به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، علي اصغر جعفري رئيس مرکز بسيج رسانه ملي با اشاره به عملکرد اين رسانه در زمينه برنامه سازي در حوزه راهيان نور گفت: آينده جهان در اختيار کساني است که رسانه را در اختيار دارند چراکه در عصر ارتباطات و رسانه ها، واکنش ها و رفتارهاي فردي و اجتماعي را رسانه ها مديريت و هدايت مي کنند.
علي اصغر جعفري مشاور رئيس سازمان در جمع مسئولان ستادي و استاني سازمان بسيج اردويي، راهيان نور و گردشگري بسيج کشور ادامه داد: انقلاب اسلامي امانتي گران بهاست که ما وظيفه داريم با استفاده از تکنيک هاي روز دنيا و با همت و تلاشي مضاعف آن را به نسل هاي جديد منتقل کنيم و هجمه گسترده و سنگين دشمن وظيفه ما را بيش از گذشته دشوار کرده است.
جعفري افزود: در طول يک سال گذشته حداقل 25 شبکه تلويزيوني فارسي زبان ازجانب ضد انقلاب براي تخريب افکار و بنيان هاي فکري و اعتقادي با تمرکز بر روي جوانان و خانواده ها راه اندازي شده است که نشان از هدف گذاري هاي دشمنان در حوزه رسانه و بستر شبکه هاي تعاملي دارد.
وي گفت: در دنياي امروز همه حوادث و اتفاقات جامعه پس از عبور از فيلتر رسانه ها با انجام تکنيک هاي رسانه اي در قالب تصوير به مخاطب منتقل مي شوند و پس برانگيخته کردن احساسات مردم، هدايت و همسو کردن افکار عمومي را براساس اهداف رسانه اي خود سازماندهي مي کنند تا به واکنشي که مدنظرشان است دست يابند.
جعفري افزود: وظيفه امروز ما اين است تا با استفاده از مدل هاي موفق و منطقي رسانه اي بتوانيم آرمانها و اهداف انقلاب اسلامي را به بهترين شکل ممکن مطرح کنيم و در همين جهت راهيان نور که خود يک پديده مبارک است مي تواند با تصويرسازي مناسبي که از آن صورت مي گيرد احساسات مخاطبين را براي بروز واکنش ها و رفتارهاي معنوي و عاطفي برانگيزد که ضمن خير و برکت براي همگان، فضاي جامعه را تلطيف مي کند.
رئيس بسيج صداوسيما در ادامه سخنانش گفت: افزايش کمي توليدات کار سادهاي نيست و زمان ميبرد؛ ليکن با همت همکاران بسيجي رسانه ملي و معاونان و مديران شبکهها در ظرف زماني اندکي جهش و رشد بسيار خوبي را شاهد بوديم به طوريکه بر اساس آمار حداقلي در سيماي استانها 75 درصد رشد، در شبکههاي سراسري سيما بيش از 100 درصد افزايش توليد، در شبکه هاي سراسري راديو 113 درصد افزايش رشد داشتهايم.
وي افزود: ما امسال نسبت به سال گذشته حداقل 40 درصد در حوزه خبر نيز افزايش پخش داشتهايم. وي ادامه داد: افزون بر گروههاي برنامه ساز مراکز معين بسيج صداوسيما (اهواز، آبادان، کرمانشاه و ايلام) در حوزه راهيان نور، 14 گروه برنامهساز براي تهيه برنامه در قالبهاي گوناگون از مرکز بسيج به منطقه اعزام شدند که از اواسط اسفند تا پايان فروردين کار برنامهسازي را دنبال مي کردند.
جعفري افزود: با توجه به عملکرد مثبت قرارگاه رسانه اي راهيان نور بسيج صداوسيما و اعلام رضايت مندي مسئولان سازمانهاي صداوسيما و بسيج مستضعفين و همچنين تاثيرگذاري هدفمند بر روي مخاطبان، قرارگاه رسانه اي راهيان نور به صورت دائمي در طول سال در آبادان و خرمشهر ايجاد خواهد شد که انشاءا...و با بهرهگيري از ظرفيت رسانه، نقطه عطفي در برنامههاي راهيان نور شکل خواهد گرفت.
مشاور رئيس سازمان صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران افزود: با دائمي شدن فعاليت قرارگاه رسانهاي در آينده شاهد افتتاح رسمي دفتر اين قرارگاه در يکي از شهرهاي جنوبي کشور بوده تا همه برنامهسازان در حوزه دفاع مقدس و راهيان نور از ظرفيتهاي اين قرارگاه استفاده کنند و بسيج رسانه ملي آماده همکاري با اين افراد در سرتاسر کشور است.
رئيس بسيج صداوسيما گفت: در سال 89 و پيش از آغاز رسمي فعاليتهاي راهيان نور قريب به 50 نفر از تهيهکنندگان، برنامهسازان و عوامل توليدي به مناطق عملياتي دفاع مقدس جنوب عزيمت کردند تا از نزديک با محيط و فضاي مناطق دفاع مقدس بيش از گذشته آشنا شوند تا از رهگذر اين سفر ايدههاي فاخري براي برنامهسازي فراهم آيد.
جعفري با اشاره به هجمه فرهنگي دشمن و جنگ نرم و راه هاي مقابله با آن گفت: دشمن با راه انداختن جنگ رسانه اي، سعي دارد تا از اين راه و با بهره گيري از تکنولوژي و هنر به ارزش هاي ما حمله کند که در اين زمانه وظيفه ما سنگين تر است و ما مي توانيم و آماده ايم ضمن مقابله با دسيسه سازي هاي دشمن، با روش خودشان چهره کريه آنان را به جهان بشناسيم.
رئيس بسيج صدا و سيما در ادامه از ساخت سريالي با موضوع راهيان نور خبر داد و گفت: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، با مشارکت شبکه 1 سيما و مرکز بسيج براي نوروز 91 سريالي با موضوع راهيان نور در نظر گرفته شده است تا مخاطبان را هرچه بيشتر با فضاي معنوي و اهداف بلند راهيان نور و تاثيرات معنوي آن آشنا سازد.
وي گفت: ساخت تعدادي تله فيلم و برنامه هاي مستند با موضوع شهداي محوري سازمان بسيج از ديگر برنامه هاي مرکز بسيج رسانه ملي در سال 90 است که کار اجرايي برخي از آنها از جمله تله فيلم «گوهر آبادان» که درباره زندگي شهيده بسيجي مريم فرهانيان مي باشد آغاز شده است.