به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، رضا تقي پور در ششمين همايش روابط عمومي الکترونيک با اشاره به اينکه در آغاز فعاليت دولت دهم، اين دولت را دولت الکترونيک نامگذاري کرديم، افزود: با تشکيل کارگروه فناوري اطلاعات و ارتباطات سعي کرديم، بروکراسي را کاهش دهيم.
وي به ايجاد 12 کميته فرعي در اين کارگروه اشاره کرد و گفت: با ايجاد اين کميته ها سعي کرديم، زيرساخت لازم را براي دولت الکترونيک فراهم کنيم.
تقي پور نقش روابط عمومي ها در اطلاع رساني و تعامل را مهم خواند و افزود: امروز روابط عمومي الکترونيکي، فرصتي براي ورود به دولت الکترونيک است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، روابط عمومي سايبري را کامل ترين نوع روابط عمومي بيان کرد و گفت: نوع ديگري از روابط عمومي نيز روابط عمومي مجازي است.
تقي پور، دسترسي به فيبر نوري در منازل را از ديگر اقدامات براي دولت الکترونيک بيان کرد و افزود: در آغاز کار، مهلت زماني دوساله نياز است و براي توسعه دسترسي، در مرحله نخست پنهاي باند هشت هزار مگابيت بر ثانيه و در مرحله دوم 12 هزار مگابيت بر ثانيه ايجاد خواهد شد.
وي به اقدامات اين وزارتخانه در بحث تلفن ثابت، همراه و اينترنت اشاره و اضافه کرد: تمام واگذاري ها به روز و با حداقل هزينه صورت مي گيرد و ارتقاي ظرفيت اينترنت کشور در دستور کار است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خطاب به برگزارکنندگان همايش گفت: ما در دولت آمادگي داريم ايجاد روابط عمومي الکترونيکي را به صورت يک الزام براي دستگاه ها اعلام کنيم.
تقي پور در خصوص تقاضا براي استفاده از اينترنت افزود: در عرضه خطوط پرسرعت اينترنت، ميزان منصوبه، يک و هشت دهم برابر چيزي است که داير شده است.
وي با بيان اينکه اکنون در بسياري از استانها خطوط پرسرعت بدون تقاضا مانده است، گفت: در بخش وايمکس (اينترنت بي سيم) نيز نزديک به 70 درصد ظرفيت شبکه خالي است و تقاضايي ندارد.
کد خبر 47362
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷
- ۰ نظر
- چاپ
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، از ده برابر شدن پهناي باند اينترنت تا پايان سال خبر داد و گفت: هم اکنون، پهناي باند اينترنت 43 و شش دهم گيگابيت بر ثانيه است که تا پايان سال، به 430 گيگابيت بر ثانيه مي رسد.