کد خبر 45698
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۴

رييس کميته دفاع از حقوق شهدا و بازماندگان حمله تروريستي به سفارت ايران در لندن گفت: متاسفانه تاکنون وزارت خارجه در رابطه با اين حادثه و پيگيري حقوق کشته شدگان در آن حادثه اقدام مقتضي را انجام نداده است و اميدواريم با تلاش مسئولان قضايي و وزارت خارجه اين م

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر افروز، رييس کميته دفاع از حقوق شهدا و بازماندگان حمله تروريستي اشغال سفارت ايران در لندن که به شهادت رسيدن دو تن از اعضاي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان ايراني در اروپا در سال 1359 منجر شد، در سخناني با ارائه بخشي از اقداماتي که تاکنون در اين زمينه انجام شده، گفت: انگليس مقصر اصلي در حادثه تروريستي اشغال سفارت ايران در لندن است و دلايل و شواهد کافي براي اين ادعا مطرح است. قبل از آن واقعه ما تهديد مي‌شديم و درخواست حفاظت بيشتري را از انگلستان داشتيم و حتي پليس ديپلماتيک انگلستان به درخواست ما در نامه‌اي پاسخ داد اما عملا اقدامي صورت نگرفت و در روز واقعه آنها به شکلي عمل کردند که نگذاشتند تروريست‌ها دستگير شوند و همان جا آنها کشته شدند.

وي گفت: هر چه ما نامه نوشتيم و شکايت کرديم اما وزارت خارجه کشورمان سستي کرد.

افروز با بيان اينکه "بنده حتي در اين باره با مقام معظم رهبري گفت‌وگو کرده‌ام"، افزود: قرار است با آقاي صالحي، وزير امور خارجه ملاقاتي داشته باشيم. ما به دنبال آن هستيم که حقوق و خون اين افراد پايمال نشود. بسياري از افراد در اين حادثه خسارت جاني و مالي ديدند که بايد حقوق آنها پرداخت شود.

رييس کميته دفاع از حقوق شهدا و بازماندگان حادثه تروريستي اشغال سفارت ايران در لندن گفت: اين در حالي است که انگلستان براي پليس ويژه‌اش که در آن حادثه کشته شد سالگرد مي‌گيرد و از مهارت پليس‌اش قدرداني مي‌کند اما کسي نيست که بگويد که پليس انگلستان افراد سفارت را به کشتن داد و تروريست‌ها را نيز در همان محل حادثه کشت. همچنين بنده را به خاطر پيگيري‌هايم در اين کميته تحت فشار مي‌گذارند و از دادن ويزا براي ورود به انگلستان خودداري مي‌کنند.

وي همچنين گفت: در يکي دو هفته گذشته با مسئولان قوه قضائيه و شخص حجت‌الاسلام رييسي جلسه‌اي داشتم و به ايشان گفتم که بايد با يک حقوقدان برجسته و يک نفر از وزارت خارجه و اعضاي کميته پيگيري اين مساله را با توجه به مدارکي که در دست داريم دوباره از سر بگيريم و خوشبختانه مطابق قوانين انگليس هيچ چيز کهنه و مشمول زمان نمي‌شود و مي‌توان اين مساله را يک بار ديگر پيگيري کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس