموزشي در قالب آزمون يا اعلام فراخوان در وزارت آموزش و پرورش شد.