کد خبر 4812
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۶

پژوهشگران مي‌گويند هزار سال پيش تغييري ناگهاني در فن‌آوري رخ داد و براي اولين بار سنگ‌هاي آسيا به ابزار تهيه غذاي انسان افزوده شد.

به گزارش مشرق، ايسنا نوشت: اگر فکر مي‌کنيد که انسان‌هاي چند هزار سال پيش فقط از ريشه گياهان و يا ميوه‌ها و دانه‌هاي آنها تغذيه مي‌کرده‌اند، کاملا در اشتباهيد.
محققان دانشگاه «بريگهام يانگ» در يک تحقيق جديد دريافته‌اند که محلي ‌هاي منطقه نورت کريک شلتر در نيمه جنوبي ايالت اوتا چند هزار سال قبل، حليم پخته از آرد تهيه شده از دانه‌هاي نوعي گياه خوراکي به نام برانجاسب آسيا شده، مي‌خوردند.
محققان دريافتند که محلي‌هاي اين منطقه از ابزار سنگي براي آسيا کردن دانه‌ها، تهيه نمک و نيز پاک کردن و خرد کردن دانه‌ها و تهيه آرد از آنها استفاده مي‌کرده‌اند.
پژوهشگران مي‌گويند هزار سال پيش تغييري ناگهاني در فن‌آوري رخ داد و براي اولين بار سنگ‌هاي آسيا به ابزار تهيه غذاي انسان افزوده شد.
مردم براي فرآوري دانه‌هاي کوچک و تهيه آرد از آنها استفاده از اين ابزار را آغاز کردند اما قبل از ظهور سنگ‌هاي آسيا اين منو غذايي شامل بوقلمون و اردک بوده است.
اين پژوهش در مجله کيوا منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس