کد خبر 47361
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۶

بخش قابل توجهي از بودجه فرهنگي در سال گذشته پرداخت نشد بطوريکه در جدول 14 بودجه که مربوط به ارتقاي شاخص هاي فرهنگي استانها است که حداکثر 20 درصد تخصيص داده شد.

به گزارش مشرق، جواد آرين منش در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: اگر بودجه فرهنگي در نظر گرفته شده در بودجه سال جاري تخصيص داده شود، تا حدودي قابل قبول خواهد بود، اگرچه کمبودهايي در بخش عمراني فرهنگي وجود دارد و سالهاست که پروژه هاي فرهنگي نيمه تمام مانده و لازم است که اعتبارات لازم براي اتمام آنها تخصيص داده شود.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه براي ارتقاي شاخص‌هاي فرهنگي، دو کار بايد به موازات هم انجام شود، گفت: اقدام اول ارتقاي بهره وري بودجه ها و استفاده صحيح و بهينه از آن و در ادامه آن توسعه زيرساختهاي فرهنگي است. اقدام ديگر، افزايش بودجه هاي فرهنگي است، بخصوص در بخشهايي که جنبه رقابتي و مقابله با تهاجم فرهنگي دارد و لازم است که به توليدات فاخر در حوزه سينما و بازي هاي رايانه اي بودجه هايي اختصاص داده شود تا قدرت رقابت با کشورهاي ديگر را داشته باشيم.
وي در مورد محصولات فرهنگي و سينمايي و اينکه بودجه ها به محصولات خاص اختصاص داده مي شود، گفت: اين نيازمند هدايت حرکت ساخت فيلم در کشور و حمايت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از توليدات فاخر سينمايي است. اعتبارات توليد اين‌گونه آثار افزايش داشته اما اين مقدار کافي نيست و اگر وزارت ارشاد بخواهد ابتکار عمل را در توليدات سينمايي در دست بگيرد نيازمند آن است که اعتبارات سينمايي از جهش خاصي برخوردار باشد.
وي در مورد لزوم حمايت از سايت هاي خبري و اينکه قانون مشخصي در مورد نحوه حمايت از آنان وجود ندارد، گفت: طرح جامع نظارت بر رسانه هاي همگاني در کميسيون فرهنگي در دست بررسي است تا راهکاري باشد در جهت قانون مند شدن رسانه‌هاي نوين مانند پايگاههاي خبري، سايتها، وبلاگها و رسانه هاي ديجيتال که در حال حاضر با خلاء قانوني مواجه هستند و پيش نويس اين قانون تا يک ماه آينده تهيه و به صحن مجلس ارائه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس