کد خبر 47896
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵

در پي اعلام چند روز پيش برخي رسانه‌ها و سايت‌هاي خبري مبني بر فروش زمين فرودگاه قديم قشم به بخش خصوصي، سازمان بازرسي کل کشور اعلام کرد: قرارداد فروش اين زمين‌ها متوقف شد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، عباس مؤمن‌آبادي مشاور رئيس سازمان بازرسي کل کشور و مديرکل بازرسي هرمزگان در اين باره گفت: در بررسي قرارداد فروش زمين فرودگاه قديم قشم به اختلاف بهاي فروش زمين با بهاي واقعي آن واقف شديم و به همين دليل قرارداد را براي اصلاح متوقف کرديم.

وي افزود: علاوه بر قرارداد فروش زمين فرودگاه قشم ، چند قرارداد سازمان منطقه آزاد قشم را به دليل نواقص متعدد متوقف کرده‌ايم و تلاش مي‌کنيم قراردادها به گونه‌اي اصلاح شود که بيت‌المال تضييع نشود و در عين حال سرمايه گذاران هم به منافع متعارف خود برسند.

مديرکل بازرسي استان هرمزگان خطاب به مديران مناطق آزاد و ويژه اظهار داشت: توصيه مي‌کنم در مواردي که تقاضا براي سرمايه‌گذاري و انجام پروژه‌اي بيش از يک مورد است. از روش برگزاري مزايده استفاده کنند. اين کار هم به نفع بيت‌المال است و هم آن‌ها از سوء ظن مصون خواهند بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس