معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: رويکرد اصلي ما در دور جديد فعاليت هاي معاونت مطبوعاتي حمايت از نشريات بدون توجه به ديدگاه فکري آنها در جهت ارتقاء سطح فرهنگي کشور است. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از مهر در سنندج، محمدجعفر محمدزاده بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي جمعي کردستان ضمن شندين نظرات و پيشنهادات فعالان خبري اين استان به بيان ديدگاه هاي خود در راستاي رفع معضلات پيش روي مطبوعات کردستان خبر داد و گفت: برنامه ريزي خاصي در جهت حمايت از نشريات و رسانه هاي جمعي استان کردستان تدوين و اجرا مي شود.

وي در ابتداي اين ديدار با اشاره به سابقه فعاليت خود در کردستان اظهار داشت: من فعاليت رسانه اي خود را در استان کردستان آغاز کرده و افتخار داشتم که در دوره اي به عنوان رئيس خانه مطبوعات فعاليت کنم و به همين دليل نيز تلاش خواهم کرد در زمان مسئوليت در اين جايگاه از رسانه هاي جمعي کردستان به صورت ويژه حمايت کنم.

حمايت ويژه از مطبوعات و رسانه هاي جمعي کردستان

معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: با توجه به دور سوم سفر هيئت دولت به کردستان مصوبات بسيار خوبي در حوزه فرهنگ تصويب خواهد شد که در همين راستا مطبوعات و رسانه هاي جمعي نيز مورد حمايت قرار خواهند گرفت و علاوه بر آن به صورت ويژه تلاش مي کنيم که برنامه هاي خوبي را در جهت توسعه و افزايش شمار نشريات محلي و انتشار روزنامه در اين استان اجرايي کنيم.

وي گفت: معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برنامه هاي متنوعي را در دستور کار خود قرار داده و با توجه به بررسي هاي صورت گرفته در مدت چند ماه اخير و سوابق رسانه هايي که من و ساير همکارانم در اين بخش داريم اين برنامه ها به مرور اجرايي مي شود.

رشد کيفي مطبوعات در اولويت

وي بيان داشت: هم اکنون بالغ بر دو هزار و 500 مجوز نشريه در سراسر کشور صادر شده است که حدود دو هزار مورد از آنها به صورت منظم فعاليت مي کنند و بقيه به دلايل مختلف تعطيل يا به صورت منظم منتشر نمي شوند که با نگاه به اين آمار مي توان به جايگاه کشور در بحش کمي نشريات افتخار کرد.

محمد زاده با اشاره به لزوم آسيب شناسي نشريات و مطبوعات کشور گفت: مهمترين آسيب در حوزه مطبوعات عدم رشد کيفي فعاليت ها در اين بخش است که بر خلاف رشد بسيار خوب کمي ولي فعاليت هاي کيفي در حوزه مطبوعات در کشور در سطح پائيني است و به همين دليل بايد با نگاهي ويژه مشکلات اين بخش را برطرف و در راستاي رفع آنها تلاش کرد.

ارتقاء سطح فرهنگ جامعه در اولويت کار رسانه هاي جمعي

وي افزود: توسعه مطبوعات در راستاي ارتقاء فرهنگ کشور يک امر لازم و ضروري است و به همين جهت معاونت مطبوعاتي با تقويت رسانه هاي محلي مي کوشد تا ضمن تقويت فرهنگ هاي بومي و محلي مختلف در کشور زمينه را براي توسعه و ارتقاء فرهنگ ملي فراهم کند.

وي مطبوعات را بسترسازان اصلي توسعه فرهنگي کشور عنوان کرد و بيان داشت: در اين دوره براي اولين بار فردي به عنوان مشاور معاون مطبوعاتي وزارت در حوزه نشريات محلي منصوب شده است و اين اقدام نشان از برنامه ريزي جامع در جهت تقويت اين حوزه است.

صف انتظار صدور مجوز نشريه کوتاه مي شود

معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان کرد: در حال حاضر صف طولاني براي صدور مجوز نشريات در کشور ايجاد شده است و بالغ بر چهار هزار مورد درخواست در انتظار صدور مجوز است و در کنار اين امر شماري زيادي نشريه نيز براي تغيير وضعيت فعاليت خود درخواست داده اند که البته با توجه به اقدامات چند ماه اخير در حال حاضر شماري از درخواست هاي اين بخش جواب داده شده است.

اعتقادي به صدور مجوز براي خبرگزاري جديد نداريم

وي با اشاره به فعاليت خبرگزاري هاي مختلف در کشور گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اعتقادي به صدور مجوز براي خبرگزاري هاي جديد ندارد ولي تلاش خواهد کرد که سطح فعاليت خبرگزاري هاي اصلي در کشور را فراهم و در کنار آن زمينه براي فعاليت خبرگزاري هاي منطقه اي و با رويکرد محلي فراهم شود.

وي اظهار داشت: خبرگزاري هاي ما بايد در جهت افزايش کيفيت کار خود به سمت و سوي توليد خبر با حضور در محل وقوع رويداد پيش بروند که با اين اقدام مي توان شاهد ارتقاء و افزايش تاثيرگذاري فعاليت هاي رسانه اي آنها در سطح جامعه باشيم.

توزيع عادلانه يارانه در کشور اجرا مي شود

محمدزاده در بخش ديگري از سخنان خود به نحوه پرداخت يارانه مطبوعات اشاره کرد و افزود: اولويت اصلي ما در اين بخش توزيع عادلانه يارانه است و فعلا برنامه اي براي افزايش آن نداريم چرا که معتقديم بايد ابتدا ميزان بودجه فعلي را عادلانه توزيع کرد و سپس به فکر افزايش آن بود.

وي گفت: من اعتقادي به نشريه اصلاح طلب و اصولگرا ندارم و تلاش مي کنم نشرياتي را که در جهت توسعه فرهنگ کشور قدم بر مي دارند و مي خواهند که نام ايران اسلامي بر قله هاي رفيع جهاني بدرخشد مورد حمايت قرار دهم چرا که معتقدم روزنامه ها و نشريات بايد يک هدف را دنبال کنند و اين هدف ارتقاء سطح فرهنگ جامعه در همه حوزه هاست.

صدور مجوز براي نشريات تخصصي در کشور تسريع مي شود

وي با اشاره به رويکرد جديد معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در راستاي افزايش شمار نشريات تخصصي در حوزه هاي مختلف يادآور شد: رويکرد اصلي ما در اين بخش به سمت و سوي صدور مجوز براي نشريات تخصصي و همچنين حمايت از فعاليت هاي آنهاست.

در ادامه نشست معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با خبرنگاران رسانه هاي جمعي استان کردستان، جمعي از فعالان رسانه اي اين استان به بيان ديدگاه ها و مشکلات پيش روي مطبوعات و رسانه هاي جمعي اين استان پرداختند و خواستار حمايت ويژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شدند.
 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس