به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي المحيط نوشت: معمر قذافي، رهبر ليبي، در سخنراني خود در ساعات اوليهي صبح امروز (شنبه) تصريح کرد: ليبي که به آنها حمله نميکند و از دريا عبور نکرده است. چرا آنها به ليبي حمله ميکنند؟
وي ادامه داد: بياييد با هم مذاکره کنيم. شما به ما تجاوز کردهايد و مشکل دو جانبه ميان ما و شما ايجاد شده است. چرا شما به ما تجاوز کردهايد؟
رهبر ليبي عنوان داشت: اگر کشورهاي ناتو سر نفت با ما جنگ دارند، اين که مشکلي نيست بيايد مذاکراتي را در خصوص انعقاد قراردادهاي نفتي ترتيب دهيم!
معمر قذافي مدعي شد: ملت ليبي من را مقدس ميدانند و من را نماد عزت و کرامت خود ميدانند!
وي تصريح کرد: جنگ ميان ما و ايتاليا علني شده است و دولت ايتاليا در حال حاضر با سياستي استعمارگري و فاشيستي که قبلا در جريان اشغال ليبي داشت، عمل ميکند.
رهبر ليبي افزود: به کدامين گناه ايتاليا ليبي را اشغال کرد و در سال 1911 به کشور ما تجاوز کرد و بعد اعتراف کرد که ملت ليبي بيگناه است و از ملت ليبي عذرخواهي نمود و گفت که ديگر اين اشتباه را تکرار نخواهد کرد. اما ايتاليا امروز همان اشتباه را تکرار کرد.
معمر قذافي عنوان داشت: متاسفانه همه ما در آخر به خاطر دوستي از بين رفتهي دو کشور و روابط اقتصادي و مالي مفيد براي دو کشور که نابود شده است، حسرت خواهيم خورد.
قذافي از کشورهايي که به نظام وي کمک کردند و به قطعنامهي ايجاد منطقهي پرواز ممنوع بر فراز ليبي در شوراي امنيت راي ندادند، تقدير کرد.
رهبر ليبي عنوان داشت: کشورهاي ناتو با اجراي اين قطعنامه اشتباه کردند و غير نظاميان را هدف قرار دادند و کودکان را کشتند. کسي که به ناتو اين حق را داده که با موشک و جنگنده ظرف مدت 40 روز ليبي را هدف قرار دهد، آيا تصميم به ترور سياسي و هدف قراردادن دفتر قذافي گرفته است؟ آيا اين گونه از غيرنظاميان حمايت ميکنند؟
سرهنگ قذافي تصريح کرد: کشورهاي غربي به رهبري آمريکا، فرانسه و ايتاليا تلاش ميکنند که ليبي همچنان بدون پيشرفت باقي بماند و از طريق هدف قراردادن زيرساختهاي کشور جزء کشورهاي در حال توسعه باشد.
وي با وحشيانه خواندن حملات ناتو، از اعضاي شوراي امنيت خواست يک جلسه برگزار کنند و قطعنامهي ايجاد منطقهي پرواز ممنوع و عمليات نظامي ناتو را در ليبي بررسي نمايند.
رهبر ليبي تاکيد کرد که از آتش بس استقبال ميکند، مشروط به اينکه حمله هوايي نيروهاي ناتو متوقف شود.
معمر قذافي افزود: گروههاي وابسته به القاعده همانطور که ميدانيد در افغانستان، پاکستان، الجزاير و سومالي بدون هيچ معيار و قانوني فعاليت دارند. اين گروههاي تروريستي هيچ منشور يا پيماني ندارند و مذاکرات، دموکراسي و آتش بس را به رسميت نميشناسند.
قذافي بار ديگر تاکيد کرد که مخالفان وابسته به ملت ليبي نيستند. آنها گروههاي تروريستي وابسته به القاعده هستند که تلاش ميکنند جوانان را گمراه کنند و آنها را وادار نمايند که سلاح بردارند.
وي خاطرنشان کرد: ما مردم ليبي با يکديگر مبارزه نميکنيم. شما اعترافهاي جوانان را درباره اينکه چگونه گمراه شدند و چگونه تروريستها آنها را وادار کردند سلاح به دست بگيرند، شنيديد.
وي تاکيد کرد: شهر درنه به تصرف گروههاي تروريستي درآمده و القاعده در آنجا امارت خود را تشکيل داده است.
معمر قذافي از جوانان خواست از اين گروهها جدا شوند و به طرفدارانش با هدف بازگشت آرامش به ليبي بپيوندند.
سرهنگ قذافي تصريح کرد: ما نميخواهيم شما را با خودرو يا سلاح گمراه کنيم يا به شما وعده بدهيم. شما بعد از پايان درگيريها بدون اينکه کشته شويد صاحب خودرو خواهيد شد. اين خودروها از نفت شماست و اموال شما به شما داده خواهد شد. اما هنگامي که جوانان ليبي بميرند آيا اين خيانت کاران يا فرانسه يا ايتاليا چيزي به آنها خواهند داد؟
قذافي با اشاره به اينکه با افسران آزاده در ارتباط است، تاکيد کرد: کساني که به دعوت ما پاسخ دادند نميتوانند عليه کشور دست به جنايت بزنند و نميتوانند زير پرچم ايتاليا بجنگند.
معمر قذافي دربارهي شهر اجدابيا تاکيد کرد: اين شهر بايد به منطقهاي عاري از سلاح تبديل شود و يک منطقه بيطرف باشد مشروط بر اينکه تمامي گروههاي مسلح از داخل آن عقب نشيني کنند.
وي افزود: اجدابيا را به مردم اين شهر در حالي که بدون سلاح باشد واگذار کنيم. من از اتحاديه آفريقا ميخواهم که يک تيم از ناظران را به اجدابيا بفرستد تا اين منطقه در چارچوب طرح صلح و حمايت از غير نظاميان بدون سلاح باقي بماند.
رهبر ليبي تصريح کرد: نظام ليبي بر اساس اصول تودهاي شکل گرفته و تا زماني که ليبي با بمب اتمي هدف قرار نگيرد،ف اين اساس تغيير نخواهد کرد.
وي گفت: نظام تودهاي ليبي به منزله ديواري است که مانع انتقال موج مهاجرت غير قانوني و تروريسم به اروپا ميشود.
قذافي در عين حال هشدار داد که فروپاشي ليبي موجب اشاعهي تروريسم در طول شمال آفريقا خواهد شد.
رهبر ليبي تصريح کرد: نظام سياسي ليبي براساس کنگرههاي مردمي شکل گرفته و قدرت در دست مردم است. ملت ليبي مرحلهي انتخابات پارلماني را پشت سر گذاشت و امروز مستقيما قدرت را در دست دارد و از طريق کنگرههاي مردمي عمل ميکند و نميتواند به عقب بازگردد.
قذافي تصريح کرد: نظامي سياسي ليبي هرگز جاي خود را به نظام ديگري نخواهد داد، مگر اينکه مردم ليبي بدور از تروريسم اين مساله را بخواهند.
قذافي تاکيد کرد: قذافي هيچ قدرت و پستي ندارد که آن را ترک کند. من از پستهاي خودم از سال 1977 تا زمان شکل گيري نظام تودهاي کناره گيري کردم و قدرت را به مردم واگذار کردم و من چيزي جز تفنگم ندارم که با آن در راستاي دفاع از کشورم مبارزه خواهم کرد و هرگز ليبي را ترک نخواهم کرد. براي اينکه من نميتوانم از ليبي استعفا کنم. کساني که به خودشان اين حق را ميدهند که از من بخواهم کشورم را ترک کنم بايد بدانند که اين درخواست بسيار مسخره است.
رهبر ليبي افزود: ملت، معمر قذافي را دوست دارد و آن را مقدس ميداند، چون قذافي قدرتي ندارد. براي اينکه اگر من رئيس جمهوري بودم سرنوشتم مانند رئيس جمهوري تونس يا رئيس جمهوري مصر ميشد چون مردم از صاحبان قدرت بدشان ميآيد.
رهبر ليبي ادامه داد: قذافي در نزد ليبياييها بسيار پاکتر از امپراتوري ژاپن است. قذافي نماد عزت و جلال آنها است. شما به چيز مقدسي از ملت ليبي لطمه ميزنيد. من نماد و اساس و پدر ليبياييها هستم و کسي که آن را انکار کند، مستحق زندگي کردن نيست.
رهبر ليبي تاکيد کرد که دستورهايي براي توزيع سلاح بين ملت ليبي به منظور مبارزه با نيروهاي ناتو داده است.
وي ادامه داد: ما خواهان شهادت، آزادي و بزرگي در سرزمينمان هستيم. ملت ليبي با پيران، جوانان، کودکان و زنان خود مقاومت خواهد کرد و آن را متحول خواهد نمود. ما با مزدوران، مرتدان، کودکان و زنان و پيران ليبي مبارزه خواهيم کرد.
قذافي ادامه داد: ملتهاي اروپايي در حمايت از من و ملت ليبي و در اعتراض به حمله وحشيگرانه ناتو تظاهرات متعددي برگزار کردهاند.
رهبر ليبي، رهبران ناتو را گروه تروريسم و گروه بين المللي اعدام توصيف کرد. وي در عين حال از کشورهاي ناتو خواست از مخالفان سلاحشان را بگيرند و در ازاي قراردادهاي نفتي با امتيازهاي ويژه و تفاهم در خصوص امضاي توافق نامههاي بين المللي تحت رضايت دو طرف سلاح را از مخالفان در بنغازي، درنه و مصراته بگيرند.