کد خبر 390303
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹

تبریک روز ولنتاین از سوی معاون پارلمانی سید محمد خاتمی با واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی همراه بوده است.

به گزارش مشرق، سال گذشته خبری مبنی بر تبریک ولنتاین توسط ابطحی منتشر شد. البته خبر منتشر شده چیز جدیدی نبود ، چرا که اخباری از این دست چند وقت یک بار از ابطحی شنیده می شد. امسال نیز ابطحی همانند سال های گذشته با انتشار یک تصویر ، ولنتاین را تبریک گفت.

متن تبریک ابطحی اینگونه بود : هر مناسبتی مثل ولنتاین که شادی و دوستی را تعمیق ببخشد جای تبریک دارد. دوستی جزئی از زندگی انسانی است که بدون آن نمی توان معبود را پرستش کرد.

تبریکی که با واکنش کاربران همراه بود.

یکی از کاربران در واکنش به این تبریک نوشته بود : خواهشا لباس پیامبر را از تن در بیارید بعد برید به دوست دخ…..ون ولنتاین را تبریک بگید.

دیگری گفته بود : با لباس پیامبر تبریک ولنتاین گفتن خیلی باعث تاسفه …. فاین تذهبون؟؟

کاربری دیگر گفته بود : با سلام آقای ابطحی بالاخره ما ندونستیم خط شما کدوم وریه؟

شخصی دیگر در واکنش به این کار گفته بود : و چه خسران بزرگی کرده اند کسانی که آخرت خویش را ب دنیای دیگران میفروشند!…!!!!!!/ جناب ابطحی این کلام شما یعنی هدف وسیله رو توجیح میکنه؛ شادی جوونا به چه قیمتی؟؟؟؟؟ فأین تذهبون…؟؟؟؟؟؟

دیگری نوشته بود : عمامه وولنتاین…… چون خوشایند بعضیاس بس کنید کسوت پیامبران رابه ته مانده های فرهنگ منحط قرون وسطایی روم الوده نکنید ولله شرم داره

واکنش یکی دیگر از کاربران : فقط مونده بود برا ولنتاین افاضات در کنی

کاربری دیگر گفته بود : سید شورشو در نیار دیگه !!!

شخصی دیگر در واکنش به ابطحی نوشته بود : من یک ایرانیم پس ۲۹ بهمن روز سپندارمذگان را روز عشق میدانم و یک ایرانی نباید ولنتاین را جشن بگیرد
چه خوش گفت بزرگی اگر مردمی هویت تاریخی خود عقیم باشند تاریخ بیگانه بر ان مردم غلبه خواهد کرد


تلاش معاون خاتمی برای نهادینه کردن یک فرهنگ غربی

تلاش معاون خاتمی برای نهادینه کردن یک فرهنگ غربی

ولنتاین چیست ؟

در تعریف روز ولنتاین در دانشنامه ویکی پدیا آمده است:  "تاریخچه کامل و دقیق والنتین در دست نیست و آنچه از پیشینه این روز می‌دانیم با افسانه درآمیخته‌است. روز والنتاین یا روز عشاق و یا روز عشق‌ورزی، در فرهنگ مسیحی سده های میانه و سپس فرهنگ مدرن غربی روز ابراز عشق است. این مناسبت هر سال در روز ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن‌ماه و بعضی سال‌ها ۲۶ بهمن‌ماه) برگزار می شود.سابقهٔ تاریخی روز والنتین به جشنی که به افتخار قدیس والنتین در کلیساهای کاتولیک برگزار می‌شد، باز می‌گردد. روز والنتین برگرفته از سنن روم باستان و مسیحیت می باشد.”

سایت ضدانقلاب رادیو فردا طی گزارشی که برای آشنایی بیشتر مخاطبانش با "روز عشق ورزی” منتشر کرده در این زمینه می نویسد: "۱۴ فوریه، ۲۶ بهمن همه جای دنیا روز عشق است. روزی که مردم از پیر و جوان و زن و مرد به هم هدیه می‌دهند، همدیگر را می‌بوسند و به یاد هم می‌آورند که چقدر دوست داشتن یکدیگر خوب است و اساسی است و حیات‌بخش. در خارج از ایران در کشورهای غربی و اروپایی بیان عشق، بوسه و آغوش همه جا آزاد است و پذیرفته. همه جا زوج‌هایی را می‌بینید که عشق و بوسه و عاطفه‌شان خیابان‌های شهر را گاه زیباتر می‌کند.”

این سایت وابسته به ارگان سازمان سیا پس از تشریح وضعیت خیابانهای اروپا در روز عشق ورزی به سراغ قوانین جمهوری اسلامی امده و می نویسد:
"در ایران اما نمود بیرونی عشق از سوی قانون و حکومت و شرع و دین که ممنوع است و از سوی بخش‌های سنتی جامعه هم  چندان پذیرفته نیست. با این‌حال جامعه جوان ایرانی سال‌هاست که ولنتاین روز عشق را پذیرفته. در این روز خرید ولنتاینی می‌کند، به فروشگاه‌های خیابان ویلا سر می‌زند، قلب‌های سرخ و بزرگ و کوچک و شکلات‌های عاشقانه هدیه می‌دهد و نشان می‌دهد که این ممنوعیت را زیاد دوست نمی‌دارد.”

البته رادیو فردا به این نکته اشاره نمی کند که نمود بیرونی عشق در خیابانهای کشورهای اروپایی تا چه میزان آزاد است؟!

این سایت در ادامه با اشاره به گفتگویی که بایک فرد انگلیسی انجام شده، هدیه‌ها و کارهای خیلی ساده در این روز را برخلاف هدیه‌های تجملاتی که در سال‌های اخیر در ایران برای جشن ولنتاین معمول شده عنوان می کند.

ولنتاین یا همان روز عشق ورزی در برخی سایتهای ایرانی که اقدام به فروش هدایا و ارائه پیامک های این روز در ایران می کنند، به این شکل توضیح داده شده است: "روز ۲۵ بهمن روز ولنتاین یا به عبارتی والنتاین هست و ۴ روز بعد (۲۹ بهمن) از آن روز عشق ورزی ایرانیان می باشد که قدمتی بس طولانی دارد . انتخاب با شماست که کدامیک را انتخاب کنید ! شاید هم هر دو !”

البته از توضیحات مبسوط پیرامون این قدمت طولانی نیز خود داری شده است!

سایت وابسته به سیا نیز در ادامه مانور ویژه ای که به مناسبت ۲۵ بهمن ماه داده است اقدام به بازنشر بخشی از صحبتهای حجت‌الاسلام شهاب مرادی که در برنامه‌های جوانان و خانواده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اغلب حضور فعالی دارد کرده و اینگونه آورده:

"اولین چیزی که به ذهن می‌رسد اینست که چرا ما اینقدر آغوش فرهنگمان باز است. جامعه ما که جوان در آن خیلی جدی و مهم است. یعنی همه با هم این آغوش را کنترل می‌کنند. این دریچه‌ها را این ورودی‌ها را مدیریت می‌کنند. یک وضعی پیش آمده که آدم احساس می‌کند خیلی باز است برای فرهنگ غرب.”

تنها نهاد مذهبی حکومت نیست که با ولنتاین در ایران مخالفت می‌کند. کسانی که به ایران باستان هم علاقه‌مندند، اغلب می‌پرسند که چرا در حالی که ما در فرهنگ باستانی خود اسفندگان و روز پاسداشت زن و زمین را داریم که روز تکریم زنان است از سوی مردان باید ولنتاین غربی را به عنوان روز عشق جشن بگیریم.

حجت‌الاسلام مرادی در یک برنامه تلویزیونی  می‌ افزاید:

"این روزها مثلا یک چیزی که در مقابله با ولنتاین مد شده، این اسفندگان است. ۲۹ بهمن. که می‌گویند آقا ما نیاز اصلی‌مان مناسبت است و الان این است که جوان‌های ما رفته‌اند سراغ این، به این خاطر است که ما چنین مناسبتی نداریم. سریع یک مناسبت برایش دست و پا کنیم. آیا ما واقعا نیازمان مناسبت است؟ آیا اینکه یک آقا پسری بتواند دخترخانمی را انتخاب کند، دخترخانمی آقا پسر را انتخاب کند در بین خواستگارانش کسی را انتخاب کند و ازدواج کند و یک ازدواج عاشقانه داشته باشند… مشکل ما در این است که آیا باید اسفندگان را تحویل بگیریم یا مثلا ۱۵ فوریه را؟”

لازم به ذکر است که خبرگزاری رویترز سال گذشته به منظور ترویج این سنت در ایران اقدام به تهیه یک گزارش تصویری از خرید روز ولنتاین در شهر تهران نمود.

تلاش بی وقفه رسانه های غربی و تهیه مطالب و گزارش های متعدد پیرامون روز ولنتاین در نوع خود جالب توجه به نظر می رسد .

با توجه به اینکه در چند ماه اخیر مقام معظم رهبری مردم کشورمان را به  سبک زندگی اسلامی رهنمون ساختند و همچنین در فرهنگ اسلامی و شیعی ما به جای یک روز، دو روز به خانمها اختصاص دارد، یعنی برای دختران روز ولادت حضرت معصومه (س) و برای زنان و مادران روز میلاد حضرت زهرا (س)، آیا باز هم باید به سراغ سنتهای مسیحیت برویم و سعی در ترویج آنها داشته باشیم؟

منبع: ره به ری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • حمید ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    خیلی هم خوب
  • دلشکسته ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    اگه یه دیوانه تبریک بگه میگن دیوانه هست چه میشه کرد آخه اینها چه از جون ما می خوان چرا مثل عبدالله نوری به آغوش انگلیس نمی رن خواهش میکنم حداقل اون لباس رو ازتنتون دربیارین لا اقل برین کشورهای عربی بدون شک شما اگه درکشورهای عربی بودین از مفتی های سرشناس عربی یا سلفی بودین چرا وقتتون را اینجا بیهوده تلف میکنین
  • مرتضی خاکپور ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    ... بشکن و بالا بندازن و حکومتو قبضه کنن ؟!
  • محمد ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    رضایت الهی در کارهای ما چه جایگاهی دارد؟
  • ایرانی ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    حرف بدی نزده مناسبت خوب خوبه دیگه مسیحی و مسلمان نداره که! روز نفرت باشه شما خوشتون میاد فکر کنم! بزارید کنار این تفکرات قرون وسطایی رو خواهشا! ادیان به وجود اومده که انسانها راحت تر زندگی بکنن نه اینکه به خاطر دین بیافتن به جون هم!
  • ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    ابطحی باید دوباره برود حوزه تا بداند دین یعنی چه؟
  • ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    دین قطعا انتقام گیری های سیاسی از مخالفان عقیده و خط ما نیست اتقوا الله
  • ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    0 0
    بعضی وقتها آدم می مونه این حجم عظیم نادانی چجوری تو سر به این کوچیکی جا میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس