رئيس سازمان محيط زيست کشور حضور کارشناسان محيط زيست براي پايش خاکهاي آلوده مناطق جنگي را منوط به خروج نظاميان و پاکسازي منطقه از مين عنوان کرد.

به گزاشر گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از مهر، محمد جواد محمدي زاده در پاسخ به اين پرسش که چرا پس از گذشت 22 سال از جنگ تحميلي هنوز خاک مناطق جنگي که به علت بمبارانهاي شيميايي و حملات موشکي آلوده شده اند مورد کارشناسي خاک قرار نگرفته است گفت: يکي از مشکلات ما وجود مينهاي باقيمانده از دوران هشت سال دفاع مقدس در مناطق جنگي است. به همين دليل بايد تمام مينها پاکسازي شده و منطقه غيرنظامي و غيرجنگي تحويل اين سازمان شود در حالي که هنوز در برخي از مناطق اين مهم محقق نشده است.

وي با اشاره به حضور کارشناسان محيط زيست در منطقه هورالعظيم گفت: در برخي از مناطق غيرنظامي فعاليت کارشناسان محيط زيست آغاز شده است.

معاون رئيس جمهور با تائيد آلودگي خاک مناطق جنگي حضور کارشناسان محيط زيست براي پايش خاکهاي آلوده مناطق جنگي را منوط به خروج نظاميان و پاکسازي منطقه از مين عنوان کرد.

کارشناسان اعلام کرده اند که گازخردل و گازهاي شيميايي که در دوران دفاع مقدس از سوي رژيم بعث عراق استفاده شده است در شرايط مناسب بيش از صد سال در خاک پايداري دارند و اين خطر که امکان دارد در شرايط کنوني شهروندان دچار مصدوميت و آلودگي شيميايي قرار گيرند وجود دارد.

بر اساس اين گزارش در دوران دفاع مقدس شهر مسکوني سردشت، روستاي زرده و بخشهايي از منطقه شلمچه و مناطق عملياتي مورد اصابت راکدهاي حاوي گازهاي شيميايي قرار گرفت اين درحالي است که متاسفانه هنوز محل اصابت موشک شيميايي در شهر سردشت مورد کارشناسي و حتي پاکسازي و ساخت قرار نگرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس