
به گزارش مشرق، حجتالاسلام حميد رسايي سخنگوي فراکسيون انقلاب اسلامي در خصوص آخرين تحولات مربوط به انتخابات هيئت رئيسه مجلس به فارس گفت: فراکسيون انقلاب اسلامي به منظور شفاف سازي در فضاي سياسي کشور قصد دارد در انتخابات داخلي فراکسيون اصولگرايان که امروز برگزار مي شود، علي اصغر زارعي را به عنوان رياست مجلس در برابر علي لاريجاني معرفي کند.
رسايي افزود: دوستان ما در سال اول عليرغم ميل باطني و تنها به دليل وعده هايي که لاريجاني در خصوص ايجاد تعامل بين قوا و شفافيت سازي و مرزبندي با اصلاحطلبان در جلسات مختلف محرمانه داده بود، به لاريجاني راي دادند اما بعد از انتخابات مشاهده کردند که لاريجاني در حال لابي با اقليت اصلاحطلب است و لذا از سال دوم ديگر حمايتي از لاريجاني نداشتند و البته با توجه به جمعبندي دوستان کانديدايي هم معرفي نمي کردند.
سخنگوي فراکسيون انقلاب اسلامي گفت: لاريجاني در طول سه سال رياست بر مجلس متأسفانه براي حفظ موقعيت خود همواره تلاش کرده تا اصلاحطلبان را حفظ کند تا جايي که اصلاحطلباني که در سال اول با رياست وي مخالفت کرده بودند الآن يک ماه مانده به انتخابات رسماً از رياست وي حمايت ميکنند حتي در انتخابات رياست فراکسيون اصولگرايان هم توصيه کردند تا اصولگرايان به لاريجاني راي دهند.
رسايي افزود: متأسفانه حساسيت مجلس هشتم نسبت به اصلاحطلبان کم شده بهطوري که آراي اصلاحطلبان در انتخابات نايبرييس در صحن علني هرساله حکايت از افزايش آراي اصلاحطلبان مي کند و اين در حالي است که بر اساس اساسنامه فراکسيون کليه اعضاي اين فراکسيون بايد همواره فاصله خود را با اصلاحطلبان حفظ کنند.
وي درباره ميزان رايآوري زارعي در رقابت با لاريجاني گفت: قطعاً حضور زارعي در اين انتخابات به معناي رقابت با لاريجاني نيست چون امکانات دو طرف برابر نيست و حتي اگر اين موضوع را زودتر اعلام ميکرديم حتماً خط تخريبي شديدي عليه ما صورت ميگرفت با اينکه معرفي کانديدا حق طبيعي هر جريان داخلي در اصولگرايان است.
سخنگوي فراکسيون انقلاب اسلامي تأکيد کرد: هرچند ما از سال دوم به لاريجاني رأي سفيد ميداديم ولي اين کار نوعي انفعال به حساب ميآمد و اعتراض زيادي به دوستان ما ميشد که چرا کسي در برابر آقاي لاريجاني کانديدا نميشود.
وي افزود: در جلسه هيئت رئيسه فراکسيون از حدود دو هفته قبل اين موضوع مورد بحث و بررسي قرار گرفت و نتيجه نهايي اين شد که نتيجه انتخابات نبايد براي ما مهم باشد بلکه مهم انجام تکليف و ارسال پيام به بدنه اصولگرايي را بايد مد نظر قرار دهيم.
رسايي در پاسخ به سؤالي درباره پيام مورد نظرش به هواداران جريان مذکور گفت: ما به مديريت آقاي لاريجاني در صحن علني مجلس اعتراض داريم و به رفتارهاي سياسي ايشان و لابيهاي علني و پنهاني که با اصلاحطلبان و جريان فتنه وجود دارد انتقاد داريم چرا که رفتار ايشان باعث شده تا در بزنگاههايي مانند قانون وقف دانشگاه آزاد، ماده 80 برنامه پنجم، طرح نظارت بر نمايندگان و بسياري از موارد ديگر انتقاداتي به فراکسيون اصولگرايان وارد شود تا جايي که احساس جامعه از اين مجلس، مجلس مبتني بر اصولگرايي نيست.
سخنگوي فراکسيون انقلاب اسلامي در خصوص ديگر تغييرات در هيئت رئيسه مجلس در سال آخر فعاليت دوره هشتم هم گفت: ما نسبت به ورود برخي از همکاران در هيئت رئيسه و نواب رئيس اصرار داريم که گزينههاي آن را نيز قبل از انتخابات اعلام ميکنيم.
رسايي در پاسخ به سؤالي در خصوص نظر فراکسيون انقلاب اسلامي مجلس درباره جريان انحرافي گفت: فراکسيون انقلاب اسلامي از همان ابتدا نسبت به اين جريان حساسيت داشت و مواضع خود را صريحاً در اين باره اعلام کرده است.
وي تصريح کرد: اساساً بسياري از اطلاعرسانيها درباره تحرکات اين جريان توسط برخي اعضاي شاخص اين فراکسيون به برخي خواص صورت گرفته به همين دليل جريان انحرافي از حدود يک سال قبل تلاش کرد تا ارتباط اعضاي شاخص و تأثيرگذار بر احمدي نژاد را با وي قطع کند.
نماينده تهران در مجلس در پايان تصريح کرد: حمايت ما از دولت همانگونه که قبل از اين بر اساس مباني و ديدگاههاي رهبري معظم انقلاب بوده، از اين پس نيز همين گونه خواهد بود و حمايت فراکسيون همواره از شاخصها بوده نه اشخاص و تا وقتي رئيس جمهوري در خط ولايت باشد از حمايت ما برخوردار خواهد بود.