به گزارش گروع دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايسنا، سناتور جان کري، رئيس کميته روابط خارجي سناي آمريکا تلاش کرد در اين ديدار سوالاتي را از ژنرال اشفق کياني، رئيس ارتش پاکستان در مورد محل اختفاي بن لادن بپرسد.
وي همچنين تلاش ميکند در پاکستان به مقامات اين کشور تضمين دهد که حملات هواپيماهاي بدون سرنشين در خاک پاکستان نميتواند همکاريهاي امنيتي ميان اسلام آباد ـ واشنگتن را منحرف کند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، به دنبال حملهي نيروهاي آمريکايي به محل اختفاي اسامه بن لادن، رهبر القاعده در منطقه ابت آباد موجي از انتقادها عليه پاکستان به راه افتاده است.
به طوري که برخي از قانونگذاران آمريکايي از دولت پاکستان به دليل عدم انجام اقدامات کافي عليه بن لادن انتقاد کردند.
اين در حاليست که دولت و احزاب مختلف در پاکستان از آمريکا نيز به دليل انجام حملات در خاک پاکستان انتقاد کردند و اين موضوعات باعث ايجاد تنشهاي جدي در روابط دو کشور شده است.
پاکستان از کشته شدن بن لادن استقبال کرده اما نسبت به انجام حملات آمريکا در خاک خود خشمگين شده و اين حملات را نقض تماميت ارضي خود ميداند.
جان کري در حالي وارد پاکستان شد و با رئيس ارتش اين کشور ديدار کرد که پيش از آن به افغانستان سفر کرده بود و از اسلام آباد خواست تا به عنوان يک همپيمان واقعي در جنگ عليه تروريسم همراه آمريکا باشد.
مقامات آمريکايي اعلام کردند که جان کري در مقر اصلي ارتش پاکستان با ژنرال اشفق کياني ديدار و در مورد مسائل مختلف بحث و تبادل نظر کرد.
آمريکا تاکنون به طور مستقيم پاکستان را به همدستي با بن لادن متهم نکرده است.
به گزارش خبرگزاري رويترز، همچنين هيلاري کلينتون، وزير خارجهي آمريکا تلفني با آصف علي زرداري، رئيس جمهور پاکستان در مورد موضوع کشته شدن بن لادن گفتوگو کرد.
پيش از اين ژنرال خالد شميم واين، رئيس کميتهي ستاد مشترک ارتش پاکستان در اعتراض به حمله آمريکا در خاک پاکستان سفر پنج روزهاش به آمريکا را لغو کرد اما مقامات در دولت غير نظامي پاکستان اعلام کردند که همکاريهاي نظامي با آمريکا ادامه خواهد داشت.
يک مقام ارشد دولت پاکستان که خواست نامش فاش نشود گفت: ميان مقامات دو کشور اختلاف نظر وجود دارد اما همکاريهاي ما با آمريکا همچنان ادامه دارد.
جان کري نيز قرار است امروز (دوشنبه) با ديگر مقامات پاکستاني ديدار و گفتوگو کند.
جان کري پيش از اين گفته بود سخت است که اين موضوع را باور کرد بن لادن براي مدت بسياري بدون اطلاع دولت پاکستان در اين کشور مخفي شده باشد.