به گزارش مشرق، 'جواد آرين منش' به ايرنا گفت: هيات مديره خانه سينما با برخي اعضاي کميسيون فرهنگي ديدار داشته اند اما اين ديدار بطور رسمي با کميسيون فرهنگي برگزار نشده است.
وي افزود: مهمترين مساله دست اندرکاران خانه سينما رفع مشکلات اقتصادي اين نهاد صنفي بود و آنان انتظارات خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مطرح کردند.
نايب رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: مغايرت برنامه هاي وزارت ارشاد و خانه سينما و اختلاف سلايقي که در اين ميان وجود دارد، سبب شده تا مسايل مالي خانه سينما حل نشده باقي بماند.
به گفته آرين منش، دولت در واگذاري امور به صنوف نقش حمايتي و در عين حال هدايتي را ايفا مي کند و نمي توان امور حاکميتي را بدون هيچ قاعده مشخصي به نهادهاي غيردولتي و صنوف واگذار کرد.
وي افزود: تصدي گري سرمايه گذاري در امور سينمايي و اقتصادي کردن سينماي کشور از وظايف اصلي دولت است و مجلس شوراي اسلامي نيز با رعايت اصل 44 قانون اساسي و رفع موانع قانوني مي تواند راه واگذاري امور سينمايي به صنوف را هموارتر کند.
آرين منش گفت: کميسيون فرهنگي مجلس آماده است موانع حضور و مشارکت بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در سينما را رفع کرده و در راستاي قوانين مورد نياز در اين زمينه، گام هاي موثري بردارد.
وي خاطر نشان کرد: در کشور ما آميختگي عميقي بين سياست، فرهنگ و دين وجود دارد و سينماي ما نيز نمي تواند نسبت به اين مهم بي تفاوت و خنثي باشد.
نايب رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: انتظار ما از نهادهاي غيردولتي همچون صنوف سينمايي آن است که با سياست هاي کلان در عرصه هاي مختلف همراه باشند.
آرين منش افزود: البته اين مبتني بر داشتن سينماي خنثي نيست زيرا معتقديم مي توان سينمايي بدور از جناح بندي هاي سياسي و خط کشي هاي گروهي و در عين حال پويا و منتقد داشت.
کد خبر 43260
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵
- ۰ نظر
- چاپ
نايب رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ديدار خود با هيات مديره خانه سينما، مهمترين دغدغه مديريت خانه سينما را رفع مسايل مالي و نيز رفع مسايل پيش آمده ميان اين نهاد با مسوولان سينمايي دانست. <BR>