به گزارش وبلاگستان مشرق، محمدعلي ابطحي در مطلب اخير "وب نوشت" خود نوشت: سايت بالاترين به دليل اينکه اخبار سايت ها و وبلاگهاي مختلف، توسط کاربران علامت مثبت ميگيرند و خبر بالا ميشود، يک ابتکار جالبي بود که به صورت ترمينال همه اخبار را مي شد در آن ديد و طبعا به دليل اينکه طعم همه نوع خبر را ميشد در آن چشيد، مورد استقبال بود.
اين سايت هم مثل همه سايتها از همه جاي دنيا دسترسي به آن امکان پذير است و همه ميتوانند در آن مشارکت داشته باشند. اما اين امکان خوب مدتها است که به نظر ميرسد مورد هجوم يک جمع خاص قرار گرفته و آن مجموعه بر اساس باور ديريني که دموکراسي را براي مخالفت با مخالفان مي پسندند اين سايت را در بيشتر اوقات تبديل به اتاق و يا دفتر سياسي انديشه و حزب خود ميکنند. نتيجه اش هم اين ميشود که مخاطب ها اگر باور کنند که اينها نظر بالاترين بخش جامعه است، از واقعيت هاي درون جامعه مغفول ميشوند و مخاطبان به رشد واقعي جامعه نميتوانند کمک نمايند. مهمترين اصل براي هر تحليلگر و جامعه آشنا، اين است که واقعيتها را ببينند تا بتوانند تحليل واقعي ارائه کنند. اين آفت متاسفانه در بخش سياسي حوزه نت فراگير تر از بالاترين است.
در مواردي که فراخوان به لايک کردن و دادن علامت مثبت ميشود و يا در موارد فراواني که گروهي با داشتن چندين اکانت بالاترين تلاش ميکنند يک مطلب را به زور داغ کنند، و يا بر عکس تلاش ميکنند جلو داغ شدن طبيعي يک مطلب را بگيرند، به فهم و انديشه مخاطبان بزرگترين توهين را روا ميدارند. مفهوم اين کار اين ميشود که ديگران بايد براي فهميدن مخاطبان تصميم بگيرند و اين از بدترين نوع ديکتاتوري ها است.
همان روشي که به نوع ديگري رسانه هاي رسمي ميکنند و مثلا اخبار سوريه را حذف ميکنند و تلاش مينمايند ذهن و فهم و اطلاعات مخاطب را بر اساس نيازهاي خودشان تنظيم نمايند. درحوادث سياسي با اينکه همه بر اين باورند که افراطي هاي دو سو بيشترين آسيب را به جامعه ميزنند، سايت بالاترين معمولا و در بيشتر اوقات به ارگان يکي از افراطي ترين لايه هاي سياسي تبديل ميشود.
اين آفت بدترين ويروسي است که در حوزه سياسي به جان و روح مخاطبان در فضاي مجازي رخنه کرده است و بد تر آن که به دليل کمبود رسانه هاي آزاد، تصميم گيران و تاثير گزاران سياسي هم نظرات خود را در مواردي بر اساس اين داده ها ارائه ميکنند و فرايند اين نظرات با و اقعيتهاي جامعه فاصله زيادي پيدا ميکنند. اصحاب حوزه رسانه مجازي بايد براي اين ويروس، فکري کنند و حد اقل تا اين ويروس وجود دارد، منابع ديگري را براي به دست آوردن اطلاعات خود دست و پا کنند و بپذيرند که بالاترين، در واقعيت جامعه در بسياري از موارد بالاترين نيست.