کد خبر 4643
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۱

برخي افراد که بايد عملکردشان تحت نظارت و نقد نهادهاي مسوول و افکار عمومي باشد، به اشتباه دامنه وحدت را طوري تعريف مي‌کنند که عملاً نظارت و نقد را به تعطيلي بکشاند.

به گزارش مشرق،‌ الف نوشت: در شرايطي که از يک سو دشمنان بيروني ايران با تصويب قطعنامه چهارم تلاش دارند با فشار مضاعف، مقاومت ملي در مساله هسته‌اي را بشکنند و از سوي ديگر مهره هاي دشمن در داخل کشور به بهانه انتخابات؛ فتنه و به تعبير صحيح‌تر، کودتايي عظيم را به راه انداختند و با سوء استفاده از درنگ دستگاه قضا، مترصد تحرکات جديد هستند؛ وحدت مسوولان نظام اهميتي مضاعف يافته است. وحدتي که به طبقات و سطوح ديگر مردم تعميم مي‌يابد و در صورت فقدان آن، وحدت ملي ما مخدوش مي شود.
خوشبختانه در ضرورت وحدت کسي ترديد ندارد اما برخي افراد که بايد عملکردشان تحت نظارت و نقد نهادهاي مسوول و افکار عمومي باشد، به اشتباه دامنه وحدت را طوري تعريف مي‌کنند که عملاً نظارت و نقد را به تعطيلي بکشاند.
در ضرورت وحدت ترديدي وجود ندارد اما وحدت مسوولان به معني تعطيلي نظارت يا تعطيلي نقد نيست.
کسي که وحدت را به معني تعطيلي نقد دولت تفسير مي کند بايد بخاطر داشته باشد که «امر به معروف» و «نهي ار منکر» از «اصول» ماست. به تصريح رهبر انقلاب، کسي که اصول را برنتابد، خارج از دايره وحدت خواهد بود. کسي که بخواهد به بهانه وحدت، اصل نهي از منکر را تعطيل و صداي منتقد را خاموش کند، از اصول فاصله گرفته است.
وحدت مسوولان، تعاريف و اقتضائات خود را دارد که هيچکدام مغاير نظارت و نقد سالم و خيرخواهانه نيست. چه بسا با وجود نظارت موثر بر عملکرد دولت و توجه مسئولان به نقدهاي دلسوزانه و منصفانه‌ و رفع عيوب تصميمات و عملکردشان، وحدت مسوولان و به تبع آن وحدت ملي هم در حداکثر ممکن قرار گيرد. چنين باد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس