به گزارش مشرق، کيهان نوشت: روز گذشته در حالي که صداي آمريکا و بي بي سي به استقبال انتشار روزنامه 7 صبح رفته بودند، مجادله ميان همکاران زنجيره اي حاضر در اين روزنامه با برخي عناصر ضد انقلاب فعال در فضاي مجازي(نظير بالاترين) در جريان بوده شماري از بالاتريني ها، طيف زنجيره اي ياد شده را متهم به نان به نرخ روز خوري مي کنند و تصريح مي کنند فاصله نشرياتي چون شرق و چلچراغ و اعتماد ملي و اعتماد تا ادعاي اصولگرايي نشرياتي چون ملت ما، تهران امروز و هفت صبح را نمي توان پر کرد. اما در مقابل اجاره اي هاي حاضر در «هفت صبح» گفته اند سر باورهاي خود هستند و از اين فرصت به عنوان «اسب تروا» استفاده مي کنند.
پايگاه اينترنتي «هفت صبح دات کام» در اين زمينه در بخش «درباره ما» نوشت: ما جمعي از روزنامه نگاران اصلاح طلب و روزنامه هفت صبح، با تکذيب ادعاهاي اخير برخي وب سايت ها در مورد قلم فروشي و... اعلام مي کنيم، همچنان بر همان عهد پيشين ايستاده ايم و تمام همت خود را معطوف رشد و بالندگي حرکت اصلاح طلبانه ملت ايران، اگرچه در بستر متناقض نماي جديد، خواهيم کرد. اينجانبان ضمن تاکيد بر نگاه کارکردگرايانه و مداراجويانه به ساحت سياست، اجتماع و فرهنگ، اعلام مي کنيم، اگرچه مشي مدارامدارانه برخي چهره هاي سياسي دولتي را تحسين مي کنيم، اما حاضر نخواهيم شد آرمان هاي اصلاحات را در پاي آرزوهاي معطوف به قدرت برخي افراد، در هر دولتي، قرباني کنيم. از نگاه ما، تلاش براي تغيير جهان از بسترها و ابزارهاي مختلف، مهمتر از تقصيري است که از افراد با توجه به گروه يا موقعيت سياسي آنها ارائه مي شود».
پيوندها و لينک هاي سايت ياد شده هم جالب توجه است. اين پايگاه اينترنتي به روزنامه هاي «تهران امروز، شرق، مردم سالاري، ابتکار، ابرار و آفرينش» لينک داده است. سايت مذکور استفاده از منابع دولتي و حمايت مالي هلال احمر از روزنامه هفت صبح را رد کرد و از قول يک منبع نزديک به شوراي سياستگذاري روزنامه نوشت: «برخي رسانه هاي اقتدارگرا شايع کرده اند که با توجه به اينکه آقاي علي مزيناني، دبير شوراي سياستگذاري هفت صبح، مدير اداره کل روابط عمومي سازمان بهزيستي در زمان مسئوليت آقاي دکتر ابوالحسن فقيه و مشاور فعلي ايشان در جمعيت هلال احمر هستند، بنابراين دولت از طريق اين جمعيت منابع مالي روزنامه را تامين مي کند. دوستي يا ارتباط کاري دو نفر نمي تواند مبناي طرح چنين اتهاماتي باشد».
در همين حال سايت جهان نيوز گزارش داده که «مديريت روزنامه هفت صبح، برخي افراد نزديک به آقاي(م) هستند. بسياري از خبرنگاراني که در اين روزنامه مشغول به کار شده اند از اخراجي هاي رسانه هاي قاليباف هستند. مديران رسانه هاي قاليباف که طي چند ماه اخير به دليل استخدام خبرنگاران سبز! و اصلاح طلب، با اعتراضات سياسي و رسانه اي مواجه شده بودند، تعدادي از اين خبرنگاران را اخراج کردند. گفته مي شود برخي از اين روزنامه نگاران به رسانه جريان انحرافي پيوستند. همچنين سردبير سابق تهران امروز نيز سردبير جديد نشريه است».
آرش خوشخو سردبير روزنامه هفت صبح تا اسفند ماه گذشته سردبير روزنامه تهران امروز بود. وي پيش از اين با روزنامه هاي نشريات زنجيره اي «اميد جوان، گزارش فيلم، زن، آزاد و نقد سينما» همکاري داشته و از سال 81 تا 88 نيز به عنوان دبير تحريريه چلچراغ، معاون سردبير اعتماد، سردبير تهران امروز و دبير سرويس سينمايي روزنامه ملت فعاليت کرده است.
وي در گفت وگو با سايت آينه نشريات، پدر خود جليل خوشخو را از مطبوعاتي هاي قبل از انقلاب و طرفدار حزب توده که سال 58 از کيهان پاکسازي شد معرفي مي کند و مي گويد: طبيعي بود که نيروهاي چپ و طرفدار حزب توده بعد از انقلاب نمي توانستند مهم ترين روزنامه کشور يعني کيهان را مديريت کنند.
وي با مرور سوابق فعاليت خود در نشريه زنجيره اي چلچراغ مي گويد: با اولين دادگاه ترمز چلچراغ کشيده شد و حيف که بدسليقگي هاي مديريتي هم مزيد علت شد. بعد سال 88 که در روزنامه اعتماد بودم ديدگاه خيلي تندي داشتند. احساس کردم نمي توانم با آنها کار کنم. مضاف بر اين که حدس مي زدم ديگر توان از جا برخاستن براي روزنامه هاي اصلاح طلب در فضاي بسيار تند سياسي آن روزها وجود ندارد. بعد که پيشنهاد تهران امروز مطرح شد فکر کردم ديگر وقتش رسيده که سردبيري يک روزنامه را بر عهده بگيرم.»
خوشخو درباره جابجايي اش از روزنامه هاي اصلاح طلب به روزنامه هاي طيف اصولگرا و اين که از وي و تيمش به عنوان اسب تروا ياد مي شود، اظهار داشت: خب من اين تعبير را قبول ندارم. من از همان اول هم ديدگاه هايم را پنهان نمي کردم. من همه اين روزنامه ها را مي خوانم و مي بينم و سپس کيهان را مي خوانم تا ببينم اصل ماجرا چيست. روزنامه هاي ديگر از آرزوهايشان مي نويسند و کيهان اصل ماجرا و واقعيت را.
وي در اين مصاحبه که مربوط به روزهاي پاياني حضورش در تهران امروز است، درباره اين که آيا روزنامه اعتماد يا تهران امروز برايش تفاوت ماهيتي ندارد؟ گفت: من همان کاري را که در روزنامه اعتماد مي کردم در تهران امروز انجام مي دهم. خواسته کارفرما البته برايم مهم است. من يک آدم حرفه اي هستم و تيتر زدن مطابق ميل کارفرما در اعتماد را خيانت نمي دانم. تيتر زدن مطابق ميل کارفرما در تهران امروز را هم خيانت نمي دانم. من در انتخابات سال 84 به آقاي قاليباف راي دادم در حالي که همان موقع سردبير روزنامه اي بودم که کارش معرفي و حمايت از آقاي معين بود.من با کيهان هم مي توانم کار کنم البته اگر آنها بخواهند. با آن ديدگاه و خط کشي هاي آنها امکان ندارد که سراغ من بيايند. من بدم نمي آيد در کيهان کار کنم. البته اگر فضاي کار بدهند. مشکل کيهان اين است که فضايش متصلب است.
در همين حال سايت ضدانقلابي بالاترين درباره حضور عناصر زنجيره اي در روزنامه هفت صبح نوشت: «يک زماني سعيد حجاريان گفته بود اصلاحات خون مي خواهد. خوب دو سال تمام عده اي خون دادند و آب از آب تکان نخورد. آقاي حجاريان اصلاحات خون نمي خواهد، مرد مي خواهد. مردي که به لقمه نان پرچرب، خودش را نفروشد و آخرش هم استدلال کند ما حرفه اي هستيم! مرد يعني آن بسيجي که ما بهش مي گيم سانديس خور! اما تا آخر ايستاده، پاي حرفش هست، اهل معامله نيست. مرد همان کسي است که ما بهش مي گيم چماقدار اما داف هاي(!) روزنامه فلان خرش نمي کنند ما نامرديم که دختربازي تعطيلات نوروز درياکنار را به اعتراض عليه بازداشت موسوي و کروبي فروختيم! من يکي که از اول پايه تظاهرات نبودم به دلايل شخصي خودم که جايش اينجا نيست، اما آن هايي که دهان آسمان را جر مي دادند و دائما از دوران پرافتخار حضورشان در سازمان هاي دانشجويي اصلاح طلب دوران خاتمي براي ديگري پز مي دادند، امروز همه زير سايه [...] هستند و لقمه هاي او را مي خورند. نيازي نيست اسم ببريم، لامصب ها پرده حيا را دريده اند و با اسم خودشان مي نويسند! خيالي نيست. «دم کيهان گرم که دست کمش مي داني کيست. وقتي استدلال مي کنند ما در روزنامه مشايي هم حرف خودمان را مي زنيم شاخ درمي آورم»...