به گزارش مشرق، عليمحمد قادري در گفتگو با مهر افزود: کهريزک تشکيلات خيريه اي است که به صورت هيئت امنايي اداره مي شود و بهزيستي بر فعاليت آن نظارت دارد.
وي با اشاره به اينکه پذيرش در مراکز به دو صورت انجام مي شود، تاکيد کرد: در حالت اول فرد همراه با خانواده خود مراجعه مي کند که در اين شرايط مرکز وي را پذيرش مي کند و درحالت دوم فرد خانواده اي ندارد در اينصورت مجهول الهويه و بي خانمان است.
به گفته مدير کل بهزيستي استان تهران، براي پذيرش فرد بي خانمان و فاقد هويت، حکم قضايي لازم است در غير اينصورت پذيرش نمي شود.
قادري با اشاره به اينکه بهزيستي از وجود چنين فردي اطلاعي نداشته افزود: سومين بيمار رها شده که دچار آلزايمر است براي پذيرش به بهزيستي مراجعه نکرده چون در اين صورت ستاد پذيرش بهزيستي وي را راهنمايي مي کرد که بايد از مراجع قضايي حکم داشته باشد و يا اينکه کلانتري را براي پيگيري و صدور حکم براي پذيرش وي مطلع مي کرد.
مدير کل بهزيستي استان تهران تاکيد کرد: مسئولان کهريزک پس از مراجعه بيمار، بايد کلانتري محل را در جريان مراجعه چنين فردي قرار مي دادند و ماموران نيز با حکم وي را تحويل بهزيستي مي دادند.
اين درحالي است که جعفري دولت آبادي دادستان تهران در اين مورد عنوان کرده بود که با توجه به اينکه آسايشگاه کهريزک بيمار سوم را پذيرش نکرده در اين پرونده به سراغ بهزيستي و آسايشگاه کهريزک مي رويم و آنها بايد در اين مورد پاسخگو باشند.